Ford Mоndeo Mk3 на Иван Вълков

Започната от Иван Вълков, 30 Септември 2014 21:47:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Цитат на: Dmitarcho в 09 Октомври 2014 21:07:47
Тея дупки отстрани, амбиенте осветление ли е ?

Датчиците за фабричната аларма. Амбиентно на Мондео няма, от Фокус се взима плафона :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ihovahi

И аз сега разгледах... няма да стане с плафон от мк3. От мк4 ще стане обаче, може и от фокус. Те с имат допълнителни дупки за амбиентното.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

SICKandPROUD

Честито, по-буржоазен вид има с новото плафонче. Да не нацепи дървата на "чичо" Васко, че плафони раздава?

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Малко да повдигна темата, за сега само толкова:

п.п. Забравих да кажа че днеска смених и другата задна главина.....било готино да не ти вие колата  (rofl)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Браво, Ванка :) Остава и да тръгне трип-а :)
Ръца Пръца

ihovahi

Капка по капка вир става. Браво Ванка  (fri)

Иван Вълков

Да повдигнем темата.
Значи преди известно време ми се развали машинката на задна дясна врата. Свалях, чистих, и тръгна за едно-две заключвания. Работата бе ясна че отиван на друга машинка, потърсих тук-там но по евтина от 36 лева нямаше. Така със доста оглеждане и сравняване реших и си взех машинка от Mоndeo Мк2 пак със двойно заключване. Машинките са идентични и всичко става без преправяне,стига да е на мястото си захващането на машинката към външната дръжка (Жълтото на ушерения отвор).

Ето близка снимка и на машинка от Мк3, както и оригиналното захващане

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ihovahi

Браво Ванка. Интересно, че машинките от мк2 и мк3 са еднакви  :o

Иван Вълков

Да повдигна темата...днеска по спешност се сдобих с това

За първи път я чувам марката но поне е най-големия който може да се събере. На кутията пише 92Ah но стартовият му ток е като на 82Ah 720 A. Колкото изкара.

Ето и на колата

ihovahi

Честито Ванка. Да те изкара дълги години и да държи и в най-големите студове  (fri)

Иван Вълков

Да събудим темата. Вече съм с нов ключ благодарение на ihovahi . Мерси Васе

Pyrhel

След толкова писане на ЛС-та, обучихте ли го? :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Само бутоните....за другото ще трябва да дойде перото. Но се съмнявам че ще се ходи до МП Хасково. Поне сега ако заключа ключа имам с какво да си отключа  :D. Иначе ключа е от Мондео МК3.

п.п. Сетих се че мога да пробвам със оригиналното перо само смених дистанционните...ми неуспях явно без мастър ключа няма да стане.

ihovahi

Ванка, радвам се да помогна  (fri). Още малко и ще е напълно функионален ключ.

Иван Вълков

Да повдигнем малко темата от прахта и да спонсорираме малко китайското производство  (rofl). Цял кашон части  :'(

И накрая както се получава, винаги излиза и още нещо:

ihovahi

Браво Ванка. Добре се грижиш за колата. Честито и хиляди километри да изкарат.

moni74

Аз сложих на ситроена такива дискове, ITN, и не съм доволен.

----------------------------

Иван Вълков

Ами похвалиха ми ги. Мой познат поддържа бусовете на една фирма ....вика имаме монтирани от 2 години и още не са се предали. Ама немотия какво да правиш.

П.п Ще стане ясно, ще дам отзиви.

ihovahi

Ванка, добре си направил... то вече не се знае кое е оригинално и кое не.

moni74

Аз давам мнение само за дискове. Дано другото е ок.

----------------------------

ivaylo_m

Айде честито и много километри да навъртиш с тях.

emkata

Малко спам, Ванко, ама вътрешния накрайник дето го смених вчера се оказа по-дълъг от стария. А уж взех TRW, най-доброто което можеха да доставят. Тъй че нищо със сигурност не може да се каже, кое колко ще кара. Всичко е въпрос на късмет.

Иван Вълков

Да повдигнем малко темата. Днес си претапицирах топката на скоростния лост.

Преди:

Сега:

Другата седмица обмислям и ново маншонче да направя, че сега нямам шевна машина.

Septerra

Ейй, това много ми харесва! Аз съм със същия лост и е вече в ужасно състояние. Много добре се е получило, ако кажеш кой, къде и за колко ти го направи - веднага ще задействам и моята. :)

Иван Вълков

ihovahi

Ванка, идеално се е получило. Очаквай поръчки  ^-^

Dmitarcho

Мда...доста добре е станал, бравоска. На мен стария ми беше ракъв....като го раскарах , се опитах да го разглобя - не успях. Брави, още веднъж ;) Да взема да ти пратя сегашния :)
Ръца Пръца

emkata

Аз и вчера ти казах, добре си се справил. Сега и от други го чуваш, май ще се заемаш с кожарството.    :))

Иван Вълков

Малко интересен километраж

И предимството на комбито:

Иван Вълков

Днеска колата се сдоби с нови накладки :