Поражения по колата от недоброжелатели

Започната от Bobi, 15 Февруари 2012 20:42:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

AlexanderBozhinov

Днес си паркирах колата съвсем културно без да преча на никой в квартал Борово.И като свърших работа...какво да видя предна дясна гума надупчена на 2 места ,явно с нещо като шило . За мой късмет се разхождам от няколко седмици без резервна ,при което последваха 2 часа мъки и помощ от приятел,а единствената работеща гумаджийница днес около 6 беше на бул.българия 107 . На доброжелателя му желая здраве и следващият път да е късметлия някой да го хване на местопрестъплението и да му счупи пръстите на ръцете един по един . Но ... такъв е животът .

marti1996

днеска и 4-рите гуми ми бяха на дупки, гумите бяха стари зимни ама не е готино да бързаш за някъде и да си намериш колата така

SICKandPROUD

Бе то като някакви акции. Цяла България с нарязани гуми в последно време.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

marti1996

на другата кола дето не я караме, стои на трупче колелото без гума, слагам чувал на диска овивам го, и всеки ден чувала изчезва  :-[ 10 струват 2лв