Ford Mоndeo Mk3 на Иван Вълков

Започната от Иван Вълков, 30 Септември 2014 21:47:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ihovahi

Много е хубава колата. Браво Ванка. Че успях и да я покарам. Супер е  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Иван Вълков

Да повдигнем темата. Нещо винаги се предава в неподходящият момент :(

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Важното е да сме смени на време ;)
Ръца Пръца

Septerra

А губеше ли ти антифриз? (забравих в другата тема какво каза... :) )

Иван Вълков

Нямаше кой знае каква загуба на антифриз...най много един пръст под минимума.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Septerra

Значи си е била тръгнала е било въпрос на време да протече по-стабилно, поне според мен.

Иван Вълков

Днес колата получи смяна на маслото на мотора и поправка на малкия термостат че течеше от него. Гумичката която дойде с помпата явно е по голяма и се набираше при монтаж. При демонтажа отново на помпата че не се знаеше точно къде е теча без да искаме сме подмъкнали маркуча за вакуума на ЕГР-а. Имаше чудене защо свети чека, но веднага лъсна на диагностиката.

Иван Вълков

ihovahi

Честито Ванка. Със здраве да си караш и джантите и гумите и хубавата кола. Чудесен избор  8)

emkata

Честито и от мен! На 17-ти да си ги сложил, ей!

Dmitarcho

Ръца Пръца

ivaylo_m

Иван Вълков

Да не съм валат от днешния пазар  (rofl)

ihovahi

Ванка сложи ли ги вече?! Тия чистачки са голяма работа. Още ти ползвам подаръка  8)

Иван Вълков

Да повдигнем темата с няколко снимки и да се похваля че намерих време да си оправя подгрева на седалката

Sent from my LG-D290 using Tapatalk

Dmitarcho

Подгрева точно на време си го направил ;) Взе да става студено сутрин ;)
Ръца Пръца

ihovahi

А така. Хубавата кола си е хубава. Даже и д-то топли  :D :D :D

Иван Вълков

Mondeicho

Сподели впечатления след слагането на добавката...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Иван Вълков

Малко да повдигнем темата.

Нямам нито една здрава свещ.

И другата придобивка не е кой знае какво но аз си я тача - тасове.

Pyrhel

Тасовете ли са другата? Тури им по една опашка, че т'ва скапано крадливо племе няма спирка...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Да тасовете са. А за опашката по 5 ще им сложа....заради племето.

hotblooded

Моите са без "сиджимки" ,  до сега не са ми крали тас...  Но да не дърпам дявола за опашката

emkata

А да видим дали и колко свещи ще скъсаш-скъсат сега.

Иван Вълков

Ей не ме уручасвай сега.

emkata

ihovahi

Ванка, ти смени ли ги вече?!

Mondeicho

Аз преди нова година ги смених и нямаше проблеми- лесно се развиха(само 1 работеше)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

И аз като сменях свещите сравнително лесно се развиха. Ама голяма играчка докато се стигне до тях :(
Ръца Пръца

baibradar

Като ги стягаш ползвай динометричен ключ и затягай по предписание за да няма ядове след това с развиване.