Обстановката на пътя

Започната от Backstage, 14 Ноември 2012 04:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

opex

Новини не съм гледал днес и като гледам какво е в София ми се струва, че навсякъде е нормално. Все още ли обстановката е като на снимките в провинцията?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Dmitarcho

в Габрово очистиха пътищата ;) поне в града . Иначе си има доволно сняг отстрани. Шипка е отворена вече.
Ръца Пръца

pAbLo

Пловдив - валя дъжд,много дъжд...
Сега пече слънце,зимните гуми чакат в мазето 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

ihovahi

В Чепеларе отново вали сняг. На Пампорово предполагам валежа е повече. Не чакайте а си слагайте зимните гуми.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

закво ? няма да ходя на пампорово в момента ,а тука е 12° слънце пече :))

ihovahi

Alexi времето те чу и при нас дойде слънце. Ама ти да си сложиш зимните гуми ей  (batter)

Pyrhel

Днес в София е някакво чудо, няма улица, по която да няма задръстване :-X
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

martin1977

Така ще е ... до Нова Година. После всичко си идва на мястото и задръстванията няма да са ужасни, а само леко кошмарни.

Pyrhel

В София е около +3 градуса и пътищата са станали страшно лигави и много се пързаля. Внимавайте, че на някои места едвам се спира... (facepalm)

marti1996

Цитат на: Pyrhel в 14 Януари 2015 19:04:03
В София е около +3 градуса и пътищата са станали страшно лигави и много се пързаля. Внимавайте, че на някои места едвам се спира... (facepalm)
кв.Филиповци София е малкия ад 3 пъти се лъзнах, особено на завой с натискане на спирачка  (rofl)

ihovahi

Обстановката в Чепеларе:

Dmitarcho

То голям сняг при вас бре :) В Габрово е само мокро ... Вчера около Търново такава мъгла имаше, че с повече от 50 км/ч не можеше да се кара ...
Ръца Пръца

pAbLo

Васкоооо,дръжте си снега горе,тук в полето ни е добре и без него (rofl)
За сега само вали,но не трупа.До снощи нещата бяха на дъжд само.

G_o_c_e_v

Някой има ли наблюдения по пътя към Казанлък? Утре с брачеда смятаме да ходим на оглед за джипка и да знам горе долу проходим ли е пътя или не.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Едва ли ще минете през Габрово ... но все пак ;) През нощта беше валяло сняг, но малко - 2-3 пръста ;) Днес се стопи, сега са реки навсякъде :) През нощта може да има заледявания, но утре през деня ще е наред. Не знам на Шипка дали е валяло повече ;)
Ръца Пръца

Alexi

Гоше Ришкия беше затворен днес ,свлачище .. изберете друг проход ако сте намислили от там да минавате

G_o_c_e_v

За Ришкия знам, че е затворен. Ще минаваме през В. Търново май.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

В Габрово вали сняг, малко, един-два пръста. Но е много хлъзгаво на пътя ;) По Шипка може да има и повече сняг. Ако някой има път на сам - полекичка ;)
Ръца Пръца

emkata

И тук прехвърля днес, но нищо особено.

marti1996

В софия навалява снежец стабилно.

ihovahi

в Чепеларе и Пампорово продължава да вали. Слабичко но има. Внимавайте, че под снега има доста лед.

ihovahi

В Чепеларе си е студенко. Внимавайте замръзнало е доста. Ето от днес сутринта:

Alexi

ама си я пипнал с фотошопа все едно е запалила :))

ihovahi

TourneoRS

Сутрин тръгвам на работа около 4,30, и почти всяка сутрин засичам камион който разхвърля сол/пясък по асфалта. Но асфалта  е сух, само до тротоарите е леко разкишикана кал заради разтопените ледове тук там . Когато имаше сняг, нямаше пукната машина първите часове.  (bang)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ihovahi

Тази сутрин сравнително студено:

Позамръзнало е и никъде не опесъчават...

pAbLo

И Франки запали от раз  (rofl) (rofl) (rofl)

ihovahi

Pyrhel