Поражения по колата от недоброжелатели

Започната от Bobi, 15 Февруари 2012 20:42:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Келеши! Чудя се какво печелят от това. Удоволствие ли им носи или е по-важно на Вуте да му е зле ?

Dmitarcho

В нашия квартал /Центъра на Габрово/ преди 2-3 дена/ група почерпени младежи са трошили огледала и са рязали гуми наред. Един комшия е изгорял с огледало / БМВ 7-ца кара/. Друг комшия ги е засякал "младежите" и май е съветвал единя.
На Мондю му се е разминало - този път. Такива хора, не бой заслужават, ами зверска любоФ от някой закоравял пандизчия :D
Ръца Пръца

hotblooded

p_yanev

Някой ми е откраднал капачето от задната броня, което покрива дупката за теглича. Къде да търся сега такава дреболия?!?

supertorr

Цитат на: p_yanev в 12 Август 2012 09:25:40
Някой ми е откраднал капачето от задната броня, което покрива дупката за теглича. Къде да търся сега такава дреболия?!?

E bay

p_yanev

За едно капаче да купувам от И бей??? Няма ли магазинче, където да си платя 5те лева и готово?

Alexi

varby

Някой идиот с въздушна пушка ми е нацелил задното странично стъкло на комбито.Цялото е цъфнало като "майска роза".И  сега 60 лв. назад.Как пък не се случи да го мерна този хубостник!

Pyrhel

Цитат на: varby в 12 Август 2012 19:21:16
Някой идиот с въздушна пушка ми е нацелил задното странично стъкло
(facepalm)

По моргите мосмъртно няма да ти го дадат капачето. Отделни елементи от бронята не дават, не искат да нарушават цялостта на бронята...
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

p_yanev

и аз така си мисля. Това е проблема с дребните части - никъде ги няма. Дали да не си направя майтап да питам в Мото Пфое. Представяте ли си цената.

hotblooded

Цитат на: p_yanev в 12 Август 2012 22:15:14
и аз така си мисля. Това е проблема с дребните части - никъде ги няма. Дали да не си направя майтап да питам в Мото Пфое. Представяте ли си цената.
Абе я питай някоя нощ на някои паркинг :))))))))))))))))))))))))))))) Може да намериш своята :)

Alexi

в МР няма да е особено скъпа 4-5 лв ще е стига да и улучиш финиса де

Pyrhel

p_yanev

Бях сигурен ,че е 20так :)

Те по-малко не си вкл компютъра.

Alexi

е ,нагличко .. тия на бомбетата ме изненадаха че са по 9 лв .. но ги няма налични

Alexi

emkata

Съвсем случайно попаднах на темата и реших да взема да Ви напиша как си открих колата една вечер по-миналата седмица. Малко предисловие: та, имам си един навик, 2 пъти годишно да си полирам колите на на ръка в къщи и с жена ми закарахме Фокуса и Ксарата на автомивка. След това последва и пастирането. На следващия ден моето момиче отива на работа и Фокуса престоява един работен ден на паркинг в гр. Гълъбово.Същата вечер аз решавам да свърша малко работа с колата и откривам въпросните поражения по задна дясна врата. Само дето , те не са каквито може би си мислите, а  :)) :)) :)) СОПОЛИ !!! Не знам какъв болен мозък трябва да има човек, колко ниско трябва да е паднал, а може би да е изостанал в интелектуалното си развитие, за да успее да омаже с пръст цялата врата от стъклото до гумената лайстна. Обаче пък му признавам носа, произвел огромното количество слуз.  :o  Направо си е за Гинес. 

Bobi

momo76

Аз какво да кажа като колата ми често е цялата в лайна.  :'(
Само че лайната са птичи и редовно ми е оцвъкана колата след срещата.

TourneoRS

Ти внимавай с тия акута , в Русе нещо радиацията ще да е голяма , защото аку от гларус предполагам /по размера/ след три дена престой ми надигна боята на предния капак  (facepalm)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Иван Вълков

Цитат на: momo76 в 14 Август 2012 21:10:55
Аз какво да кажа като колата ми често е цялата в лайна.  :'(
Само че лайната са птичи и редовно ми е оцвъкана колата след срещата.
...колега започвай да си търсиш нова кола че с акутата е на късмет...така съм чувал и даже съм изпитал на гърбът си  ;) ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Цитат на: TourneoRS в 14 Август 2012 21:56:35
Ти внимавай с тия акута , в Русе нещо радиацията ще да е голяма , защото аку от гларус предполагам /по размера/ след три дена престой ми надигна боята на предния капак  (facepalm)
Гларуските акита са доста киселинни и е6ават мамата на лака ако ги държиш повече от ден-два! И това е не само в Русе.

mirohristov

Днес някое капеленце ми открадна две от капачките на джантите. И двете са от страната на пасажера. И то на паркинга пред Джъмбо Люлин , или пред Кауфланд Надежда. Да му изсъхнат ръчичките с които е ровил да ги сваля!  (batter)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

supertorr

Цитат на: mirohristov в 24 Декември 2012 17:38:42
Днес някое капеленце ми открадна две от капачките на джантите. И двете са от страната на пасажера. И то на паркинга пред Джъмбо Люлин , или пред Кауфланд Надежда. Да му изсъхнат ръчичките с които е ровил да ги сваля!  (batter)
Добре дошъл в клуба :( Поне по кафетата ще ходиш спирайки с дясната страна

TourneoRS

Една пиратка не е гръмнала и е останала върху стъклото подпряна на чистачката . Резулатата е прогоряло стъкло което успях донякъде да изчистя ,но има едно гадно леке и нова чистачка Шампион за 9 лв на боклука .Миналата година имаше сняг върху колата и се обяха образували кратери . За едни сватба , за други брадва , пак че не се е счупило стъклото ако беше гръмнала .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

tropper

Сега забелязах че някое пе#ерастче ми е откъртило едната пръскалка за фаровете  (hammer) (whip) (bang)
Липсва капачето, като май са счупени и щипки от пръскалката, които хващат самото капаче.

Колата има каско в Армеец - как мислите да се занимавам ли?

Питам щот нямам много опит с каско и обявяване на щети.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

moni74

Сестра ми живее в Изток, почти до Дианабад. Три нощи подред някое педерас.че и драска пежото от край до край. Какво мислите, дали е някой "доброжелателен" съсед или просто случайност? Че аз на такива случайности не вярвам, а колата е сравнително нова - пежо 207. Вече 4-5г живеят там и досега никога не е имало проблем.

----------------------------

tropper

За съжаление не може да се каже, Мони. Може да е както някой самозабравил се съсед, дето си вярва че паркомястото е негова собственост, така и някое 15-годишно келеме, което се прави на мъж пред съученици/съученички...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

moni74

И аз предположих съсед, все пак три нощи подред... Казах и да опита да си спомни дали някой е правил гримаси или се е цупил за паркомястото... Или някой от входа...
Добре, че има каско.

----------------------------

Pyrhel

Тропър, ако пръскалката е счупена - каското, ако е само капачето - при мен се тръшкаха тогавашните (с каското на предния собственик в Евро Инс). На мен ми го взеха първия ден още... Капачето в МП беше ~30 лева.