Поражения по колата от недоброжелатели

Започната от Bobi, 15 Февруари 2012 20:42:59

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Все се надявах да няма такава тема в нашия форум, но ето, че се налага да я започна.
Днес, идвайки на работа, намерих колата си с одраскана шофьорска врата. Някой е теглил ключа.
Хубавото е, че вратата е описана по каското за нова боя, но явно за късмет бях отложил боядисването за пролетта.
Чудно ми е дали  наистина се чувства щастлив малката душица, която е направила това? Аз ли съм виновен, че карам по-хубава кола от неговата и че не печели добре?
Както се казва " нЕма такава държава! "

Иван Вълков

Какво да ти кажа Боби, само (bang) ги оправя

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mirohristov

Нали знаеш онази поговорка - "Не е важно на мен да ми е добре , важното е на другия да му е зле", ама да го хванеш докато я дере  (batter)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Vasilev

Аз няма смисъл да изброявам - за две години, десет детайла... Ама така е с пернишки номер в софия  :D

Bobi

Аз, ако го хвана, докато прави това, пичагата след кратката ни среща ще стане

Pyrhel

Ми, той Боби знае, ама да кажа и на мен (нас) какво ни се случи...

Спрели сме на един паркинг пред блок - мондеото отпред, фоукса на 3 метра зад него. Беше лято - прозорците на мондеото отворени, багажника отворен в него вътре разхвърляни инструменти... Ние двамата с Боби във фокуса, предния капак отворен и 2-те врати също отворени и цъкаме с IDS-а. Отивам до мондеото и гледам на шоф. врата отстрани нещо бяло и точно почнах да плюя по птичките... Тръгнах да бърша и се оказа, че е вдлъбнато! Като избърсах прахоляка - някой супер злобно беше изстъргал боята и покритието чак до метал с отвертка...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Димов

Сигурен съм,че някои от извършителите са токова елементарни,че даже не се и замислят какво точно правят или причиняват с действията си...
Гадничко си е отвсякъде.  (bang)

hotblooded

Като студент карах едно Рено 5. От старите. Понеже някое говедо ми счупи страничното огледало (Имаше само на шоф. врата) а от морга искаха 30 лв - монтирах си едно от Жигуль. Върха беше че някои се пробва да го краде, изкърти го от стойката - и го хвърли в храстите.... А го е изкъртил защото.... просто не си е носил отверка - винтовете се виждаха. Крали са ми перата на чистачките... Тогава си купувах гума за чистачки на метър и просто си сменях гумичките... някои умря за такива пера! Скоро на един приятел му гепаха фара за мъгла. Куриоза беше че избраха тоя с пукнатото стъкло.

road runner

Аз пък тука на Билата съм се нагледал и напатил от тъпи П**ки дето си отварят вратите със замах . Един ден Стоим с един приятел почти до колата(тогава Голф3 комби) и дрънкаме глупости и една майка да и ******* майката слиза и отзад слиза милото и синченце и прас нейната врата в моята и естествено ми се включи алармата . Аз естествено се разбучах ,как може да не си гледа детето какво прави . И наглата МАЙКА ми вика еми каде си спрял и тогава ми падна пердето и и казах ,че целия паркинг е почти празен и не е нужно да вкара колата в Билата за да си напазарува и си завъртя дебелия гъз и си се качи в колата и си замина без да напазарува . Баси кефа :):):)

Иван Вълков

пълно е с несъобразителни хора....... на мен шофьорската врата под лайсната ми има три резки от Опел Инсигния........ само че видях когато се прибрах. Доста се ядосах предвид че взех колата от бояджия седмица по-рано.....шанс.....да не забравяме че са само железа, който ни служат. За такива сслучай единственото спасение е каско, но и там са едни пазарлъци.....

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vas

На Астрата ми изчезна дясното огледало и няколко пъти капачката за газта + 1 оригинален тас

AlexanderBozhinov

Снощи на паркинга на кауфланд,един "българин" тотално ме изнерви и много бързо захапа земята. Случката е , аз си стоя в колата и чакам жената да излиза от Аптеката,и до мен спира една супер тунингованата "Ала шопар" червена Астра .Първо така паркира,че не мога да си отворя вратата,той реши да излиза и избъска моята врата брутално,реши че с повече сила по-лесно ще стане и последва втори опит.При което огледалото ми се прибра само.През това време вече прескочих(с мъки) подлакътника и излязох през другата врата,почуках му да излезе,и го попитах : В тях дали така блъска вратите,при което последва отговор на годината : Абе боклук,еби си майката,ще правя каквото си поискам.Не издържах и на секундата го уцелих в зъбите,и бързо му вкарах 2-3 ритнки,при което г-жа Циганката излезе и поиска да се бие ,аз я хванах и и казах да мълчи,да не я бутна под колата...Баш Мангал гледаше като подивял,но реши да не става,докато не си тръгвам.Както и да е жена ми дойде,и тръгнах да влизам,и дойде охраната на Кауфланд и ми каза да съм чакал полицията,щял да им звънне и ми каза ,че съм бил пълен простак,защото съм ударил "бедният човечец".Мангала стана и каза ,че няма смисъл да сме викали полиция и ми каза : Ти шъ видиш бе боклук смотан...Сериозно се замислих дали да не го вкарам в болница по бързата процедура...но жената ме дръпна и се прибрахме . И днес много ми се бият цигани,но с причина :) Иначе никога не посягам :)

yoshi

щом така са стекли обстоятелствата мнооооого добре си постъпил напомни ми ако се засечем да почерпя >:D а ако и с мойта кола така се случи ....... грозна гледка,боят е малко после пораженията си остават за жалост

Alexi

нова драскотина ми се е появила на дясната врата  :-[ очевидно е направена нарочно

hotblooded

10 дена след като колата излезе от сервиз за оправяне на драскотини - имам "точки" на двете предни вежди, + ожулена ръкохватка на предна лява врата и драснато по надолЕ по вратата  :'( Всичките явно са от невнимателно отваряне на врати по паркингите..... Ама всички казват че ще ми мине и ще спра да се "вълнувам" чак толкова :)

Чебурашка

Това с отварянето на вратите е много гадно - и на мен ми отвориха врата в калника но не беше силно (angry)

Polly

От тази седмица, някой майстор ни е спукал задната броня и надрал пластмасовата престилка. :'(
Отделно имаше и една драскотина на задния калник... Другата седмица, ще се завежда щета.
Надявам се клетвите ми да го стигнат като не се е научил/а да кара.
Името няма значение...
                                  Важни са ХОРАТА, които седят зад него!

whaaazp

В подземен гараж - Счупен заден прозорец ... преди време
Пред УНСС - Надран заден десен ъгъл на бронята  /имаше паркирано такси зад мен, но в последствие видях надраното/...

peterpetroff

Октомври 2011, на паркинга пред блока- пробит резервоар и източено гориво, резервоара беше пълен с 55 литра фул макс от предишния ден, наложи се смяна на целия резервоар и повторното му напълване съответно.

Януари 2012, на кръговото на 4-ти километър при първия голям сняг за годината злобен чичак не спира навреме и ме нацели в задната броня- бронята беше за лепене на спуканото (около 15-20 см. шевове общо) и пребоядисване. Хубавото тук е, че поне това минава за незлонамерен инцидент.

Февруари 2012, на паркинга пред блока- счупен страничен прозорец на пасажерското място, от колата не липсваше нищо, но се наложи освен смяна на стъклото и смяна на водачите на стъклото, а те се оказаха изключително дефицитна и апокрифна част, защото при разбиването оригиналните са се счупили.
Дрогираните глупаци може би са търсили или панела на ЦД-то или са искали да крадат акумулатора, но понеже са изключително елементарни и кухи парчета сами са разбрали, че панела си е в мен и че на Фокус предния капак се отваря само с ключ и по никакъв друг начин.

За съжаление всичко това ми се събра за последните 4-5 месеца и ми идва вече малко свръх да се занимавам с подобни простотии и ходеници по майстори всяка Събота и Неделя да оправям на дрогираните сополиви олигофрени жалките опити да откраднат нещо за едната доза. (hammer)  (angry)  (hammer)

Alexander

Днес, ми разбиха колата посред бял ден и то на място на което има хора и минават постоянно коли и хора! Отраднаха ми Лаптоп-а и сака с дрехите наркоманите мръсни...
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

баси вие в СФ сте мн зле в това отношение .. тука съм си забравял колата отключена по цяла нощ ..

Alexander

Ужас... и това става на уживено място, както се вижда от снимката...
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

mitakinen

Вече сме толкова деградирала нация - сигурно много хора са видяли това, но са си затраяли - нали не се случва на тях
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

amplified

Така си е Алекси...
Аз съм забравял колата на контакт, паркирана кротко пред Техномаркет... 1 час по-късно като си потърсих ключовете изтръпнах :D
Вечерта пък е нощувала със свален до долу джам.
Всъщност в мега цигански квартал е нощувала с забравени на предното табло телефон и пълно портмоне.
От нищо не зависи, разбира се, правиха опит да ми разбият ключалката. Колата беше паркирана посред бял ден в най-оживеното място в Бургас.

Dmitarcho

Чудно ми е как ще се разхождам по тротоара и ще видя някой да разбива нечия кола и да го подмина подсвирквайке си /баси сложната дума за писане/,100% съм сигурен, че някои е забелязал крадеца и какви ги върши. И моята е пренощувала отключена - да чукна на глава без последствия.
Ръца Пръца

AlexanderBozhinov

И аз днес имах "щастието" да си видя фокуса,не както трябва да е...бяхме на сладкарница Романс(София),ще се прибираме,когато видях,че на вратата има сладка вдлъбнатина,и драскотина,и веднага разбрах,че съседчето ми явно от преяждане така е отворил вратата,че е направил вдлъбнатина в моята.Кога ще имам щастието това да ми се случи пред мен,поне веднъж да накажа някой за всичко причинено от диваци по колата ми.От яд дори бих поседял в ареста за побой,за да ми прочете чичо полицай една лекция как не е хубаво да биеш някой,дори и той да го заслужава.

p_yanev

Цитат на: dmitarcho в 28 Април 2012 19:44:55
Чудно ми е как ще се разхождам по тротоара и ще видя някой да разбива нечия кола и да го подмина подсвирквайке си /баси сложната дума за писане/.
Трудничка е тази дума и като гледам не си се справил  ;)

Иван Вълков

На някой днес много му е харесал задният капак на колата и е решил да му тегли няколко ключа  (angry) (angry) (angry) мамичката му и копелдак така ме сърбят ръцете ........както казва един колега - "българчета"

Backstage

Цитат на: Иван Вълков в 11 Август 2012 15:05:27
На някой днес много му е харесал задният капак на колата и е решил да му тегли няколко ключа  (angry) (angry) (angry) мамичката му и копелдак така ме сърбят ръцете ........както казва един колега - "българчета"
ееееее  баси копелето все съм виждал врати предни капаци ама заден?!