Въпроси, препоръки и оплаквания

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

За това ли питаш ? При мен си е тук ... и всичко си работи както трябва ;)
Ръца Пръца

hotblooded

TцЪ - логнат съм и това   

пак не го виждам

ihovahi

Иво логоут и логин и виж дали ще ти се появи.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

ihovahi

Е то имаш нямаш непрочетени... това си се вижда.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

може Анатоли да му е орязал менюто :))

supertorr

Цитат на: hotblooded в 15 Юни 2013 11:52:07
TцЪ - логнат съм и това   

пак не го виждам
най-вероятно си го скрил - има една стрелкичка / посока нагоре/ надолу/  в дясно горе която скрива или показва точно тези дирекрни линкове

hotblooded

Цитат на: supertorr в 15 Юни 2013 15:26:51
най-вероятно си го скрил - има една стрелкичка / посока нагоре/ надолу/  в дясно горе която скрива или показва точно тези дирекрни линкове
Toва беше....  (rofl)

Pyrhel

Там е - горе до аватара, от доста време нищо не е пипано.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

По западните форуми правят един раздел, в който новите потребители се насърчават да се представят преди да започнат да пишат във форума. Например "Аз съм бай Гроздан, попаднах на форума чрез визитка под чистачката." - нещо съвсем елементарно с по 1 изречение. Какво мислите по въпроса? Ето примери: http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f2/, http://www.talkford.com/forum/7-new-members-welcome-area/ както и в почти всички други форуми. Какво мислите?

Alexi

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

hitrata_lisi4ka

Хубава идея, само да не се обърква с дневника.
Искам нещо русо, може и метла!

Bobi

Идеята е добра. И както каза Оля, за да не се обърква с дневника по чуждите форумите съответната тема се заключва от модератор след определен брой мнения и " добре дошъл" ( примерно 10 мнения е ок според мен).

Dmitarcho

Какти предлага Боби, след 10-тина мнения да се заключва ;)
Ръца Пръца

hitrata_lisi4ka

Друг вариант е да има опция преглед от модератор преди да се публикува мнението/темата, не знам дали това е възможно, само за определен форум. Също така след публикуването и одобрението на мнението/темата модератора да пише приветствие и да заключи темата. А може за съответния форум да има един модератор, който да отговаря само за него, за да не стане мазало.
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

А най-добре да няма такъв спам (10 пъти здр, hi, asl pls, dai pic,  добре дошъл и т.н.) :)

pantata

Не знам за вас, но мен това би ме отказало да пиша изобщо...

Alexi

ама то не е задължително ,ами пожелателно ако има желание човека да се представи ..

TourneoRS

Ами по принцип повечето влизат с ряз , имат зор , питат - понякога си решават проблемите .. понякога не . След това животът им продължава  :)) .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Най-вече идеята ми хрумна да видим дали има хора, дошли чрез визитки

Чебурашка

Аз мисля че е по добре да се пусне една закачена тема за хората които са дошли чрез визитки и там да се представят и да кажат къде са намерили визитката,едвали на много ще им се занимава да пускат теми. ^-^

Pyrhel

Прав си, този вариант е по-добър!

pantata

Щом не е задължително ми е все едно (rofl), а иначе мисля, че ще е по-лено ако се пусне анкета с няколко възможности "от къде научихте за форума" и толкова. :)

Dmitarcho

Цитат на: pantata в 25 Юни 2013 22:17:03
мисля, че ще е по-лено ако се пусне анкета с няколко възможности "от къде научихте за форума" и толкова. :)
Ръца Пръца

viksata

Има ли някакъв начин, да ни предупреждава на лично, че ни изтича срока на обявите?

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Pyrhel

tha22don

От известно време в английския ибей има едно бутонче от дясно, което се появява при скролване надолу.
Функцията му е да те върне в горното начално положение на страницата - според мен е доста удобно и се забелязва лесно, както е и фунцинално - тъй като се скролва от дясно винаги....
Сега трябва постоянно да търся от лявата част текста "Нагоре".

Pyrhel

Ако на някой му се занимава да пише java script-и - с удоволствие бих му дал кода на форума да пробва. При положение, че го имаме като функционалност не ми се струва нужно да имаме и още накичени мърдащи неща?

pantata

Още повече всяка клавиатура има "Home" бутон.