Шуменски Фокус на G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 21 Септември 2011 13:56:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ihovahi

Гого браво!!! Кога успя да пуснеш и кабелите и осветлението. Айде чакам и нощна снимка да направиш. Я кажи тока от де го взе :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

G_o_c_e_v

Тока от буксата зад ключа за фаровете. За задната врата през праговете през цялото табло (за дясната страна става дума) чак до буксата. При теб ако бутоните за ел. стъклата светват след пускане на фаровете, ще стане много много лесно, само боцваш на маса и на кабела, който е за осветлението на бутоните и си готов.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

O:-) кой си има осветление в дръжките на вратите? Аз ;D :))

Нощни няма да пускам, понеже нямам подходящ апарат за целта...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ihovahi

Еее много яко и много изкефено. Евала Гого много хубаво е станало!!!

radoslav94

Снимай го вечер да се види по-добре

G_o_c_e_v

Сори за европейското качество :))
Без плафон и светкавица

С плафон без светкавица...

Апаратурата калпава...
Тези са от телефона

ihovahi

Много добре се е получило Гого :)

Backstage

долу свети топло,горе свети студено,вратите светят зелено,нещо не ми се връзва брат.....

G_o_c_e_v

Още не мога да си издиря крушки за в краката, които да ме удовлетворяват като осветеност. На мен ми харесва и плафона вечер го ползвам само като съм угасил колата, иначе осветлението в краката ми е достатъчно, когато слизат или се качват хора.

ihovahi

Важното е, че всички кабели са пуснати и всичко е както трябва. Цветовете са въпрос на вкус и възприятие.

G_o_c_e_v

whaaazp

Alexi

ейй ,разгеле изпаднаха :) чакаме ги монтирани :)

Bobi

Честито и от мен! А каква е разлика със сегашните?

Dmitarcho

Тези са от фейслифта ... Имат мигачи в тях :) Май само това е разликата от сегашните му ;) Ще мигаш като коледна елха като завиваш :D
Ръца Пръца

whaaazp

Тези са и двусекционни, докато преди фейса са с една крушка H4..

Kaто се вързват, трябва да се помисли как да стане така че да не изключва късите, като пуснеш дълги. ;)

Bobi

И сега ще си имаш 4 мигача, така ли ?  :))

hitrata_lisi4ka

Сега и нова броня от фейслифта :)
Искам нещо русо, може и метла!

Dmitarcho

Цитат на: Bobi в 01 Юли 2013 16:45:47
И сега ще си имаш 4 мигача, така ли ?  :))

МДа :D Вярно, че неговите бяха с една H4 -ка ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Честито с радост да си святкаш с тях.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Besniq

VENTCI

Честито  8)
Прочети пак поста на  hitrata_lisi4ka малко по-горе  ^-^   (fri)

ihovahi

Тъй тъй Гого... честито  8)

hotblooded

Гоцев, честито и дълго да ти светкат. На мястото на старите мигачи - мислил ли си какво ще слагаш?

G_o_c_e_v

Благодарско за пожеланията, сега колкото до бронята, ще си ми е същата, вече съм купил и чака за боя, понеже тази е счупена. А мигачите съм ги намислил да стават дневни светлини, примерно както на пърхела долу в халогените, само че при мен ще са в старите мигачи. Затова си ги взех прозрачни.

ilko

Хубав ъпгрейт. Предлагам и джантите да смениш ;)

G_o_c_e_v

Ааа, джантите не си ги давам, тука у градО има още един фокус със същите джанти.

G_o_c_e_v

До преди 30 мин съм ги връзвал, макар и без оригиналните букси ги надкарах, обаче спешно трябва да се оборудвам с такива букси за тея фарчета...

Утре ако ми остане време, ще направя по ясни снимки
п.п. бах как светят не е истина, с ксенон са късите...

ihovahi

Гого що не направиш светеща снимка :)

G_o_c_e_v

Фото апарат(урат)а калпава

Търсят се кабели за фаровете за да стане работата както трябва.