Въпроси, препоръки, оплаквания и проблеми с форума

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Ако на някой му се занимава да пише java script-и - с удоволствие бих му дал кода на форума да пробва. При положение, че го имаме като функционалност не ми се струва нужно да имаме и още накичени мърдащи неща?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pantata

Още повече всяка клавиатура има "Home" бутон.

tha22don

Цитат на: Pyrhel в 09 Юли 2013 14:11:13
Ако на някой му се занимава да пише java script-и - с удоволствие бих му дал кода на форума да пробва. При положение, че го имаме като функционалност не ми се струва нужно да имаме и още накичени мърдащи неща?

Okey Dokey. Мислех, че е нещо по-просто...

Цитат на: pantata в 09 Юли 2013 20:17:43
Още повече всяка клавиатура има "Home" бутон.
Имам 3 лаптопа с различни клавиатури :) Този бутон го търся винаги като следотърсач  :))
Това да ни е проблема  8)

G_o_c_e_v

Гледам няква нова благинка под аватара ^-^
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

TourneoRS

Цитат на: G_o_c_e_v в 12 Юли 2013 22:42:01
Гледам няква нова благинка под аватара ^-^

Къде е благинкЪтЪ , нищо не виждам .. 8)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Личния текст се показва и там вече.
Гео? :P
Борко? (rofl)

mike28

Турете една запетая след това "Здравей" в горния ляв ъгъл.  :P

ilko

Pyrhel, направи така, че да се качват директно снимки във форума. Неудобно е да ползваме други безплатни сайтове.

Pyrhel

Като гледам каква е тематиката на повечето снимки, които се качват, не съм много сигурен дали е добра идея?

ihovahi

Подкрепям Илко. По-удобно е едно бутонче качи и си ти човека :) Иначе през друг сайт с копиране на дестинацията... по-тегаво е някак си :) Дето се вика... дай му на мързеливия работа та да те научи на акъл  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

amplified

Много място ще заемат и ще трябва по-скъп хост, заради едните снимки... :)

mike28

Определено нямаме нужда да си качваме снимките във форума, но пък аз продължавам да си настоявам за липсващата запетайка в хедъра.  ;D

П.П. Благодаря за запетайката!  ;D

Pyrhel

След час-2 ще ги туря, че не ми се цъка през тилифоня ;D Благодаря.
Относно качването - трябва да се сложи лимит, като горе-долу се сметне пространството и примерно на човек едни 10МБ да са дадени... с 3 по-големи снимки и са чао. Пикасата или Фейсбука са далеч по-удачен за архив на снимки вариант.

Marlboro

Няма как да се съглася, винаги е по-лесно да си ги качиш от компютъра или телефона, директно в сайта. Тия разправии с качване на други места, копиране на линкове.... Не си е работа това. Снимките с простотии, така или иначе са от нета и се слагат с линк. Сигурен съм, че има много хора, които не са качили полезни за форума лични снимки, точно заради това ограничение. На мен лично, до скоро не ми се занимаваше. То и сега се потрисъм, като трябва да качвам в друг сайт, после линкове...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Няма спор, че е по-лесно да се качват директно в сайта, но пространството струва пари. Ще дойде някой и ще качи 3 ГБ снимки на тунинговата си кола и всеки месец ще плащаме по 100 лв за хостинг. Ако някой наистина е искал да бъде полезен, качването на снимки на външен сървър не би трябвало да го спре...

Това със запетайката си спомням, че го бяхме оправили при по-старата версия на СМФ-то. Явно при ъпдейта се е прецакало нещо.

http://picbg.net/login.php - качването и оразмеряването стават за не повече от 5 секунди!

tropper

Като компромис бих предложил някакъв плъгин / интерфейс, който от страницата на форума да качва директно в твоя Фейсбук (ако си се логнал) и да връща линк.
Не съм разучавал до колко е възможно технически, но предполагам би удовлетворило и двете страни ;D
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Dmitarcho

Това би било чудесно ако е възможно технически да стане ;)
Ръца Пръца

Marlboro

20480 MB Пространство, средно 5 МБ на снимка, над 4000 снимки могат да бъдат качени. Не знам, до момента колко лични снимки има качени, но не вярвам да са и половината. Предполагам че може да се ограничи, само клубните членове да могат да качват?

Bobi

Шефе, пусни календара за рожденните дни. На хората им е интересно май, щом гледат в другия форум кой има рожден ден.  (rofl)

Dmitarcho

Мда бе .... в другия форум :) Скайпя ми подсказва на мене :P
Ръца Пръца

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

tha22don

На заглавната страница, fordbg.com под раздел "Защо БАФС" стои Форд Клуб България обединява хората по интереси....
Май трябва да се промени  ::)

Pyrhel

Има 2ма(Боби и Оля), които ги мислят, ще се преработи цялата страница.

Danchev

Събраха се доста понаправени автомобили по които се бачка здраво ... мисля, че е време да им направим отделен раздел "Проекти" под дневника.
Може раздела да е затворен и когато някоя тема тръгне в правилната посока да се мести от модератор там ... така ще е и по-прегледно и се оттдава заслуженото внимание на колата.
How about a magic trick?

Backstage

deshi

аз мисля че не е правилно ...определени коли да се отделят в отделна тема ... мисля че всички коли са важни и не трябва на някои да се отделя по специално внимание ... поне аз така ги виждам нещата
Грозен си кат` OHC  .....

TourneoRS

Отдавна съм забелязал една екстра в другите форуми , ако не си регистриран /логнал/ не можеш да видиш снимките и линковете към други сайтове .  Е възможно ли е това  и би ли било удобно да стане и в нашият форум ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Pyrhel

Така беше в началото, стоя половин година и го премахнахме. Доста безсмислено нещо, дори и адски дразнещо. Постигат се единствено регистрации "призраци".

Marlboro

Не го възприемам, като "екстра", нормално е всеки който влиза, да може да получи нужната информация. Ако прецени, че е нужно и му харесва, ще се регистрира.