Ford Mоndeo Mk3 на Иван Вълков

Започната от Иван Вълков, 30 Септември 2014 21:47:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mondeicho

Е, ако нямаш ключ и по ,,слух" става, по тънкия момент е отвиването. Напръскай предварително с WD 40 или друг подобен спрей.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

hotblooded

Резбата е плътна и WD и други подобни няма как да проникнат вътре че да окажат влияние. Точно при завиване трябва да се внимава, да не се натяга прекаленои не слагайте смазки, стават на лепило след време. Преди отвиване ще е добре със сламка да издухате прахоляците и боклуците че да не попадат в отвора за свещта...

Mondeicho

Полезно е като се пръсне отгоре поне ще разтвори всичките боклуци, които са се събирали през годините. Много добре става с водоструйка, но обикновено в сервиза няма такава. Става и с пистолет с въздух.

Иван Вълков

Шибан проблем

Угасна на един прелез....да я бях оставил да я помете влака.....

Така става който не чете, че черните датчици давали фира ей така....

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ihovahi

Ванка, смени ли датчика вече?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Аз моя не съм го поглеждал какъв цвят е :) Есе се каня...и все забравям
Ръца Пръца

Mondeicho

И аз не съм го гледал моя да не го урочасам. Сивия е правилния така ли да разбирам?

Иван Вълков

Да сивия уж е по - надежден. Съвета ми е да си погледнете да не ви остави колата когато най малко очаквате. Без тоя датчик е мъртва колата.

Mondeicho

И какво трябва  да му гледаме? ???

Иван Вълков

Ако сте с черния датчик на разпределителния вал е склонен към дефектиране. Това се гледа.

Mondeicho

Ще го погледна моя за да няма изненади. Можеш ли да ни ориентираш и за цена?

Иван Вълков

Започват от 42 лева за Hella, 72 лева за уж по хубав и така нагоре.

Alexi

аз си нося един такъв в колата ,щото вярно е едно от малкото неща които могат да те оставят на пътя

Иван Вълков

Да повдигнем темата, след петъчният преглед на ходовата част.

Ето го и стария "убавец"

ihovahi

Честито Ванка. Я кажи за торкса от къде го взе?!

Иван Вълков

По принцип от сервиза ми доставиха частите. Иначе тази марка съм я срещал и в
http://shop.atk.bg/item/okachvane-opora-na-rachna-predavatelna-kutiia-mks-683/pid_194427-211_733918

И цената е същата.

Mondeicho

След като му е дошло времето. Другото е маншон за карето мисля?

Иван Вълков

Иван Вълков

Да се покажем и летни

Джантите не са кой знае какво и не са фордовски но на мен ми допада визията.

ihovahi

Ванка, много добре изглежда мондеото. Браво и за джантите, на мен също ми допадат. Добро попадение.

Ilian Petrov

И аз мисля, че джантите са си екстра!  (thup)

Septerra

Гот е с джантите, супер. 16-ки, нали?

Иван Вълков

Да джантите са 16-ки от Волво. Стоят малко по-навънка от стоманените джанти, затова и ми допадат като визия.

Mondeicho

Приятно изглежда, а и железните не са си работа...
Моите изкараха тази зима и ще ги махам, кривят се и возията е неприятна ???

Alexi

железарките са идеални за зимата .. кривят се  ??? ако караш през бордюрите може ..

Mondeicho

Ниска е и въобще не смея да се катеря по бордюри, но имаме хубави дупки и като ходя на баланс поизправяме и железарките... (rofl)

hotblooded

Цитат на: Alexi в 30 Март 2016 12:22:58
железарките са идеални за зимата .. кривят се  ??? ако караш през бордюрите може ..
Кривят се буквално "от нищо"...  Сега се чудя дали да не мина на 16ки за лятото и точно това ме спира..

V.Buzev

Джантите от Волво пасват перфектно. На този модел автомобил много му ходят джанти тип спица.

А дооо металните явно карате с някакви меки ламаринени щом се кривят толкова лесно колкото казвате. На мегана 8 години зимните гуми са на метални джанти от Пасат и един единствен път съм изправял джанта и то заради огромен кратер прилежно прикрит от локва :).

Mondeicho

Оригинални фордовски са моите. На Корсата и аз 6-7 зими не съм имал проблеми...