Въпроси, препоръки и оплаквания

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

ihovahi

Предложението ми е, да се увеличи броят на снимките горе в дясно (които се сменят при презареждане на странцата). Има доста снимки от събора, които могат да се използват. А и от хората, които си показват колите в Дневника, и от там могат да се вземат също.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ihovahi

Еййй никой не обърна внимание на предложението ми...   ::)

Цитат на: ihovahi в 06 Октомври 2013 02:06:01
Предложението ми е, да се увеличи броят на снимките горе в дясно (които се сменят при презареждане на странцата). Има доста снимки от събора, които могат да се използват. А и от хората, които си показват колите в Дневника, и от там могат да се вземат също.

Bobi

Не от всяка снимка може да се направи такава, която да изглежда добре там...

ihovahi

Боби, така е... но има доста снимки, от които може да се избере. Всичко е въпрос на желание. Но разбрах какъв е отговора де :)

vladi tanev

Цитат на: ihovahi в 14 Октомври 2013 11:24:43
Еййй никой не обърна внимание на предложението ми...   ::)

аз подкрепям твоята идея на колкото повече се показват колите там по добре ама то отговора е ясен де  ^-^
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

ihovahi

Ама ако си мислите, че съм се отказал от предложението... грешите  :D :D :D Айде качете още снимки, вярвам във Вас.

Цитат на: ihovahi в 06 Октомври 2013 02:06:01

ffmk1l

Не се карайте за глупости...Обработката на толкова снимки е доста работа. Преди имаше моя снимка, след Събора няма, голяма работа. По-важното е да се съхраним и разширим като колектив, да си помагаме с каквото можем, нали това е идеята на тоя форум.
Е, всеки би се почувствал приятно да види снимка на трошката си.  (rofl)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

amplified

Доста нови мнения, с риск да съм чукча писател ...

Тази вечер на срещата ще си взема лаптопа и ще подготвя снимките заедно с другите да се изготви 'комисия'  и ще се качат непосредствено след това.

ihovahi

Благодаря Борко. Ако искаш, изберете снимки и ми ги прати да ги обработя.

ihovahi

Снимките, които сте избрали са супер. Благодаря Ви момчета  (fri)

Bobi

Имам едно предложение. В края на всяка година чрез анкета да избираме "Потребител на годината" и спечелилият да има някаква иконка или надпис под аватара си следващата година. Мисля, че ще е интересно и ще влее малко стимул за участие във форума.

Nebhotep

Подкрепям, но кой ще номинира за кои потребители ще се гласува? Може би ръководството...  ::)  ::)

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

ihovahi

Bobi

Цитат на: Nebhotep в 06 Ноември 2013 15:43:55
Подкрепям, но кой ще номинира за кои потребители ще се гласува? Може би ръководството...  ::)  ::)

УС и/или клубните членове.

pAbLo

Трябва да има и ясно описан регламент,че да не стане като един друг форум - Твоята кола е супер ама ти ще гласуваш за моя тунинг :D
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

hotblooded

Принципно нека се оценява в различни категории:
- полезни теми
- най-много получени благодарности (предлагам тези в темата с вицовете да не се броят) :)
- помощ оказана на форумци - ремонти, части, пътна помощ
- организация (или подпомагане на организацията) на форумни събития
........ (свободни сте да добавят).

Bobi

А, това с различните категории вече минава към "Мис свят". Една единствена категория "Общ принос за развитието на форума" е достатъчна.

Nebhotep

Какво стана с номинациите? Гласуването би следвало да се състои до Нова година! Нека се направи нова тема, в която хората които ще номинират да започват да пишат...

moni74

Aко ще се отнaся зa форумa - редно е всеки дa предлaгa колеги Aко кaсaе сaмо клубa - тогaвa може дa сa клубните членове.

----------------------------

Илко

Отваряйте  темата  аз  имам  номинация  :)
Илко

opex

Усещам как се задава една хубава работа, ама Българска и се надявам да съм лош пророк :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Bobi

Да си виждал да сме скапвали нещо при нас досега? Изборът за потребител на годината ще се отнася за ВСИЧКИ потребители на форума, а не само за клубните членове. Имайте малко търпение.

mike28

"Българска" се пише с малка буква, когато не е в началото на изречение .  :P
Е, нормално е накрая да има и такива, които са обидени, защото не са получили необходимото признание. Личното ми мнение е, че идеята е не само безсмислена, но дори и глупава, а и може да стане причина за излишни негативни емоции накрая. Всеобщото форумно признание не топли в реалния живот. Така мисля аз, моля, не ме убивайте затова. В крайна сметка идеята не ми пречи и просто смятам да я игнорирам.

opex

Не съм Боби ама пустото ми предубеждение ме излага, да съ евъ ;/
Неграмотен Орех -.-
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ihovahi

След цялата простотия, която се излиза в Софийската тема... отново мой коментар е изтрит...
нямам думи вече

Alexi

тоя коментар аз го изтрих защото е откровен спам ( и не само тоя ама нейсе ) .. софийската тема си е на софиянци те да си я модерират

Nebhotep

Недейте така бе хора, темите са на всички (и софийска и шуменска и старозагорска...). Не се нападайте, защото ако искаме да създадем широка основа за истински и разпознаваем фен клуб на марката Форд, трябва да останем единни. Нека не се делим на градове и паланки, всички имаме място под слънцето. Поздрави!  :-\  :-\

Alexi

имах предвид че те си спамят там има си модератори измежду тях ако преценят ще трият аз дори не я следя тя тема че стана много голяма

hitrata_lisi4ka

Лично мои спам коментари не веднъж и два пъти са трити от Софийската тема. Голяма работа, че са трити спамове.
Искам нещо русо, може и метла!

ihovahi

Алекси, не знаех че си модератор само за един човек... не може едни потребители да си пишат каквото искат, а на други да се трият коментари. Не мерите с един аршин (говоря за всички модератори) за съжаление  :-[