Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 12 гости преглеждат тази тема.

opex

Здрасти, така ще го приема, макар да подозирам на къде бие ;)
Карам форд и като има къде помагам и участвам като потребител, не ме вълнуват разни караници, лични драми и т.н. Не е приятно някой неизвестен там веднага с рогата напред :)
А не е за 20те поста ама искам да пусна едно окачване някой ако го хареса, но в раздела прочетох, че по правило се иска "стаж" за да се публикува.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

mitakinen

:) Айде сега? Да не пасем трева. В другия форум съм доста преди теб и знам доста от хората. Добре си дошъл ако можеш да помогнеш или да ти помогнем.

opex

Е аз съм виждал само някои от там точно два пъти. Всички са били отзивчиви и добри.
Няма как да спра да контактувам с някой, щото някой друг не го харесвал заради караници от които нямам представа даже защо и от кога са (не ме е интересува). Това са детски неща. Или пък ако ходя в единия форум да не ходя в другия някой да се нацупи. Да не сме женени.. :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ganador

Bobi

Кирчооо, къде се губиш, ве? Видя малко животец и коври извън Шумен и заеба форомо  :)). Недей така !!!  (rofl)

Майки, купи ли телевизора?

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

В гората се появил див нерез - татуиран, надрусан и много гаден. Всички животни треперели от ужас и никой не смеел да излиза...
Изведнъж, за учудване на нереза, отнякъде изскочил белия заек.
- Ей, заек, ела тук! Веднага извикай Мечо Пух! Зайчето запелтечило:
- И ка-ка-какво да му кажа ? Нерезът дръпнал бавно от джойнта и изхриптял:
- Кажи му: "Прасчо излезе от затвора!"

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

mitakinen

Езиковед отишъл на море в бургаско и решил да хапне 'принцеса', но му казали, че там им казвали 'странджанки'. Отишъл в близкото капанче:
– Добър ден, искам една... странджанка!
– Пикая
– Моля?!?
– Пикая в момента!
– Извинете, но бихте ли...
Един от опашката в тоя момент пояснил:
– Споко бе, човек, казва ти, че в момента я пече!

ganador

К.Методиев

Циганин на изпит за книжка. Даяджията го пита: - Колега, какъв е този знак? - Халуминиев!

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

amplified

Vasilev

На някой в София да му се намират излишни дъно и процесор socket 775. Трябват ми да проверя нещо за 1-2 дни.

Pyrhel

939 ако ти върши работа? Цяла работеща машина е с FreeBSD.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Ми всъщност не :) Само 775 върши, мерси все пак.

opex

От любопитство, какво искаш да провериш?
qaяכSTuning
Suum cuique

mike28

Днес, след като жегата не успя да ни убие, невижданият от години порой ни довърши.
Коли под водата
Общо-взето това място при всеки по-силен дъжд се пълни, но чак такова чудо не е било. 10 минути, след като снимах клипа, колите бяха потопени до таван, а собственика на пежото стигна до него с плуване. Отделно, че на места градушката беше с размери на орех. Вярно, че се прибрах по-мокър и от кокошка, но съм супер щастлив, че точно днес ходих с колОлОто на работа.
На комшиите от съседния блок им падна ламариненият покрив, който е с размери приблизително 20х10 м. 10-на мъже просто не можаха да го помръднат. Естествено, катаджиите, които иначе бързат да глобяват - никакви ги нямаше.

TourneoRS

Аз се прибрах с колата , вътре се наводни , жената припада два пъти . Един джип Навара тръгна да ме изпреварва , напълни ме допълнително с вода през моя прозорец - съответно ме и изкъпа . В резултат на което го проклех и напсувах 30 пъти за 10 секунди ,възмездието му дойде моментално . Уцели  металните  колчета по тротоара , които не се виждаха от вълните ... подминах го хилейки се  . Общо взето беше АД , не съм виждал такова нещо отдавна .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

opex

Цитат на: TourneoRS в 30 Юли 2013 19:57:23
...възмездието му дойде моментално . Уцели  металните  колчета по тротоара , които не се виждаха от вълните ... подминах го хилейки се...
(rofl)
qaяכSTuning
Suum cuique

Vasilev

Цитат на: opex в 30 Юли 2013 19:49:30
От любопитство, какво искаш да провериш?

Изгасна ми компютъра и ни звук, ни картина  :D Отпред на кутията има индикатори, които светят в различни комбинации и дават възможност в книжката да се провери какъв е проблема. И в момента светят три, което дава доста разнообразни комбинации от потенциални проблеми, като основни заподозрени са дъното и процесора, а в момента нямам друг начин да тествам от какво е, освен с други части.

Bobi

Всички сме нищожни пред природата...

mike28

А-а-а, това ме сцепи просто!  (rofl)

Пране на килими при ВИК авария

А, тук се вижда онзи, дето днеска плуваше по бул. "Христо Ботев" в Русе:

Новият аквапарк в Русе
Е, поне на някои им е било забавно.  (sd)

Dmitarcho

Цитат на: bay_huy в 26 Юли 2013 02:35:24
Миналата вечер бургас софия около 90мин

Обади се у БТВ-то ... твърдят, че рекорда е за 2 часа :) Да си сверят часовниците :P
Ръца Пръца

mike28

Сега гледах новия епизод на топ гиър. Яко се изгавриха с някакъв нов форд - изброиха му пет радиаторни решетки, а е на базата на фиеста, след това се избъзикаха с гласовите функции. После показаха някакво нечовешко Ламборджини, което са подложили на зверска диета - двигател V10 с 570 к.с., няма боя, няма седалки, няма табло и тежи по-малко от Фиеста.  ??? Накрая направиха тест без глупости на коли за каравани.  :))

opex

Жалкото е, че ламбото не може да се кара на обществените пътища. Те гласовите функции на всички коли са под всякаква критика, както и поне половината навигации.
При теста с караваните до края се надявах високата маймума да се окаже, че пристига след другия и да се наложи да преспи върху дъската на колела, която домъкна на края:)
qaяכSTuning
Suum cuique

Alexi

аз съм гледал стотици серии не съм видял тоя водещия да няма забележки към някоя кола :))

amplified

TourneoRS

Цитат на: Alexi в 31 Юли 2013 07:46:26
аз съм гледал стотици серии не съм видял тоя водещия да няма забележки към някоя кола :))

За мен са тъпизми и тримата . Нито една смешка не мога да разбера на тоя къдравия . Реално погледнато никакъв тест не правят , само пушат гуми и сипят глупави  реплики . Приличат ми на гАйско смейство   , тати , другия тати иии аз .. (rofl) От години не ги гледам ......  конкуренцията им повече ми харесва .

ВОДНА БЛОКАДА

Цитат на: mike28 в 31 Юли 2013 22:16:19
Хе-хе, тоя с колОлото е Гошо, един бивш колега. Никак не го слуша главата горкия - даже зимата иде на работа с велосипеда, веднъж дори се състезава с тролея... със спукана гума.  (rofl)

Живее в съседния вход ...  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mike28

Хе-хе, тоя с колОлото е Гошо, един бивш колега. Никак не го слуша главата горкия - даже зимата иде на работа с велосипеда, веднъж дори се състезава с тролея... със спукана гума.  (rofl)

hotblooded

-Kво си се сдухал, бе, брат....?
-Абее, мани, вързах се на една обява за увеличаване на пениса само за 50 лв.....!
-И кво?
-Еми тия капути ми изпратиха...... лупа

Странно нещо е женския поглед.... От пет метра забелязва чужд косъм на рамото ти, но така и не успява да уцели вратата на гаража....