Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Мондеото е на доволен пробег, Фокуса - къртят мифки с тая цена.... Интересно от къде е купуван защото МП не предлагаха 2.0i на газ "заводски", мисля че само 1,6 е излизал така.

Backstage

Колеги някой с опит при мерците може ли да даде мнение...колата е за баща ми....евентуално

My Link....Не ми дава конкретен линк към обявата така че пояснявам: става въпрос за тъмно зеленото CLK на Метан със светлия салон и червения рег. номер

Alexi

hotblooded

Корави коли са, принцпно но тая няма да си знае пробега. А и тежката бутилка отзад 100/100 ще е съсипала окачването.

Backstage

демек да бегаме от там? принципно бащата си я е харесал...аз не съм мерцадесаджия...ама той е ...само мерц!!! идеята е че ше харчи малко и най важното е бенз...че ния сме яко скарани с дизляците,ама не знам...трябва да я видиме...имам човек с много хубав и скъп компютър за диагностика който се занимава само с това...може да го погледнем пък да видим...бащата се е навил да го гледаме и ако ни хареса да му сваляме 200-300 кинта и да го отнасяме

Marlboro

Като сте си я харесали, разгледайте я. Километрите 100% са и много, ама тея са си държаливи. Приятел караше такава 2 години и беше много доволен (CLK 200 99г.). Коментара на цената, според мен може да отиде на много повече от 200-300лв.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Besniq

G_o_c_e_v

На място вече трябва да се чуе, по снимки на мене ми допадна...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Besniq

лошото е,че нямам идея как трябва да работи ::) при нас няма такива коли или са само 1,2 рядко ги засичам и нз кое е читаво и кое не!

G_o_c_e_v

Нямаш ли някой познат майстор, или приятел с дизелов автомобил. В крайна сметка, може да помолиш някой от форума в твоя регион да дойде и да ти помогне с огледа.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Besniq

Тази оферта е гореща!
Виждате ли някакви нередности по колата,на една от снимките е на празен ход,стрелката на оборотомера там ли трябва да е или са и нисички оборотите ?
зад скоростния лост има 3 бутона,2 са за подгрева на седалките за какво е 3-тия ?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11356620262445844&f1=details&slink=1l965d

Alexi

оборотите са си добре ,км надали са реални но то това е ясно ..

Besniq

Цитат на: Alexi в 27 Декември 2012 21:29:46
оборотите са си добре ,км надали са реални но то това е ясно ..
А за 3-тия бутон нещо можеш ли да кажеш ?

Alexi

нека някой по запознат с модела да каже ,не знам за какво е ..

hotblooded

На Мк1 бутона за изключване на ЕSP/TC e до лоста. Ама това ми се струва че е капаче, а не бутон.

Besniq

Цитат на: hotblooded в 28 Декември 2012 15:03:38
На Мк1 бутона за изключване на ЕSP/TC e до лоста. Ама това ми се струва че е капаче, а не бутон.
1.8 тдди имали ESP

hotblooded

Цитат на: besniyat в 29 Декември 2012 19:11:55
1.8 тдди имали ESP
Да, макар и да е рядкост.... Подргяващите седалки са още по голяма рядкост.   В mobile.de има само един Фокус Mk1 TDdi  със ESP. За жалост няма снимка край скоростния лост....

Bobi

tropper

Колкото повече го гледам, толкова повече си мисля, че е "пълнеж", а не функционален бутон. Бутоните за подгрева си имат:
1. Светодиод
2. Картинка с обозначение за функцията
3. Набраздяване, така че да можеш да ги уцелиш без да гледаш

А този самотния си няма нищо.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

това не е бутон .. просто място за такъв ..

Besniq

thunder_go

Здравейте отново, имам няколко нови наблюдения:
http://www.cars.bg/u923690 - не е фейслифта, но е TDI, а доколкото четох при TDI няма проблем с инжекторите? От към екстри, мисля е добре оборудвана, за това си струва (а и ми е до гъза и мисля да ѝ хвърля един поглед). Какво мислите?
http://www.mobile.bg/11354474788104311 - тази ми е фаворита за сега, но след спазаряване на цената. Имам питанка обаче (към софианци). Има ли някой, който е готов да ѝ хвърли един поглед, че Варна - София за един оглед ми е непосилно :( Ще съм много благодарен

newbie

Alexi

тая втората предната броня е заменена с такава от междинния фейс ,вероятно след ударче ... пише титаниум Х отзад ,а интериора на Гия .. имала е премеждия

Dmitarcho

Как съм ги попържал такива като първата обява .... пишат и не знаят какво пишат :D Няма авто пилот колата, и това DVD/TV от клъде му е дошло на акъла :D
На втората защо ключа за фаровете е на обратно :D вземан е от английски Форд ;)
Ръца Пръца

thunder_go

newbie

Alexi

тя като я загледах май е с обръщан волан .. няма я стъпенката за левия крак ,вероятно е от другата страна :))

Dmitarcho

Абе май си е там стъпенката ... и пепелника си е от правилната страна, копчетата за подгрева на предния/задния прозорец са на правилните си места, чистачките са както трябва . ДА е обръщан волана пък да е направена толкова добре ... Все пак ако някой се съгласи да и метне едно око /да не е Анатоли само, че беше писал, че е преглеждал около 3000 коли и нито една не му е харесала :P :P :P / .

Не се опитваме да те отчаяме - а да те предпазим от бъдещи главоболия ;)
Ръца Пръца

thunder_go

Или (тайно се надявам) е под постелката? (http://i151.photobucket.com/albums/s124/pavelminch/Ford%20focus%202010/023906495.jpg за онова издълженото в ляво става на въпрос, нали?
dmitarcho: Знам, че е с добри намерения, споко :)

Сега остава някой да се навие да ѝ хвърли едно око вместо мен. Брояната и да е сменяна след удар, щом е било само броня, надявам се удара е бил нищо особено. Маховика и инжекторите да са добре, пък ...
newbie

Dmitarcho

Мда, за него говорим. И аз си мисля, че е там. Алекси, да не си прекалил с кайсиите снощи :P
Ръца Пръца

Alexander

Ключа за фаровете си е в правилната посока! А футрест-а май просто се е скрил под стелката, тя е някъква универсална! Иди да я разгледаш! Тогава се виждат кусурите.
А предната броня може да е сменяна по ред причини. И аз съм със сменяна броня но това не значи че е блъскана
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded