Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Backstage

Стенли е много добра фирма

hotblooded

mitakinen

Оригинални стелки за Форд Мондео
Оригинални стелки за Форд Куга
Оригинални стелки за Форд Фиеста

може да пише, че изпраща само в Германия, но е българин и праща насам - от него си взех за моя S-Max оригинални велурени стелки

mitakinen

opex

http://www.cars.bg/c778615
ако някой търси - APEX окачване - амортисьори и предполагам пружините също, че като гледам са жълти
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Иван Вълков

Брони за Форд Мондео Мк2 St за без пари Цък

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

martin1977

Еееее колега, взимай ги, не се чуди. Аз обърнах света за такива брони, но бяха на едни пари- да ти падне шапката. А тия сега ги гледам верно са без пари .... въобще не го мисли- ако бях аз съм ги отнесъл като куцо пиле домат ... ама на мен вече не са ми актуални- от една седмица съм с МК3....

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

http://m.ebay.co.uk/itm/201153073215

Фарове с Лупи за Мондео мк3, след 3 часа свършва търгът ;)
Ръца Пръца

moni74

- капак на двигател форд мондео 2,0 2006г - само за 20 лева!!!

----------------------------

hotblooded

ihovahi

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

мне ,не са това е от друга кола някаква

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Alexi

Pyrhel

Тая е толкова базова, че чак са я забравили някъде (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

supertorr

Тая е на 350 към,  колкото моята е на 20000

VENTCI

moni74

Като гледам тези ST220 и взех да се чудя дали да не налазвам тази. За моята има мераклия, дори бих оставил 18-ските като втори комплект за тази. И тъй като не съм фен на газта, какъв разход би давала на бензин?

Alexi

средния няма да е под 10-11 при кротко каране ,таван няма :)

ihovahi

Аз не бих заменил мк3 фейслифт с мк3 преди фейса. Монка твоето мондео е в пъти по-добро.

moni74

Васко, това повече ми харесва външно. Пък и бензина си е бензин. Такъв разход 10-12 имах с Рено Еспейс 2.2i

ffmk1l

Цитат на: moni74 в 30 Ноември 2014 20:19:38
Васко, това повече ми харесва външно. Пък и бензина си е бензин. Такъв разход 10-12 имах с Рено Еспейс 2.2i
Иди и го виж, ако ти е на сърце, купи го, един живот живеем. ^-^
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

martin1977

Това СТ се продава от една година. На снимките не е зле, въпреки че се виждат някои "минуси". Но аз не бих взел кола, която от една година стои по обяви, явно нещо не е наред.

opex

qaяכSTuning
Suum cuique