Черната Перла

Започната от opex, 11 Октомври 2013 21:31:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

Някакъв плазмодий пак е надрал предния капак... дори не си направих труда да го снимам. Те някои хора са казали - има кой да гледа и всеки си плаща.
Иначе малко по-ведро
-нов бял ghia часовник /стария не светеше и изоставаше с до няколко часа на денонощие... освен че беше черен/;
-дигиталното табло и нивомера барабар с помпата+филтъра (цялата кошница) от Пума;
-предни дискове 278мм с апаратите и маркучите и накладките.
Чувствам се като прасе в тикви.

п.п. снимки - като се сложи всичко. До сега съм стигнал до средата на т.2 (фордовски недоразумения с инсталациите).
Един съвет - като четете гайдове за нещо в нета, имайте предвид все пак, че като източника е реномиран форум не значи, че е Евангелието ;)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

S.Stoyanov

Честито за придобивките, ще стане много добре и все повече заприличва на моя, като екстри   (rofl)

ihovahi

Не ти върви нещо с тия драсканици по колата... иначе честито за екстрите, добре е да ги наснимаш да ги видим.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

opex

Те.. чарколяци :D
На таблото снимката е work in progress, иначе е вече монтирано и нещата покрай него, но ще го снимам и пусна като довърша другите неща :)

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

opex

с мъркучтье веч на лицье всичко е готово за туньенг ^-^

qaяכSTuning
Suum cuique

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

S.Stoyanov

А този път ме изкопира на 101%.И аз ползвах същите маркучи като марка при мен-от Евро 07.Айде събирай кураж и ги слагай вече  (rofl)

opex

е ти ся ми сложи егати пръчката в спиците! Ако знаех, че са от евро07 ... От там и кибрит няма да си купя :)) са се замислих дали да ги слагам
qaяכSTuning
Suum cuique

S.Stoyanov

Слагай ги, аз като търсих другаде нямаше никъде

opex

отидох да се видим с fordmaniac-a и малкия синчец ме щракнал :)
qaяכSTuning
Suum cuique

opex

красота

qaяכSTuning
Suum cuique

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Това от какво бре ?!?
Ръца Пръца

opex

От това :)
Представете си човека, който ТРИ пъти го е вдигал, засилвал и мятал към стъклото. И се е сурнал по капака. Как го извършва. Колко тъжен живот и жалко съществуване трябва да води :) Едно стъкло няма да ме бутне. Страшно е гадно да си глезиш колата и постоянно да вършат мизерии върху нея, но... явно това сме ние българите - гледаш го усмихнат, добър, а в мозъка - побъркан, откачен, луд... Чуди се каква мърсотия да ти направи. И е подло и низко копеле без капка смелост да се изправи в очите да ти каже ако нещо смята, че си объркал спрямо него или нещо подобно...
qaяכSTuning
Suum cuique

ffmk1l

Говорихме с теб преди време за гараж, друго спасение няма. Съжалявам, представям си как се чувстваш.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

TourneoRS

Има ли причина да го направят това ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

Няма значение с кой какво имаш да делиш - това си е педерастия

opex

Силно се надявам да разбера на кого преча! Лошото е, че такава мръсна гнида, долна твар, абсолютен пълен тиняк обикновено е от онези жалки човечета, които често го раздават много отворени обаче ако има някакъв проблем се покриват и правят мизерийки, както казах нямат нито очи, нито капчица смелост да се изправят да кажат на някого какво им пречи или какъв проблем има. Още по-жалкото е, че тези хора са толкова много, че са навсякъде, дори тук сред нас и то най-малко чисто статистически е невъзможно да не е така, за това ще използвам случая /колкото и да е безнадеждно/ ако някой такъв чете този текст да има поне малко топки ако е мъж да си казва нещата!
С никого нищо не деля, тук никого не познавам освен съседите в блока и на никого не преча, паркирам където паркира абсолютно всеки. Може да е някое завистливо копеле като гледа, че редовно си глезя, глася и поддържам колата, може да са случайни вандали, може да е някое друго нищожество... не знам.
Днес си говорих с една съседка, която е родена и израстнала в квартала, малко по-голяма от мен и гледа развитието му и споделя също моето мнение - този квартал от престижен се е превърнал в селска кръчма, пълен със СЕЛЯНДУРи, продали нивята, хвърлили мотиката, теглили кредит и станали граждани... с абсолютно празна тиква на раменете си! И за пореден път ще го кажа - това, че някой има работа от която изкарва 2+ бона на месец и живее сравнително нормално не го издига в обществото и не го прави читав човек, често пъти си остава поредния ахмак, просто с повече сила...
Не знам, супер разочарован съм, от 20 год. съжалявам, че наще продадоха апартамента в Стара Загора за да купят предишния (с който ни измамиха пък..др история) иначе да си живеех поне в по-читав град и пак ще добавя - да и пикая на тая София
qaяכSTuning
Suum cuique

Иван Вълков

Баси Орех много съжалявам братле.......някой нещастник ще да е и копелдак. Бих се замислил за тези малките каскота, покриват имуществени щети до около 1000 лева. Не са толкова скъпи като гараж. И аз имам проблеми с комшиите, с две жени шофьорки....не се се научиха как се отваря леко врата. Дано по-бързо стегнеш колата.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

К.Методиев

Скапана работа, пълно е с та*аци.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

kralq

Pyrhel

Опекс, тая тема що не е ъпдейтната? :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Що не покажеш и глухарчетата :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

Напоследък рядко влизам и гледам 2-3 теми отгоре-отгоре на бързо.
Не съм я ъпвал, защото не виждам особено смисъл за момента :)
Глухарчета?
qaяכSTuning
Suum cuique

Ilian Petrov

opex

Аха, шарката... Е, по-добре от "еленов рог"  :D
qaяכSTuning
Suum cuique

cvhmotorsport

На живо добре изглеждат Джантите.
CVH engine inside... Time for madnes...

Dmitarcho

Е.....похвялете се и на хората от провинцията, с някой снимков матрял :(

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

Ilian Petrov

Ами взимай детето и жената и към Софеята какво чакаш... ;)

И на мен ми харесаха джантите, с черния цвят на колата са екстра!

Dmitarcho

Миналия ден бях у голамото столица ... едвам издържах :) На село си ми е най-добре :D
Ръца Пръца