Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Marlboro

Сложи газ, па гъзарей на бензинец, от скъпия!  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

momo76

И Борко влиза в клуба "Цъкнах на бензин и ми видя задния номер." (rofl)

momo76

Седи си една жена у дома е на вратата се чука. Отваря, а пред вратата - мъж с кофа лайна, лисва я на килима, хили се и многозначително намига ...
- Какво правиш бе?
- Аз съм продавач на прахосмукачки Rainbow. Ако с тая прахосмукачка до 10 минути не изчистя килима като нов, ще изям лайната.
- Нещо - кетчуп, майонеза искаш ли?
- Защо?
- Нямаме ток...

На една маса в кръчмата седнали дядо поп, аптекарят и ковачът. По едно време, от дума на дума, ковачът казал:
- Абе, дядо попе, я изпей нещо!
А попът отвърнал:
- Лягай и почвам!

Мъж и жена в разгара на скандал...
Той:
- На тебе циците ти са малки!!!
Тя:
- А, на теб... на теб.... (започва да си мисли на ум - членът му е супер , заплатата му -прилична , общата култура - висока, лицето и фигурата - красиви, приятелите му - мили и умни)... - А, на теб жена ти е с малки цици ... !!!

mediacenter

-Жена,доля ли масло на колата?
-Е как...

Alexi

мене нещо на вода ми прилича това .. много е светло и се лее твърде много

hotblooded

Цитат на: Alexi в 21 Август 2013 11:01:47
мене нещо на вода ми прилича това .. много е светло и се лее твърде много
5W20 :) или направо Н2О

ganador

hotblooded

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

tropper

Цитат на: Не!Новините
10 не!съвета: Как да си изберем кола на старо?

Избирането на четириколесен личен транспорт е малък празник за всеки любител на опцията да е единствен пътник или да отбира кои да вмирисват превоза му - нещо недостижимо с градския транспорт.

Ето затова Не!Новините ви предоставят 10 съвета как да изберете кола на старо, защото и новите остаряват тъпо:

1. Уверете се, че разглеждате кола. Според официална статистика, 42% от времето си потенциалните купувачи на ползван автомобил губят, гледайки мотори, лодки, ремаркета и бордюри. Ако не може да различите кое е кола и кое не е, попитайте консултант.

2. Кажете на продавача, че това е вашата кола и ви е открадната преди месец. Ако колата е крадена, има шанс да ви я подари, за да не му правите проблеми.

3. Вземете със себе си на оглед елитна компаньонка. При всяка кола я питайте какви са шансовете ви да се харесате на засукана жена, ако карате определения автомобил. 5 пъти по-полезно е, отколкото да доведете някой запотен чичо да тества кремъците на двигателя и надеждността на делкото.

4. Надраскайте автомобила и му сипете киселина. Кажете, че така се проверява колко карата е златото, а по-голямо злато от личното МПС няма.

5. Вземете си ароматизатор и влизайте във всяка кола, пробвайки как седи. Много е важно дали автомобилът ще отива на любимия ви ароматизатор.

6. Попитайте от какво е умрял предишният собственик на автомобила. Може и да не е умрял, но ако е умрял и продавачът знае, ще ви даде сериозна отстъпка, за да не питате.

7. Форсирайте двигателя на евентуалния си избор максимално много време. Когато продавачът ви спре, му кажете, че колата може да е минала през всякакви изроди и искате отстъпка.

8. Ако си харесате кола през обява по интернет, купете я веднага. Безсмислено е да я гледате, пробвате или взимате пробно за цял ден. Щом има снимки и пише "нов внос", значи може да си спестите излишното разкарване и да отидете за сладолед.

9. Оставете компаньонката при продавача, без да му казвате каква е, докато взимате колата и си тръгвате, без да я платите. Карайте бързо, пренабийте номерата и я пребоядисайте, компаньонката ще му каже, че не ви е никава по-късно, ако ѝ доплатите 20 лева.

10. Купете си 2 коли. Ако едната се счупи, ще може да ползвате другата, за да си я теглите до сервиз.

Дерзайте! Ако все пак колата излезе дефектна, помолете БСП за автобус.

Източник: Не!новините
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

senatora

Я да видим кой си е купил (fe) Мондео (happy)
КОМБИ...ГАЗ...4х4... и т.н.

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Marlboro

hitrata_lisi4ka

– Представи си света наобратно...
– Как така?!!
– Ами, например, всички дишат въглероден двуокис, а издишат кислород, рибите летят, а кучетата плуват, през деня спят, а през нощта работят...
– Аха, а на оградите с хуй е написано "Т*бешИР"!
Искам нещо русо, може и метла!

Danchev

Закъсало е българското образование ... мислеше си дядо Гошо докато триеше надписа "ХОЙ" от оградата си.
How about a magic trick?

Иван Вълков

Цитат на: senatora в 22 Август 2013 17:14:48
Я да видим кой си е купил (fe) Мондео (happy)
КОМБИ...ГАЗ...4х4... и т.н.

Браво дай в дневника едно представяне и ние да се порадваме малко

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mitakinen

За пореден път се убеждавам, че руснаците са изумяла работа - Военни правят десант на плаж в Калининград и не и им било ясно какво правят хората на плажа в този топъл августовски ден

Russian amphibious ship floated on the beach shores in Kaliningrad

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Marlboro

- Тате, днес ми казаха, че съм невъзпитан.
- А ти защо не им тегли една "путка майна"?!

randity

-Защо плачеш ?
-Всички ми казват, че съм дебела.
-Стига глупости, не си. Взимай два стола и сядай на наща маса
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

hotblooded

Мъж се разхожда из пазара. Към него се приближава някакъв тип и му казва шепнейки:
- Господине, слушайте! Имам виагра по 100 лева таблетката!
- А, не! Не си струва парите!
- Добре! Ще намалим цената наполовина!
- Все едно, не си струва!
- Добре де, по 10 лева таблетката!
- Ама казах ти вече, не си струва парите!
- Абе как да не си ги заслужава, бе!? На запад една такава таблетка струва 50 евро, а ти 10 лева не струвала!
- Не бе човек! Таблетката си струва, жена ми не си струва!

ganador

ganador

ganador

Най-голямата глупост в живота ми - поръчах си S-класата с тъмни стъкла...
Цяла зима карам с отворени прозорци да ме видят, че съм аз...

Alexi

то така се развива и заболяването "БМВ лакът" - от постоянно показване през отвореното стъкло :)

Bobi

hotblooded

Bobi

randity

Отдавна не се бях смял със сълзи  (rofl) (rofl)

http://vbox7.com/play:7d3af738b9
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.