Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

- Скъпи! Виждал ли си някога смачкани $50 000?
- Не!
- Ами, виж! - казала жената и отворила гаража.
Искам нещо русо, може и метла!

supertorr

Министерство на отбраната. Началник щабът се връща от среща и вика старата опитна машинописка:
- Верче, трябва спешно да подготвим "Заповед за състоянието на дисциплината в армията". Готова ли си?
- Готова съм.
- Отлично, диктувам.

- ДЕБА ВАШТА МАМА!!!
М: (Машинописката записва):
Другари офицери!

- НИКОЙ НИЩО НЕ ЕБАВА!
М: Дисциплината в армията е спаднала!

- ВСИЧКИ ЛЕЖАТ И СЕ БАРАТ!
М: Командирите се отклоняват от изпълнението на служебните си задължения.

- ТИЯ КРЕТЕНСКИ ПЕДАЛИ ПЪЛЗЯТ КАТО БРЕМЕННИ ВЪШКИ, КЪРКАТ ВОДКА, НАРУШАВАТ ПОРЯДЪКА И ЕБАТ СИЧКО ДЕТО МЪРДА!
М: Никой не се занимава с възпитание и обучение, строевата подготовка е спаднала, увеличили са се случаите на пиянски изстъпления и безчинства спрямо местното население.

- ДА ГО НАВРА НА ВСИЧКИ!
М: Заповядвам:

- НА ТОЯ НОВ КАПУТ, ДЕТО СЕ ПРАВИ НА БАЛОН, КЛИЗМА С ГРАМОФОННИ ИГЛИЧКИ МУ ТРЯБВА, НЕ ЛАМПАЗИ!!!
М: Командирът на дивизия полковник Иванов да се предупреди за непълното служебно съответствие.

- ОСТАНАЛОТО СТАДО ДА СИ ГО ЕБЕ ТОЙ!
M: Командирът на дивизията да накаже останалите виновни съответно.

- ТЯХНАТА МАМА!!!
М: Командващ окръг генерал-полковник Петров.

Marlboro

Преди в апартамента ми се случваха странни неща - тракаха и летяха чинии, местеха се мебели, разнасяха се ужасни викове през нощта... После се разведох и всичко това изчезна...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

ganador

hotblooded

Из бюлетина на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки:

Уважаеми господине,

... Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката.

Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата". Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.

По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда. Когато приключих работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.

Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно.

В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост.

Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т.3 от доклада за инцидента.

Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката.

Горе-долу по същото в време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма.

Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло. Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата.

Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.

Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене.

Това обяснява и двата счупени крака. Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.

Backstage

Ааааааа... Хахахах прочетох го 3 пъти!! Нема такъв идиот

ganador

ganador

supertorr

На детската площадка - баба към внука си с колело:
" ...няма да правиш дрифтове, че ще ти скъсам ушите..."

Чебурашка

hitrata_lisi4ka

Backstage

Dmitarcho

Жена на Паркинг

Тъкмо си викам, че не можа да се удари - и ме изненада :D
Ръца Пръца

mike28

Пепеляшка към принца:
- Обувката ми стана! Кога е сватбата?
- Това беше полуфиналът. Сега ще мерим сутиен.  (rofl)

Alexi

ЦитатКато си спомня в САЩ какви магарии съм правил като гурбетчия, срам ме хваща. Купувах си по един шампоан от 2 $ и един от 10$, след което преливах опаковките и скъпата опаковка с евтиното съдържание се връщаше обратно. Купувам видеокамера, снимам 2 седмици за роднините в БГ и след това камерката с някоя драскотина- хайде обратно в Уол Март. Там даже ако си купиш месо и да остарее в хладилника, човек може да го върне, сигурно само това не съм връщал, понеже съм вегетарианец. Веднъж изгорих една прахосмукачка на една мадама и познайте - без касова бележка - хайде чисто нова, даже и друг модел, понеже старата беше ползвана една година. Рекордът ми бе връщане на гумени ботуши, с които бях работил половин година, омазани целите с боя -ПРИЕХА ГИ с моето оправдание, че се хлъзгали Един поляк като си заминаваше на Полша ме надмина -като метна дрехи, покъщнина, всичко обратно в Уол Март след едногодишна употреба. Бях с него, когато връщаше един грил за печене на пуйки, целият омазан, пожълтял и се развика "Брокен, брокен" като някакъв туземец и хората му го приеха.

Иван Вълков

Цитат на: Alexi в 03 Август 2013 13:18:49

.... затова в България ти карат счупени нови стоки и казват аааааа вие сте виновни....даже и гаранцията е фиктивна

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hitrata_lisi4ka

"Помориец се опита да подкупи с 11 лева полицаи в Слънчев бряг, за да прикрие, че шофира кола без книжка."

Pyrhel

Охаа, според нащо законодателство - 2 години условно. :-X
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Цитат на: Pyrhel в 03 Август 2013 14:48:27
Охаа, според нащо законодателство - 2 години условно. :-X

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 03 Август 2013 14:37:57
" да подкупи с 11 лева полицаи"

+ обида на служебно лице, ще се ебава той с дребни монети... (rofl)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

2те години са само за книжката, нататък - мамата си е ебало :))

hitrata_lisi4ka

hotblooded

Срещат се двама програмисти. Единия разправя:
- Вчера в дискотеката се запознах с една супер блондинка!
- И?! Какво?
- След това ме покани на кафе у тях!
- И???
- Като стигнахме у тях...се съблече чисто гола!!!
- И?! И?
- Преместих лаптопа от бюрото, за да я кача на него...
- С къв процесор беше лаптопа?...

Срещат се две блондинки. Едната казва на другата:
- Снощи в дискотеката се запознах с един програмист.
- И?! Какво?
- Поканих го на кафе у нас после.
- И?! И?
- Отидохме у нас.
- И после?
- Съблякох се, свалих си гащите...
- Ти носиш гащи?!!

Backstage

Иванчо и попа на селото решили да се надпреварват кой е спал с повече жени. Застанали по средата на селото и се разбрали когато мине някоя жена, с която единият от тях е спал да казва 'цък'. Стояли много време, но резултатът все бил равен. Накрая минали жената и дъщерята на попа и той победоносно казал 'цък'.
А Иванчо, усмихвайки се, казал 'цък, цък'.

ganador

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

Pyrhel(или друг фен на титаниум Х жантите) в бъдещето :)

ganador

Пенсионерски клуб, за празника, пенсионер започва да рецитира:
- Аз съм българче...
А от седящите се чува глас:
- Стига си се оплаквал, празник е...

Alexi

Цитат на: hotblooded в 04 Август 2013 17:10:05

Pyrhel(или друг фен на титаниум Х жантите) в бъдещето :)
близкото бъдеще :))

hotblooded

Pyrhel

Друг ще да е фена, няма да съм аз :D