Черната Перла

Започната от opex, 11 Октомври 2013 21:31:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

S.Stoyanov

Много добре е станало и идва време за летните джанти... (rofl)

Радко

Красота! Браво супер вид извади! И поведението не се съмнявам, че е коренно различно?  8)

К.Методиев

Много добре седи.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

opex

Тази нощ някое мръсно долно пробито копеле, на което му пожелавам гадна и бавна и изключително мъчителна смърт ми е свило 4те капачки на джантите.
Ако някой мерне нещо да се обажда, тел имам в купува/продава
Въпреки че смятам, че познато копеле го е направило и още по-силно му пожелавам всичко от горе
И на тия дето дори малко се израдват на факта - пак същото
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

whaaazp

Бах... :(
и на моята едната я хвана липсата...

hotblooded

Деба, такива неща се крадат по поръчка. Нали имаше един сайт - дето пишеш какво търсиш и колко даваш...

Dmitarcho

Ужас !!! Да му изсъхнат ръчичките на животното !!!
Ръца Пръца

opex

кой е тоя сайт........
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ffmk1l

Колега, замисли се за гараж, колкото повече влагаш в една кола, толкова по-рисковано е да я оставиш да нощува на улицата.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

hotblooded

Цитат на: opex в 13 Май 2014 14:58:56
кой е тоя сайт........
Имаше го и тука - в темата за он-лайн магазините, нещо за морги беше - като се върна в къщи ще погледна ако не си го намерил. Да не пуснеш обява че търсиш такива капачки за 100 лв и да чакаш с винкела кой ще дойде :)

amplified

Lucy

24asti.bg
Portal-Z-Chasti
Parts.bg
И трите са с предварително запитване за части по описание.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

opex

човек с малкото радости и с малкото дето има се опитва да гради нещо хубаво, някой загубеняк пълен ще дойде да го окраде, да му дере боята ....
ква е следващата стъпка - да ми свалят джантите? да ми нарежат гумите? щото някой си ги е харесал ама не му се плаща или се пука от завист че имам нещо...

и най-идиотското е, че тоя извратен свят почва да става извратен до такава степен, че почвам да си мисля сигурно тоя крадец има право да ми го вземе, в крайна сметка имал е нужда явно ... И той за себе си сигурно смята, че е прав! Да прави това, което прави... Да, сигурно е така и въобще нямам право да се ядосвам.

Lasciate ogni speranza ...
qaяכSTuning
Suum cuique

hotblooded

Не се ядосвай, само ще си хабиш нервите.... и каско да направиш - май за такива неща не плащат, и да го хванеш лепиларя дето е свършил работата и да го потрошиш - после пак че трошиш нерви и пари с ченгета и прокурори - в България сме, какво да се прави.

2.9

прaв си дa нервиш..но тaкa е в БГ и в още няколко бaнaнови републики.примири се щот опрaвия нямa-просто тук ПЪЛНО с тотaлни изроди от всякaкво естесво.седи си бaй Х нa бaлкончето и си пaфкa a после с оттренирaн зaмaх фaсa зaминaвa долу нa шосето е дa aмa тaм е кaбриото ми с новия си тaвaн aмa него го боли фaрa кво имa долу.aз съм си виновен че съм спрял тaм.

kenwood

За съжаление капачките на такива джанти са доста скъпи...това е което намерих в ибея... на джантите на другата ми кола капачките прилягат супер плътно и са метални и се махат с егати планката...реално с отверка нищо не става и въпреки това ще карам без капачки...тва при нас е племе не нормални хора...не че на запад не стават такива работи :)

My Link

Danchev

Кретенията не е локално явление ... стига сме се "хвалили" :D
Скоро едно англичанче пъшкаше, че са му свили ST емблемата и още колко такива случаи съм срещал по чуждите форуми.
How about a magic trick?

TourneoRS

Ами то аз няма да се вдигна от Русе да чоря едни капачки колкото и редки да са .. щото не ми трябват . Ще го е направил някой на когото му трябват и кара същите джанти . Да не вземеш след няколко месеца да си ги припознаеш на някоя среща  :D /то не е смешно ама .. /
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

whaaazp

Каското Не покрива липсващи детайли.

Едва ли, някое дете просто си ги е харесало..

opex

Гледах ги днес внимателно, има един малък жлеб на самата джанта в който се пъха отверка за да се изкарат капачките - и на 4те джанти точно там боята на джантата е леко зажулена.
Човека е знаел перфектно всичко къде какво как кога.
Най-тъпото е, че до 5 часа и нещо сутринта бях буден да се занимавам с едно табло за DRL темата и на леко отворен прозорец, а колата ми е отдолу. Капута е бил тих.
Въздушната пушка вече е заредена при мен, а с нея се убива и куче лесно от такова разстояние решил съм вече видя ли някой майката ще му еба
qaяכSTuning
Suum cuique

К.Методиев

Саше кофтито е, че аз едно време имах само 2 капачки като твоите след 2 години си намерих още две чак, а иначе тези капачки се сваля и само на ръка без отверка без нищо, сега имам един комплект капачки на 15-ките и ги пазя много ама знам ли кога на някой ще му потрябват, на Марто преди време пред блока му свиха също и 4-те като твоите.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

amplified

Може да е някое хлапе дето не знае за кво го е направило... като едно време с капачките на винтилите и емблемите.... ма моля ти са недей влиза да лежиш някой зарад набези по кола :)

Радко

Света върви на зле и това е ясно... но много голямо спускане е дошло надолу ми се струва вече  :-X  Много кофти :-[ Само се надявам да изпаднат от някъде

naskoto__

https://www.youtube.com/watch?v=O1aqCEZdNGA
Дано не ми се сърди някой,но и аз съм страдал от хора,които ходят на 'денонощен магазин ' :),да са живи и здрави!

opex

Цитат на: amplified в 14 Май 2014 00:36:22
Може да е някое хлапе дето не знае за кво го е направило... като едно време с капачките на винтилите и емблемите.... ма моля ти са недей влиза да лежиш някой зарад набези по кола :)
А може и Анатолий да е ми ги е откраднал както не е на себе си последно време. Или пък друг приближен. Можеше да се усъмня и в теб ако беше в София ако ще си фантазираме ;)
Що да го лежа ве няма да го трепя - просто ще го осакатя да не мърда докато сляза да му отрежа нещо по-сериозно - пръсти, нос, ухо ... Нека си останат празни приказки пък да видим като хвана някого  (angry) Бая хора си мислят че е ташак работа като му писне най-накрая на тъпия орех
qaяכSTuning
Suum cuique

Светльо

Така е на "улицата" платен паркинг, и дори Анатолий няма да може да ти ги прибере.

opex

Не знам нова тема ли да пускам да ви предупреждавам или не, но днес правих обиколки "тук-там" има масово свалени капачки от фордове и от други марки с подобни джанти 5-лъчеви
още един ескорт с 15" варианта на моите без капачки, скорпио мк2, камара фокуси с 5-двойно-лъчевите без капачки, пежа, волво..
Явно тече и се минава на сериозна оборка.
qaяכSTuning
Suum cuique

gorskiq

Пет години карах с такива джанти и понеже имах счупено едно краче от общо четирите, които държат капачката едната я изгубих по път. От магазин Моторкрафт си поръчах и ми доставиха нова на цена 40 лв. Супер дебела цена, но по-добре че ги имаше.

amplified

Цитат на: opex в 15 Май 2014 20:36:49

Явно тече и се минава на сериозна оборка.

По-скоро за 20-те години служба на някой от джантите са им изпадали капачките  ::)

opex

Ако "УС" е на това мнение сигурно целият клуб и форум ще са принудени да се съгласят...
qaяכSTuning
Suum cuique