Въпроси, препоръки и оплаквания

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

tha22don

Цитат на: Pyrhel в 09 Юли 2013 14:11:13
Ако на някой му се занимава да пише java script-и - с удоволствие бих му дал кода на форума да пробва. При положение, че го имаме като функционалност не ми се струва нужно да имаме и още накичени мърдащи неща?

Okey Dokey. Мислех, че е нещо по-просто...

Цитат на: pantata в 09 Юли 2013 20:17:43
Още повече всяка клавиатура има "Home" бутон.
Имам 3 лаптопа с различни клавиатури :) Този бутон го търся винаги като следотърсач  :))
Това да ни е проблема  8)

G_o_c_e_v

Гледам няква нова благинка под аватара ^-^
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

TourneoRS

Цитат на: G_o_c_e_v в 12 Юли 2013 22:42:01
Гледам няква нова благинка под аватара ^-^

Къде е благинкЪтЪ , нищо не виждам .. 8)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Личния текст се показва и там вече.
Гео? :P
Борко? (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mike28

Турете една запетая след това "Здравей" в горния ляв ъгъл.  :P

Bobi

Шефе, пусни календара за рожденните дни. На хората им е интересно май, щом гледат в другия форум кой има рожден ден.  (rofl)

Dmitarcho

Мда бе .... в другия форум :) Скайпя ми подсказва на мене :P
Ръца Пръца

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

tha22don

На заглавната страница, fordbg.com под раздел "Защо БАФС" стои Форд Клуб България обединява хората по интереси....
Май трябва да се промени  ::)

Pyrhel

Има 2ма(Боби и Оля), които ги мислят, ще се преработи цялата страница.

Danchev

Събраха се доста понаправени автомобили по които се бачка здраво ... мисля, че е време да им направим отделен раздел "Проекти" под дневника.
Може раздела да е затворен и когато някоя тема тръгне в правилната посока да се мести от модератор там ... така ще е и по-прегледно и се оттдава заслуженото внимание на колата.
How about a magic trick?

Backstage

deshi

аз мисля че не е правилно ...определени коли да се отделят в отделна тема ... мисля че всички коли са важни и не трябва на някои да се отделя по специално внимание ... поне аз така ги виждам нещата
Грозен си кат` OHC  .....

TourneoRS

Отдавна съм забелязал една екстра в другите форуми , ако не си регистриран /логнал/ не можеш да видиш снимките и линковете към други сайтове .  Е възможно ли е това  и би ли било удобно да стане и в нашият форум ?

Bobi

Мерси. Това е хубава идея наистина.

Pyrhel

Така беше в началото, стоя половин година и го премахнахме. Доста безсмислено нещо, дори и адски дразнещо. Постигат се единствено регистрации "призраци".

Marlboro

Не го възприемам, като "екстра", нормално е всеки който влиза, да може да получи нужната информация. Ако прецени, че е нужно и му харесва, ще се регистрира.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

TourneoRS

В доста от темите има много полезно инфо , снимки и т.н. , които са общо достъпни . Така и баба ми знае на гърба на другите .... , относно призраците че то къде ги няма .

Marlboro ме е изпреварил ...

Marlboro

Не мога да разбера, защо да не са общо достъпни и първото впечатление на нов потребител да е, че е принуден да се регистрира. Нека си гледат, нека се информират, който желае да си се регистрира.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexander

Аз лично страшно се дразня като отворя някъква страница, на няко друг форум и не мога да видя снимките и линковете.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

opex

Тъкмо написах един пост, в който се жалвам, че когато съм свободен не знам къде да отида, където в момента са се събрали фордаджии и ми дойде отново идеята за чат-панел.
Има си + и -.
Може би минус може да е случая аналогичен на този, заради който има резон да се намалят ЛС и да се увеличат постовете, сиреч полезната информация, която би била полезна за всички да не "умре" в чат лога, а да остане "вечна" написана в Х-пост в У-темата.
Страничен ефект и намаляването на постове в определени теми от "дневник" и "клубни срещи"
Обаче има и +-ве, като първия пример.
Хм, кой знае може би с времето ще се разменят gsm и тая 'нужда' в момента ще отшуми. Или пък фейсбуци... "Пенка току-що се тагна на ОМВ-бояна: елате повече.." :D и ще знам..
Все пак си е предложение
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Имахме чат в продължение на няколко месеца, но го махнахме, защото активността от форума се пренесе там.
Forsquare - имаме точки навсякъде "ФКБ - еди какво си", което ми напомня, че трябва да ги променя на БАФС :)

hotblooded

Имаме ли "бутон" който директно да препраща във facebook страницата на клуба?

opex

Има горе в ляво пише отвесно "facebook" в синьо и се показва ивица on mouse-over :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

supertorr

Както стана въпрос, че важните неща в една тема са винаги на първа страница, а когато темата е ххх стр. никой не поглежда се сетих следното- " залепен" пост с важната инфирмация, който излиза в началото на всяка
страница на конкретната тема.
Особено подходящо е за теми като клубните срещи. Някави възможности да стане?

Pyrhel

Не разбрах за поста - да излиза първи или? Ако си го виждал някъде дай линк да видя за какво става въпрос.

amplified

Виждал ли си в Ситроен форума?
На която и страница от темата да си - първият пост винаги е най-отгоре.
Ама ако може това да е опционално само, защото иначе е отврат  (rofl)

tropper

Да - вариант е за някой конкретен пост, когато модератор прецени.
Възможно е да се направи, но незнам дали има такъв модул за форума.

P.S.
Ето ви готов модул, само че е направен да работи само с първи пост на тема, която е зададена като "sticky" - такава дето винаги седи отгоре в списъка с темите. Би свършило работа за много неща като темите за срещите, темата за разкодиране на радиото и т.н.

Пише че модула се инсталира/деинсталира чисто, без да поврежда останлия код.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Dmitarcho

Гледам вече от новите снимки се връткат ... браво браво ;)
Ръца Пръца

opex

Супер добро е при всяко зареждане или рефреш да се появява нова случайна снимка от събора и имам предложение линка на mouse-over да изпраща към албума или във fb или темата със снимки, а за index.php-то има още няколко избора наоколо:)
qaяכSTuning
Suum cuique