Поражения по колата от недоброжелатели

Започната от Bobi, 15 Февруари 2012 20:42:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Келеши! Чудя се какво печелят от това. Удоволствие ли им носи или е по-важно на Вуте да му е зле ?

Dmitarcho

В нашия квартал /Центъра на Габрово/ преди 2-3 дена/ група почерпени младежи са трошили огледала и са рязали гуми наред. Един комшия е изгорял с огледало / БМВ 7-ца кара/. Друг комшия ги е засякал "младежите" и май е съветвал единя.
На Мондю му се е разминало - този път. Такива хора, не бой заслужават, ами зверска любоФ от някой закоравял пандизчия :D
Ръца Пръца

hotblooded

p_yanev

Някой ми е откраднал капачето от задната броня, което покрива дупката за теглича. Къде да търся сега такава дреболия?!?

supertorr

Цитат на: p_yanev в 12 Август 2012 09:25:40
Някой ми е откраднал капачето от задната броня, което покрива дупката за теглича. Къде да търся сега такава дреболия?!?

E bay

p_yanev

За едно капаче да купувам от И бей??? Няма ли магазинче, където да си платя 5те лева и готово?

Alexi

varby

Някой идиот с въздушна пушка ми е нацелил задното странично стъкло на комбито.Цялото е цъфнало като "майска роза".И  сега 60 лв. назад.Как пък не се случи да го мерна този хубостник!

Pyrhel

Цитат на: varby в 12 Август 2012 19:21:16
Някой идиот с въздушна пушка ми е нацелил задното странично стъкло
(facepalm)

По моргите мосмъртно няма да ти го дадат капачето. Отделни елементи от бронята не дават, не искат да нарушават цялостта на бронята...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

p_yanev

и аз така си мисля. Това е проблема с дребните части - никъде ги няма. Дали да не си направя майтап да питам в Мото Пфое. Представяте ли си цената.

hotblooded

Цитат на: p_yanev в 12 Август 2012 22:15:14
и аз така си мисля. Това е проблема с дребните части - никъде ги няма. Дали да не си направя майтап да питам в Мото Пфое. Представяте ли си цената.
Абе я питай някоя нощ на някои паркинг :))))))))))))))))))))))))))))) Може да намериш своята :)

Alexi

в МР няма да е особено скъпа 4-5 лв ще е стига да и улучиш финиса де

Pyrhel

p_yanev

Бях сигурен ,че е 20так :)

Те по-малко не си вкл компютъра.

Alexi

е ,нагличко .. тия на бомбетата ме изненадаха че са по 9 лв .. но ги няма налични

Alexi

emkata

Съвсем случайно попаднах на темата и реших да взема да Ви напиша как си открих колата една вечер по-миналата седмица. Малко предисловие: та, имам си един навик, 2 пъти годишно да си полирам колите на на ръка в къщи и с жена ми закарахме Фокуса и Ксарата на автомивка. След това последва и пастирането. На следващия ден моето момиче отива на работа и Фокуса престоява един работен ден на паркинг в гр. Гълъбово.Същата вечер аз решавам да свърша малко работа с колата и откривам въпросните поражения по задна дясна врата. Само дето , те не са каквито може би си мислите, а  :)) :)) :)) СОПОЛИ !!! Не знам какъв болен мозък трябва да има човек, колко ниско трябва да е паднал, а може би да е изостанал в интелектуалното си развитие, за да успее да омаже с пръст цялата врата от стъклото до гумената лайстна. Обаче пък му признавам носа, произвел огромното количество слуз.  :o  Направо си е за Гинес. 

Bobi

momo76

Аз какво да кажа като колата ми често е цялата в лайна.  :'(
Само че лайната са птичи и редовно ми е оцвъкана колата след срещата.

TourneoRS

Ти внимавай с тия акута , в Русе нещо радиацията ще да е голяма , защото аку от гларус предполагам /по размера/ след три дена престой ми надигна боята на предния капак  (facepalm)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Иван Вълков

Цитат на: momo76 в 14 Август 2012 21:10:55
Аз какво да кажа като колата ми често е цялата в лайна.  :'(
Само че лайната са птичи и редовно ми е оцвъкана колата след срещата.
...колега започвай да си търсиш нова кола че с акутата е на късмет...така съм чувал и даже съм изпитал на гърбът си  ;) ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Цитат на: TourneoRS в 14 Август 2012 21:56:35
Ти внимавай с тия акута , в Русе нещо радиацията ще да е голяма , защото аку от гларус предполагам /по размера/ след три дена престой ми надигна боята на предния капак  (facepalm)
Гларуските акита са доста киселинни и е6ават мамата на лака ако ги държиш повече от ден-два! И това е не само в Русе.

mirohristov

Днес някое капеленце ми открадна две от капачките на джантите. И двете са от страната на пасажера. И то на паркинга пред Джъмбо Люлин , или пред Кауфланд Надежда. Да му изсъхнат ръчичките с които е ровил да ги сваля!  (batter)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

supertorr

Цитат на: mirohristov в 24 Декември 2012 17:38:42
Днес някое капеленце ми открадна две от капачките на джантите. И двете са от страната на пасажера. И то на паркинга пред Джъмбо Люлин , или пред Кауфланд Надежда. Да му изсъхнат ръчичките с които е ровил да ги сваля!  (batter)
Добре дошъл в клуба :( Поне по кафетата ще ходиш спирайки с дясната страна

TourneoRS

Една пиратка не е гръмнала и е останала върху стъклото подпряна на чистачката . Резулатата е прогоряло стъкло което успях донякъде да изчистя ,но има едно гадно леке и нова чистачка Шампион за 9 лв на боклука .Миналата година имаше сняг върху колата и се обяха образували кратери . За едни сватба , за други брадва , пак че не се е счупило стъклото ако беше гръмнала .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

tropper

Сега забелязах че някое пе#ерастче ми е откъртило едната пръскалка за фаровете  (hammer) (whip) (bang)
Липсва капачето, като май са счупени и щипки от пръскалката, които хващат самото капаче.

Колата има каско в Армеец - как мислите да се занимавам ли?

Питам щот нямам много опит с каско и обявяване на щети.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

moni74

Сестра ми живее в Изток, почти до Дианабад. Три нощи подред някое педерас.че и драска пежото от край до край. Какво мислите, дали е някой "доброжелателен" съсед или просто случайност? Че аз на такива случайности не вярвам, а колата е сравнително нова - пежо 207. Вече 4-5г живеят там и досега никога не е имало проблем.

----------------------------

tropper

За съжаление не може да се каже, Мони. Може да е както някой самозабравил се съсед, дето си вярва че паркомястото е негова собственост, така и някое 15-годишно келеме, което се прави на мъж пред съученици/съученички...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

moni74

И аз предположих съсед, все пак три нощи подред... Казах и да опита да си спомни дали някой е правил гримаси или се е цупил за паркомястото... Или някой от входа...
Добре, че има каско.

----------------------------

Pyrhel

Тропър, ако пръскалката е счупена - каското, ако е само капачето - при мен се тръшкаха тогавашните (с каското на предния собственик в Евро Инс). На мен ми го взеха първия ден още... Капачето в МП беше ~30 лева.