Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Отпадна като вариянт....ще се взема Шкодилак бомба дюза.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Цитат на: Иван Вълков в 31 Август 2016 10:08:46
Отпадна като вариянт....ще се взема Шкодилак бомба дюза.

Там внимавай че дават фира повече от комън рейл, а ремонта е пак толкова пари  :(

Иван Вълков

А аз ще сикарам Мк3-ката дорде носи на ремонт.

П.п. Тия ВАГ-ове особено с ДПФ не ми се нравят хич. Но както казах става дума за мой приятел. Благодаря на всички вкючили се.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

niko_nenchev

Здравейте колеги,
от известно време търся Фокус 2,но по автокъщите е ужас....Попаднах на кола от Мотопфое и реших да я покажа за мнение и при вас!(link)
Какво е вашето мнение?

gsto

Цитат на: niko_nenchev в 29 Септември 2016 18:46:42
Здравейте колеги,
от известно време търся Фокус 2,но по автокъщите е ужас....Попаднах на кола от Мотопфое и реших да я покажа за мнение и при вас!(link)
Какво е вашето мнение?

Салона е много захабен(но този цвят салон винаги ще става бързо такъв, дори да го переш често). Волана също е зле като за кола на 138к км.
На мен лично тази кола, на тази цена - не ми харесва. Поне да я бяха изпрали/измили преди да я снимат.

flowsky

niko_nenchev Много са ѝ парите на тази талига. Карана и настъпвана ми се струва. 

niko_nenchev

Проверих я,километрите са реални,обслужена е,мисля да я видя на живо.По автокъщите са изпрани ,но километрите са х3.

Alexi

niko_nenchev

Прав си,не е ниска цена за 10 годишен Форд.

Pyrhel

Мда и аз така реагирам, Алекси, но за жалост цените са брутално високи и несъобразени с колата. Нали се оглеждам за бензиново комби и гледам почти всеки ден - Фокуси на по 7-8 години от автоморги по 10к лв... Правя сравнение с Мондеото като го взех - беше на 5г, на 80тина хил км от бг с най-най-високото оборудване... за 13500. Смешно е за някакви кокошарници такива суми, почнах да гледам коли около 2000та година за 1000 лв, баси - няма да дам 10к за 8-10 годишен изтормозен фокус...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

niko_nenchev

Колеги,този мотор-1.6 109к.с. 2006г.,има ли ДПФ?

flowsky

Аз броих 4к за моето мондео, но за 2001-а година, с базови екстри и реални 329к си виках ... Минах се! Гледам обаче, че не съм се минал чак толкова

Pyrhel

niko_nenchev

Направих оглед,като цяло колата се движи добре,но ми направи впечатление,че има вибрации на празен ход.На съединителя не се усеща нищо,не вибрира,няма шумове.Дали е от маховика или може да има нещо друго..

gsto

Цитат на: niko_nenchev в 03 Октомври 2016 08:01:09
Направих оглед,като цяло колата се движи добре,но ми направи впечатление,че има вибрации на празен ход.На съединителя не се усеща нищо,не вибрира,няма шумове.Дали е от маховика или може да има нещо друго..

Като натиснеш съединителя спира ли вибрацията? Ако да, значи може и да е маховика.
Може пък и тампон на мотора да е...

niko_nenchev

Не,не спира да вибрира,като натиснеш съединителя.Нито променя звука при полунатиснат,натиснат съединител.Не знам дали може да е дюза?Като я изфорсираш спира да вибрира и като поработи на място няколко секунди започва да се усеща мотора как трепти.Въпреки,че колата не пуши,ускорява много добре,не светят лампи...

nuHaKoJIaga

Pyrhel

Опитват се да го продадат от няколко години, таблото и бууст уредите са старите, джантите са старите, скоростният лост е стария, фейслифтовите нямат лайстните по вратите, реалната й дата е 09.2007ма. Ако искаш да я гледаш нещо, ето ти ВИН: WF03XXGCD37J47726. Има 2 причиниени ПТП-та от тая кола, а в колко общо е участвала... Трябва вече да се досещаш защо е с фейслифтовите брони. :)

nuHaKoJIaga

Ясно, мерси много за подробната информация :)

martin1977

Дори всичко да е ОК, как може да му търсят почти 17 бона?  (rofl) Скоро познат взе такова за 10, и с 4 врати. Това малко като историята за пернишкото Мондео МК4, дето преди години го почнаха от 30, сега е към 20, догодина и за 10 ще го дава, ама няма кой да му ги даде. Тия ламарини вече нямат стойност, желязото много падна.

opex

http://www.mobile.bg/11475579103933638
Поздравления за всичкия труд да влезе тоя мотор така ама за мен в това купе и на това 4х4 си е голяма загуба на време. Една Сиера за 500 би била доста по-добър вариант ако човек има тоя мотор.
Все пак е оферта де, с коментар на цената...
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Така да стои тоя мотор... Това на рс2000-то 4х4то ли е?

opex

Да. Е, предполагам де, защото не знам за друго такова да има, но все пак знам ли.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

Не е форд ама ще се направя на нахален да попитам. :D някой да сподели мнение за бмв 540,98-99г. Намерил съм едно тънка лайсна и се чудя да го отнасям ли..  8)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

безумно скъпа поддръжка ако е занемарено ,отделно данъка е доста солен

hotblooded

Цитат на: TourneoRS в 21 Октомври 2016 21:01:54
Не е форд ама ще се направя на нахален да попитам. :D някой да сподели мнение за бмв 540,98-99г. Намерил съм едно тънка лайсна и се чудя да го отнасям ли..  8)
Постоянно има нещо за правене,  един приятел им е фен на тези, постоянно върти 535 и 540 от тези години,  но има гараж и ги кефи събота и неделя да ги ремонти

TourneoRS

На 90 000 км е, стои в гараж, не се кара от около година поне. В тъмницата само я огледах със собственика. Хваща окото, гумите и са поспаднали. Комплект зимни гуми с железни джанти. Не личат удари и драскотини. Иска и 2000 евро и надолу

Alexi

hotblooded

Цитат на: TourneoRS в 21 Октомври 2016 22:35:34
На 90 000 км е, стои в гараж, не се кара от около година поне. В тъмницата само я огледах със собственика. Хваща окото, гумите и са поспаднали. Комплект зимни гуми с железни джанти. Не личат удари и драскотини. Иска и 2000 евро и надолу
Ако нямаш нищо против свободното ти време да отива основно за нея - вземай. Но ако автомата е с водно охлаждане - може в дълъг и скъп филм да влезеш

TourneoRS

Е не знам, дедото толкова каза, втори собственик бил. Не съм влизал вътре ключовете не бяха в него. За него всичко е алес гут. Във вторник ще съм на неговата тераса, и в обедната почивка ще отскочим да я видим по обстойно.

Хм на мен май ръчка ми се привидя.. Но тъмница ..
Ама много сте лоши, не човек да не му се прииска един Ви осем :D :D