Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

Цитат на: martin1977 в 30 Ноември 2014 21:22:01
Това СТ се продава от една година. На снимките не е зле, въпреки че се виждат някои "минуси". Но аз не бих взел кола, която от една година стои по обяви, явно нещо не е наред.

Така е, зависи каква е болежката.
А има ли възможност да се смени цялата централна конзола с такава след фейслифт?

----------------------------

ilko

Какво не ти харесва на старата конзола? Според мен старата е по-готина от новата ::)

Alexi

може да се смени ,някъде имаше упътване .. доста работа е всички букси са различни но става прави се ..

martin1977

Е не се сдържах. Два амортисьора Закс за 65 лева ..... това е престъпно ниска цена. Аз от този взех преди 7-8 месеца, ама тогава бяха около 100.

http://www.ebay.co.uk/itm/Pair-of-Rear-Shock-Absorber-312339-MONDEO-ll-REAR/271672036889?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D28111%26meid%3D4eb68cafe7f74c44b68eebea61e6147e%26pid%3D100009%26prg%3D11472%26rk%3D1%26rkt%3D10%26sd%3D160861566213

Dmitarcho

Бежов кожен салон за Мондемо мк3 Комби. С корите на вратите, всички пластмаси които също са бежови ....
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: Dmitarcho в 10 Декември 2014 08:41:27
Бежов кожен салон за Мондемо мк3 Комби. С корите на вратите, всички пластмаси които също са бежови ....
Злотата е грубо 2лв.... тоя с какво се друса бе!

Dmitarcho

Ръца Пръца

hotblooded

chokolino771

Това наближава 800 лева така ли да разбирам,тъкмо викам взимам го ама 6 кинта не ми стигат (rofl)

Alexi

е ,преди време имаше едно на части в карса ксенон кожа и т.н. викам си я да питам за фаровете - звъня колко ве ? 500 лв - довиждане ,за салона не питах че щеше да е поне 1000 :))

martin1977

750 лв. излиза този салон. Малко са много .... ама и ние тук искаме с "пръдня-боя" да правим. Това е кожа, а като гледам не са само седалки и ако състоянието е добро- горе-долу си струва парите. Качеството и красотата имат стойност, друг е въпроса че на нас ни идва много и не можем да си го позволим, казвайки "Скъпо е" ....

Dmitarcho

Аз цената не я коментирам. Споделих го, защото е пълен комплект, седалки, всички пластмаси, които трявба дас е смеянт, за да стане все едно излязла от завода с двуцветния салон - черно/бежаво. Само ще вметна, че щората за багажника струва около 100 лв. по моргите в България, Мокета за багажника е около 50-тина лева. Самите седалки да са 400 лв. /примерно/ и всичката останала пластмасария - и става нормална цената ;) Поне според мен ;)
Ръца Пръца

chokolino771

Добре е цената ,ама аз искам само седалките и корите но както и да е,Алекси от две седмици пиша тук там за фарове 3ма искат по 400 1- 300 и 1-200лв.200 май е добре ама сега дадох 450 за бронята та ще почакам още малко.

Alexi

добре е ако са със здрави баласти и крушки отделно ако са от англичанка не е много ясно дали могат да станат за бг ,светят в друга посока

mirohristov

(wave)
Цитат на: Dmitarcho в 10 Декември 2014 16:44:48
Аз цената не я коментирам. Споделих го, защото е пълен комплект, седалки, всички пластмаси, които трявба дас е смеянт, за да стане все едно излязла от завода с двуцветния салон - черно/бежаво. Само ще вметна, че щората за багажника струва около 100 лв. по моргите в България, Мокета за багажника е около 50-тина лева. Самите седалки да са 400 лв. /примерно/ и всичката останала пластмасария - и става нормална цената ;) Поне според мен ;)
И пак няма да е като от завода Мите - липсва мокета на пода.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Dmitarcho

Някой го беше написал в друга тема "Не може .). до края, и душата в рая" ;)
Ръца Пръца

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Цитат на: Alexi в 10 Декември 2014 19:05:53
добре е ако са със здрави баласти и крушки отделно ако са от англичанка не е много ясно дали могат да станат за бг ,светят в друга посока
Имат едни палчета вътре, които избутват пластините и става права черта, вместо с ъгъл. Горе-долу става... Като за толкова пари :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

висок модел на Панасоник ако някой от Варна си търси климатик посред зима - с незначителна забележка но на много добра цена

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

Преди време, когато дебнех за мондеото, тия отиваха по над 300 паунда :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Ами, на който му пасва, да помисли

pAbLo

Аз само за СОНИ плеър плащах 120паунда а това си е нави.
Остаряват кошниците,цените падат.
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

martin1977

Цитат на: Alexi в 25 Януари 2015 20:19:09
4.0 тди  ???

На това А8 не му е реална годината. То е преди фейса от 2005 (или 2004 - не ми се търси да видя от кога точно е фейса) ... та затова му е такава цената.

pAbLo

Цитат2 Second generation (D3, Typ 4E; 2002–2009)

2.1 Innovations
    2.2 2007 Facelift
Това набързо от интернет...
Има нещо объркано в обявата,но не съм запознат с Олимпиядите като цяло (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D