Шуменски Фокус на G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 21 Септември 2011 13:56:11

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Определено отваряше визията, но преди всичко искам на мен да ми е комфортно, а с тея големите фарове много блестяха настрани и малка част оставаше на пътя.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Нещо ново покрай колата ;D

+ накладки от същата марка :P (fri)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Всеки пише нещо в неговата си тема, моята избега някъде назаде в небитието :))
Та поставих си термометъра в блендата за касетофона и мисля че стана добре, само като довършителна работа ще облепя с фолио за да закрия кривите изрязвания и ще стане Тип-топ :)
Вижда се и стария къде го бях поставил, но и тогава не ме кефеше колкото сега (happy)

road runner

Относно ксенона : Махнах го 2 семдмици след като го сложих .Заваля един снег и виждах снежинките на 40метра нагоре .....Както казваш ксенона не е за наще фарове :)

VENTCI

Сега определено стои по добре  (thup)

Dmitarcho

Флашката много джиджана :D Голямо удобство е да знаеш как е времето навън че даже и вътре в купето показва колко градуса е ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Не че е лошо да имаш термометър но аз бих го сложил от вътрешната част на блендата, като изрежа прозорче за да се вижда дисплеят. Така някак много лепнато там ми стой, но важното е на теб да ти харесва.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

G_o_c_e_v

След като го облепя с фолио ще се изреже само екрана и копчетата, така че все едно е само за екрана изрязана блендата

G_o_c_e_v

Аве докато се чудех в кой раздел да пусна снимките, пък не ми се прави нова тема само за да ви го покажа, понеже обещах, ще пусна тук снимките на малкия ми фърфалак :D

С името на баща ми Румен, вече сме големи на 44 дена (baby)

Bobi

Ааа, сладур! Да е живо и здраво!!! Нека само ви радва..

tha22don

Наистина е сладур! Да ви е жив и здрав и много да ви радва !  (clap)

supertorr

Да ви е жив и здрав! Много да ви радва, а вие още повече да го слушате! :P (fri)

Иван Вълков

Гоцев да ви е жив и здрав малкия, голяма скица е.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vas

Сладурче! Да ви е живо и здраво и винаги така да ви радва  (fri)

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

ffmk1l

Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

G_o_c_e_v

Колата се сдоби с лост за чистачките  8)

Монтиран и работещ (happy) (pnga)

Ето я и темата за поставянето му...
Лост със степени

road runner

Цитат на: G_o_c_e_v в 09 Ноември 2012 21:44:11
Аве докато се чудех в кой раздел да пусна снимките, пък не ми се прави нова тема само за да ви го покажа, понеже обещах, ще пусна тук снимките на малкия ми фърфалак :D

С името на баща ми Румен, вече сме големи на 44 дена (baby)

Bateeee ,чрестит Син :) Да ви е жив и здрав ,много да ви ядосва и да ви се качва на главите :) По големо щастие нема от това да знаеш :)

G_o_c_e_v

Днес не му простих...

Окабеляване пуснах от кабела за плафона, който върви по лявата предна колонка. Тънък черен кабел със синя лента по него. Пуснах кабели и до задните, но нямам крушки и когато ги направя ще пусна снимки отново...

tha22don

G_o_c_e_v

Ам вие сте много лоши, пускате тука разни подобрения и само ми вкарвате буболечки в главата :))

tha22don

Цитат на: G_o_c_e_v в 28 Ноември 2012 22:13:06
Ам вие сте много лоши, пускате тука разни подобрения и само ми вкарвате буболечки в главата :))

OFF Topic: Така си е :) всеки ентусиаст го човърка от вътре  ...но пък като си отвориш сега вратата ти е гот нали  8)

Най-хубаво е, когато модовете са полезни и икономични :)

Alexi

да смениш тез изтърканите гумички на педалите по 5 лв са

G_o_c_e_v

А! Къде ве, казвай и да отлепям 2  :))

Alexi

нали Милчо преди време каза че продавал нови трябва да го питаш .. някаква такава цена ми се върти

К.Методиев

А не са 5лв, аз си взех нови от англия около 20 лв излизат с доставката.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

8 лева е (беше?) броя в МП :) Купих си, че моите бяха позахабени...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

К.Методиев

Цитат на: Pyrhel в 29 Ноември 2012 01:51:10
8 лева е (беше?) броя в МП :) Купих си, че моите бяха леко захабени...

Ами не споря, но като вкарам номера на моите дето ги купих от Англия в фото мое ето какво излиза.

Цитат
Каталожен номер:    6168375
Наименование:    ГУМА ЗА ПЕДАЛ
Цена с ДДС:    16.66 лв.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Dundee

В момента за Мондео Мк3 са по 11.29 лв. бр. от МП. Финис 6789917. В ибей за тези пари се намират комплекти от два броя.

G_o_c_e_v

Днес се качвам в колата, паля, тръгваме с жената и малкия на профилактичен преглед и докато изляза от село и стъпя на чист асфалт... гас, още малко гас, дай дай дай ама НЪЦКИ, колата няма тяга. Викам си ще стигна до града и жената ще влезе с малкия при доктора, а Аз ще погледна под капака с мисълта, че маркучето от колектора към една черна "раУта" (в последствие разбрах, че се води МАП сензор) е скъсан или изваден. Вдигам капака и кво да видя??? Маркуча си е на мястото, вадя духам, не е запушен, ръчкам през дупчицата на колектора с мисълта, че може да се е натъпкало с "гняс" и там е добре. Прибрах жената и малкия в нас и пак обратно до града да закачам колата на комп. Закачиха я и "АЙ-сиктир" 4 грешки и все за 4 цифрен ремонт, помпи - момпи и всякакви гадни вести... обаче 4-тата грешка беше свързана с този МАП сензор. От цялата работа се установи, че той не променя стойността си при работа на свободен ход и смачкан педал на гаста. Утре ще пристигне НОВ МАП сензор на цена 115лв и намален за мен на 98лв. Утре като го сменя ще пиша дали има промяна.
Иначе колата си пали в студа, движи се, държи обороти, но няма тяга.