Шуменски Фокус на G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 21 Септември 2011 13:56:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VENTCI

Май скоро ще стиснете ръцете  8)
По отношение на радиатора на климатика - не ми се вярва предишния собственик да го е огънал.
Мисля, че фабрично е така

G_o_c_e_v

Цитат на: Alexi в 25 Януари 2013 23:01:57
ами събирай парици :)

Като слезеш на мойта цена, което сигурно няма да е скоро :)) може и Аз да се порадвам на Мондео
Цитат на: VENTCI в 25 Януари 2013 23:17:59
По отношение на радиатора на климатика - не ми се вярва предишния собственик да го е огънал.
Мисля, че фабрично е така

м не ми се вярва, фабрично да е така. Понеже има следи от удърчета под колата (не знам, по камънаци ли е ходил предишния собственик, надлъжните греди са премачкани навътре малко) и затова смятам, че той го е огънал на дъга, пък и по радиатора има и други сплесквания от среща с камъни или нещо друго...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

М такаа, след като на 10.01.2013г си закупих нов Мап сензор (понеже стария се предаде), на 30.01.2013 сдаде багажа. Също като оригиналния се прецака, докато автомобила седи в покой. Карал си колкото си карал, оставяш автомобила и след като се върнеш и потеглиш... няма никой... ура тута прибрах се с доста мъки от Варна (там ме остави, до там пък вървя като откачена) и при Визита при Милчо стана ясно че отново Мап-а се е скапал, последва рекламация в магазина от където го закупих и 1 ден каране без мап (мноо тъпо, хич я няма колата). Поръчах си от колега от другия форум от ударен фокус, днес пристигна, поставих го и колата пак влезе в пътя, последва закачане на комп, за изтриване на записаната грешка P0235 и повече не се появи. Сега чакам да видя, какво ще стане с рекламацията ми, че 100лв е тей на вятъра мноо кофти...
И една добавка към колата... с 2 фара за мъгла...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Ми да се похваля, рекламацията ми е одобрена и ми върнаха 100-те лева от МАП-а, но пък ги похарчих за 6л масло и маслен филтър ^-^

G_o_c_e_v

Днес направих нещо на което се канех от доста дълго време...

Понеже ми го няма половината подкалник и понеже не ми се занимава да си търся читав и да го поставям, а той пак да провисне... та това го направих само да ми пази фарчето за задна скорост, стана вече 3 фасунги хвърлям, защото им изгниват крачетата от водата, която хвърля колелото...

martin_varbanov

:)) Гоцев, още ли си с този стикер на ПКБ на задното стъкло >:D

supertorr

hitrata_lisi4ka

Че какво му е на стикера хахаха, аз на Пежото имам стикер на ФКБ :D
Искам нещо русо, може и метла!

G_o_c_e_v

Цитат на: martin_varbanov в 20 Март 2013 19:59:49
:)) Гоцев, още ли си с този стикер на ПКБ на задното стъкло >:D

Марто, остана ми само лъвчето, което най си ме кефи. Пък съм и зодия лъв... та разбираме се 2 котки :D

martin_varbanov

G_o_c_e_v

Та какво сътвори инженерната ми мисъл днес...
Когато ми поставяха алармата ми сложиха и датчика за предния капак на място, където самия датчик седи на криво и за "капак" капака също има кривина на него място където контактува с датчика... та при затваряне винаги седи на криво и се износва на една страна, което води до това...

Преместих го в задния край на капака, където при затваряне контактната площ да е равна и натискането да става по направление насочено на долу, а не на една страна :)

ihovahi

Че кога намери време и по колата да правиш днес :) Ааа опасен си :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

G_o_c_e_v

Ми малкия на разходка и докато вардя къщата си ровя по колата :)

G_o_c_e_v

TourneoRS

Май са ти залепнали шортите по стълбичките ааа  :P
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

G_o_c_e_v

:)) мне, купуваха ми ги, когато бях по слаб, сега са ми по мярка :D

G_o_c_e_v

Дали пък не държи температура а? ;D

Очаквайте изненади в бъдеще, а Аз очаквам да се реализират преди събора ^-^

Alexi

ха ,как го изкарваш това на дисплея .. ще ми се и на мондеото да я погледна как се движи ..

ihovahi

Гого :) Само подметна за изненади а нищичко не намекна айде поне малко кажи де :)

G_o_c_e_v

Така, какво сътвори инженерната ми мисъл днес...
От известно време се меракландисах да си направя осветление в дръжките на вратите...

Тва дет са белее е диодчето и е на равно с пластмасата, а пък и се крие зад дръжката...

Временно съм го вързал към кабелите за ел. стъклата, но в последствие ще опъна кабели от всичките врати до ключа за фаровете и тези ще светят с габарита

Благодарение на един прекрасен човек Васил Кузманов или иначе познат на аудиторията като Ihovahi се сдобих с плафон от мондео 3

След като имах бонус към плафона крушка и нейното светене не ме удовлетвори

Последва лек мод ...

Иначе стария ще го бодна за заден и ето как си бях направил диодчетата... само дето ми трябва сивата пластмаса която се прикрепя към тавана и после се поставя плафона...

К.Методиев

Ха браво този плафон е станал като електрожен. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Dmitarcho

Вуй .. ти ще шиеш ли в тази кола бе :P Каква е тая диодна летна .... пу ... Това с диотчето в дръжката е супер :) И плафона свети сигурно повече от задоволително ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Това с диодчето в дръжката го бях гледал някъде и тука скоро, като не можах да сляза от джипа на брачеда, понеже в тъмното не можах да намеря дръжката къде е ми просветна идеята за осветление в дръжките.

ihovahi

Гого ти си фурия бре... кога ми спомена, кога го реализира... Евала много яко е станало!!!

Dmitarcho

Защо не вземеш ток за осветлението в дръжките на вратите от копчетата за ел.стъклата ? Не светят ли и те само като си пуснал фаровете/габарита, няма ли да ти е по-удобно ?
Ръца Пръца

К.Методиев

Цитат на: dmitarcho в 14 Юни 2013 22:41:26
Защо не вземеш ток за осветлението в дръжките на вратите от копчетата за ел.стъклата ? Не светят ли и те само като си пуснал фаровете/габарита, няма ли да ти е по-удобно ?

Аз точно от там съм взел за моите, иначе светят само като са пуснати фаровете.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

G_o_c_e_v

При вас явно от Форд са се досетили, че през деня няма смисъл да светят копчетата... при мен копчетата светят когато дам на контакт и отпада варианта да свържа там лампичките... бе за колко няма да опъна една инсталация от вратите до таблото ;D

К.Методиев

То при мондео мк1 и 2 си го има фабрично това осветление.

Dmitarcho

При фокуса явно светят постоянно копчетата за стъклата - фуск, ще има опъване на кабели :)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Днес падна опъване на дясната страна... ето от къде минава кабела за предните врати...На задните си минават направо през куплунга в колонката...

Отпред

Отзад

Моля само не обръщайте внимание, че е мръсно покрай детайлите, бързах и не съм ги чистил за фото сесията... само така да имате нагледно какво сътворих за има няма 4 часа