Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

amplified

hotblooded

http://namaleno.eu/?p=6
Някой ползвал ли е или да е виждал на живо тази джидажвка?

momo76

Аз, дори имам едно подобно. Лепи всичко доста здраво. Аз го ползвам за антирадара на служебните талиги. С времето се запрашава и спира да лепне, трябва да се измие с топла вода и пак лепи.

Vanko

http://www.cars.bg/c526434 Я пак да ви питам за едно Мондео, как ви се струва? Тоя мотор добър лие за ГИ? Иначе е нов фейс май?

Dmitarcho

Не е "нов фейс", преди фейса е това. Но е сменяна решетката между фаровете.
Ръца Пръца

Alexi

не е фейс .. мотора по мое мнение не обича газта ,макар че му слагат

Иван Вълков

От фейслифта е само решетката. Преди време имаше един колега от Бургас който беше сложил ГИ и нямаше проблеми.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vanko

hotblooded

amplified

1129565 СПОЙЛЕР 104.81лв

Мондео мк3 комби, в мото-пфое

Също и съединител фокус 1.8 след 2006-та за 150лв

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

черен петък в техното ,мисля да налазя след малко :)

hotblooded

Цитат на: Alexi в 11 Април 2014 08:50:48
черен петък в техното ,мисля да налазя след малко :)
Аз след 17 ч :( Търся сушилня, да видим какво ще излезе..

Alexi

пуу страшен народ тука в нашето техно като стадо овце .. поразгледах и си заминах ..

moni74

Цитат на: hotblooded в 11 Април 2014 09:02:54
Аз след 17 ч :( Търся сушилня, да видим какво ще излезе..

Забрави :) Одеве минах оттам без да знам за намаленията, паркинга беше фул, коли бяха паркирали в ОМВ и под Техномаркет. Предполагам чистят стари модели, както обикновено. А и на касата ще чакаш поне час вероятно :)

----------------------------

Чебурашка

Alexi

ех ,гледах го аз това ама може ли с тоя мотор да е пусти късмет ако беше някой по смислен мотор да съм го отнесъл ..

amplified

Ще му прехвърлиш великото 2.2 :D

Alexi

moni74

----------------------------

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mike28

martin_krastev

Иван Вълков

martin_krastev

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .