Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Vasilev, точно това клипче търсех - мерси :)

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

hotblooded

Цитат на: Венелин в 08 Август 2013 11:03:29
Баси, и да искам няма да мога да го направя това. (rofl)
Все съм се чудил как точно получи.... май дяснатагума опря в колчето и като даде газ - просто дясната гума се изкатери, а лявата дърпаше напред и стана мазалото. Ако беше кола със задно предаване - нямаше да стане :)

Alexi

по скоро ако не беше шкода нямаше да стане :))

Marlboro

Мъж отива да търси работа в Канадските пощи. Интервюиращият го пита:
– Алергичен ли сте към нещо?
Мъжът отговаря:
– Да, към кофеин. Не мога да пия кафе.
- Ок, били ли сте някога на военна служба?
- Да, бил съм на една мисия в Афганистан.
Интервюиращият казва:
– Това ще ви донесе 5 допълнителни точки към характеристиката. А имате ли някаква степен на инвалидност?
– Да. Избухна бомба близо до мен и изгубих двата си тестиса.
Интервюиращият прави гримаса и вписва: инвалидност, получена при служба на Родината! Това носи допълнителни бонус точки. Окей. Според регламента имате достатъчно точки, за да ви назнача още сега. Нормалното ни работно време е от 8 сутринта до 4 следобяд. Можете да започнете утре в 10 часа и да си планирате нещата всеки ден да идвате в 10.
Мъжът озадачено го пита:
– Щом работното време е от 8 до 4, защо да идвам в 10?
- Това е държавна работа. - казва интервюиращият. - Първите два часа пием кафе и си чешем ташаците. Няма смисъл да идваш преди 10.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Тича заекът по една пътека в гората. Насреща му тича скункс. По средата на пътеката се сблъскали. От сблъсъка си загубили паметта. Заекът:

- Слушай, брато, дай да се опишем един на друг, та да се сетим кой, кой е... Скунксът:

- Ок, ти си малък, сив с дълги уши, малка опашка...
...
- Аааааа, сигурно съм заек. А ти си малък, рунтав, вонящ, с черта по средата...

- А стига бе, сигурно съм гъз.

supertorr

Седял си Орешарски в кабинета в МС и чул през прозореца викове: "Айде на хубавите ябълки!"
Погледнал през прозореца и вярно, чудо невиждано, насред жълтите павета един старец с каруца продава ябълки, а наоколо - тълпа протестиращи си купуват.
Прияли му се и на Орешарски от плодовете, викнал министъра на финасите и рекъл: "На ти пет лева, бягай да ми купиш ябълки."
Министърът на финасите викнал министъра на енергетиката и туризма и му рекъл: "На ти четири лева, бягай да купиш ябълки."
Министърът на енергетиката викнал министъра на образованието и му рекъл: "На ти три лева, бягай да купиш ябълки."
Министърът на образованието викнал министъра на здравеопазването и рекъл: "На ти два лева, бягай да купиш ябълки."
Министърът на здравеопазването викнал министъра на културата и рекъл: "На ти един лев, бягай да купиш ябълки."
Министърът на културата излязъл и спипал стареца за яката: "Хей, какво си се развикал? Тука хан ли е или министерски съвет? Марш оттук, ябълките се конфискуват."
Върнал се министърът на културата и рекъл на министъра на здравеопазването: "Ето ти добра далавера. За един лев- половин каруца ябълки."
Министърът на здравеопазването отишъл при министъра на образованието: "Ето, значи, за два лева един чувал ябълки."
Министърът на образованието отишъл при министъра на енергетиката: "Ето, за три лева една торба ябълки."
Министърът на енергетиката отишъл при финансовия министър: "Ето, за четири лева половин торба ябълки. Какво да се прави, началство, инфлация..."
Финансовият министър се явил при Орешарски: "Ето, господин министър-председател, както заръчахте - заповядайте пет ябълки."
Седи Орехотрошарски в кабинета си и мисли:
"Пет ябълки - пет лева. Една ябълка - един лев. И протестиращите се късат да купуват.
НА ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ!!!

hotblooded

mitakinen

QA

Акция Визитка  (rofl)

Pyrhel

Хаха, по-яко щеше да е ако Пфото Мое пуснат обява, а в рекламите излезнат Опели :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Опел по едно време плащаха AdWords за думата ФОРД :D И като напишеш Форд в Google, най-отгоре като платена реклама ти излиза сайта на Опел :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

На предните избори БСП направиха гугъл бомба, пишеш "герб" и излизаше сайта на бсп на първо място :))

hotblooded

Такива "фишеци" има правени за мерц. и БеЕнВе, Левски и ЦСКА, Варна и Бургас....

momo76

Ровя си аз по компа и откривам ето тези снимки

Само на мен ли ми се струва, че на Миро комбите е със спортни пружини, легнало на земята. А Миро си трае и не черпи.  (rofl)

valeri1972

Баааа......спортни са килограмите в комбито на Миро.....не пружините (rofl)

mirohristov

Да бе да! Ти си сложи 205/75/17 , а после ние сме дебели .  (rofl)
И още нещо , ние сме от чугуниЙ, а не от алуминий.  (hello)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

TourneoRS

Marlboro

- Хайде, идвай на вилата!
- Не искам!
- Ела де, има бира, уиски, къде да се спи и палави девойки!
- Татко, втори път няма да се хвана на тоя номер, сами си копайте картофите!

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

TourneoRS

Bobi

Знаете ли кое е най-лошата страна на болестта Алцхаймер?
Това е да имаш разстройство и да не знаеш накъде да тичаш...

hotblooded

Цитат на: Bobi в 10 Август 2013 23:36:06
Знаете ли кое е най-лошата страна на болестта Алцхаймер?
Това е да имаш разстройство и да не знаеш накъде да тичаш...
Toва се лекува с паркезан или диазепам - дрискаш в гащите и не ти пука!

escobar

Рано ли е да вкарвам на 5-та предавка на 60? За равен път става дума, не за изкачване.
Доста еврейски спор с един познат.

hotblooded

Цитат на: escobar в 11 Август 2013 07:29:39
Рано ли е да вкарвам на 5-та предавка на 60? За равен път става дума, не за изкачване.
Доста еврейски спор с един познат.
Според мен е рано и само мъчиш тампоните на двигателя и кутията и съединителя..

escobar

И аз така си мисля.

И за да оспамя, както подобава -

Dmitarcho

Ръца Пръца