Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Виктор Велев

(thup) (thup) (thup)
Цитат на: vladi tanev в 03 Август 2012 08:38:06
И аз съм твърдо да за спане под звездите,бири,скари,комари,после ще се помни и е по вероятно да се запознаем и говорим повече а ако се седне на кръчма то със сигурност ще се получи деление всяка група от града си ще се раздели а и на кръчма може да се иде винаги но на хотел звездоброй и да се направи един голям запой сред приятели какво му трябва повече от това на човек после спомени,спомени

Dmitarcho

Мтака ;) Ще звънна на човека да го питам дали ще ни остави да спим там до летището, което ще е супер ако стане, ако ли не, просто ще се изместим малко в страни ;)
Ръца Пръца

Alexi

според мен трябва да се съобщи официално мястото като са 100% опечени нещата ,няма да е зле и някакви ГПС координати на това летище или на гугъл мапс някакво шотче да се качи ..

Pyrhel

Ще помоля всички, които НЕ искат да спят навън под звездите да пишат тук, за да се направи сметка, макар и груба за преспиването. Както и брой на хората, които ще водите с вас. Например: "аз, жената и детето няма как да спим навън".
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

аз ще съм семейно но е възможно изобщо да не оставам да преспивам ще видим жената кво мисли .. че направо ще минем навръщане от почивка

Bobi

Аз, ако не си купя кола, не виждам как ще мога да спя под звездите. Идеята с това " под звездите е добра", но задължително трябва да намерим и хотел.

G_o_c_e_v

Аз и жената си имаме палатка, но може да се спи и на хотел, ако времето не позволи да се нощува на земята...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Боби, точно затова казвам да се преброят горе-долу хората, за да можеш да звъннеш в хотела и да питаш за цена, защото "бе, тука между 1 и 70 човека ще им трябват стаи" не върви. Да се знае колко хора не искат да се търкалят по колите или земята и да се звънка. :)
Аз примерно ако дойда сам ще спя където са повечето, т.е. най-вероятно навън. Ако дойда с oнуй, дет' все пищи за баня, тоалетна и бели чаршафи... Нямам шанс за палатка тук, тук ще си опъна (rofl)

G_o_c_e_v

Давайте оферти за хотел, за да решим с Жената къде ще спим, на палатка или хотел...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

vladi tanev

;D
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Dmitarcho

Цитат на: G_o_c_e_v в 07 Август 2012 15:56:47
Давайте оферти за хотел, за да решим с Жената къде ще спим, на палатка или хотел...
По нагоре в темата съм пуснал 2-3 хижи на Узана и един Хотел в Габрово. Малко по-късно ще пиша ъпдейти покрай летището ....
Ръца Пръца

Dmitarcho

Защо се сещам чак сега :D Хрумна ми още едно място за нощувка ;) До Дряновския Манастир има една хижичка /ходил съм там като ученик/ комай тя е най-близо за спане до пистата за тези които не желаят да нощуват под звездите. Мисля след малко да отида до там да ги питам дали ще имат свободни места за 6-ти ;) и ще пиша допълнително ;) Ето и самата Хижа

Ръца Пръца

amplified

Ми аз предпочитам палатка или дюшек в колата, все тая. Хич не ми се забива по хотели.
Нямам идея обаче дали ще взимам хора с мен.

Dmitarcho

Хижаря го нямаше ;) но има телефоин, винаги мога да с еобадя. Има КЪМПИНГ до хижата :D с бунгала и място за собствени палатки ;) И там може да се отседне, бързах да се прибирам и не съм се отбивал :( извинявам се .
И Хотел Дряново е до Къмпинг-а и хижата, като за наставянане на групи над 15 човека цената е 16 пари на калпак ;)

Само да отбележа, че маршрута от Пистата до този район "Дряновски Манастир" е около 15 км. , до Узана е 30 км. а до Габрово пак е 15 км.
Ръца Пръца

Pyrhel

Тая идея за къмпинга ми допада много. На едно място ще сме всички - ще има и на закрито и на открито. Ти или аз да звънкаме за цени?

ПС: Никой не е писал в темата още, че иска твърд покрив.

G_o_c_e_v

Alexi

и аз ще съм семейно ,та варианта с палатката много не ни устройва имаме палатка ама мен лично нещо не ме влече :))

Dmitarcho

Цитат на: Alexi в 08 Август 2012 19:46:49
и аз ще съм семейно ,та варианта с палатката много не ни устройва имаме палатка ама мен лично нещо не ме влече :))

Това с бунгалата не Ви ли устроива ?
Ръца Пръца

Alexi

устройва ни ,и хижичката е ок изглежда спредната ..

deshi

Мен лично ми е шсе тая дали ще спя в колата или на хотел или на хижа минуса на спане на пистата е липсата на баня и тоалетна ... но иначе каквото решите съм съгласен  >:D  хахаха вече имам и кирилица  (beer)
Грозен си кат` OHC  .....

Dmitarcho

На хижата минуса е,че няма къде да се опънат палатките там. Мисля си,че къмпинга е най-добрия варянт за сега, който иска да си опъва палатка,който иска в бунгало - утре ще ходя да видя дали ще има къде да седнем 50-тина човека на едно. Иначе хижата и къмпинга и хотел Дряново са на едно място, 10-тина минутки пеш едно от друго. Който каквито удобства иска ще има избор. Утре като ида,ще ги обиколя всички да питам за цени и какви отстъпки ще направят евентуално. Ако свободни места и на трите места, мисля да спирам да търся  (thup) (fri)
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

Аз най-вероятно ще съм сам, понеже жена ми не е фенка на коли и т.н., а и детето ми е на 7 месеца.... Иначе съм за хотел Дряново, но не е 100% сигурно за колко човека ще ми трябва стая.

Dmitarcho

На бунгалката посмъртно няма къде да седнем 50-тина човека ... освен ако не заемем целия къмпинг - който е толкова, 50 места. но вече има резервации за тогава. За палатки да се опънат, има едно затревено пространство на което могат да се опънат 4-5-6 палатки /зависи колко са големи/, ако има заети от нас бунгала, могат и зад бунгалата пак да се опъне палатка. Снимал съм ценоразписа съм го снимал, че немога да помня много :P

В хижата поне има "Ресторант" но трябва да си направим нещо като предварително меню, защото не работи постоянно. Казваме на 6-ти ще сме еди колко си човека .. искаме еди какво си за ядене пиене ... малко крива работа пак, но пък нощувката е 10 лв. но имали големи стаи ... смисъл, с много легла , клоето пак е кофти до някъде.

За Хотела .. хотел като хотел :D там цените бяха ... по спомен, единична стая 21 лв. , двойна стая - 25лв на човек, тройна - 50 лв. /тук май за цялата стая/, като за Хотела трябва да дам заявка до 1 седмица колко маймуни ще са там - ако има такива/, за ресторанта пак трябва да се дава заявка ако ще се събираме 50-тина човека там.

Мнезнам, но май хижата предлага най-много от това което ни трябва, само дето трябва да направим някакво меню. Все пак съгласен съм, че някой ще иска в Хотела .. някой ще иска на палатка ... за по-голямата група си мисля, че хижата е ок, ако можете да преживеете, че банята и кенефа е общ /предполагам няма един душ и едно клекало/ и, че може да се наложи да спите до някой непознат /не в едно легло, което не мога да гарантирам след 2-рата ракия :P /
Ам давайте по-живо, че не остана време, и да не с еокаже, че няма места на никъде. Нали знаете, че ако се обади някой за 4 нощувки /празници са все пак тогава/ нас ще ни отрежат ако нямаме резервация до тогава ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Честно казано това с къмпинга много ми хареса като идея, ама малко част от идеята за покрив се губи с тия общи кенефи. Ей-сега ще разровя за Узана как стоят нещата...

Pyrhel

Цитат на: Pyrhel в 08 Август 2012 17:53:24
ПС: Никой не е писал в темата още, че иска твърд покрив.

Добре де, само Гоцев и Алекси ли искат твърд покрив? Трябва ми някакъв брой хора, за да мога да говоря за отстъпки... Към групата с твърдия покрив влизам и аз, няма да съм сам и палатката не е варант.
http://gap-tours.com/hotel_Prima-S-Uzana.html  вижте какво хотелче има тук. Цената по подразбиране е 55 за двойна стая. Разпишете се, за да се направи оферта: http://fordbg.com/forum/klubni-sreshti/nacionalna-sreshta-2012-zapisvane

Pyrhel

В оная тема с идеите работата със записването няма да стане... Хайде в тази тема всеки, който НЯМА да спи в палатка, в колата или нещо такова да се запише, че иска нормален покрив над главата си, за да можем да имаме ориентировъчна бройка и да се изготви оферта.

Засега:
Алекси: 2+1
Гоцев: 2
Анатолий: 2
Боби: 1
Светльо: 1
Миро: 2+1
Гео: 2
Александър: 1
Дмитърчо: 1
Венелин: 1 или 3
Марто: 1 или 2+1
lengarski: 1
ФоревърФорд: 1
Чебурашка: 1
Илко: 2

G_o_c_e_v

Аз рекох да се запиша, пък то.. ме имало ххаха :))

ForeverFord

искам да попитам,има ли някой който ще ходи сам на срещата ?
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

BIGFORDFAN

Bobi