Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

escobar

Финансовата култура на повечето българи е на покъртително ниво - колко хора теглиха ипотечен кредит просто защото им дадоха възможност. Или годишна лихва - 468% за бърз кредит и няма проблеми...

pAbLo

Цитат на: escobar в 09 Декември 2013 12:44:20
.. Или годишна лихва - 468% за бърз кредит и няма проблеми...
Докато има мацки по цици в рекламата - ЗНАЧИ е на далавера :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Marlboro

- Застреляйте го, че да не се мъчи.
- Докторе! Ние сме частна клиника, а не държавна, тук така не може.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Lucy

По случай вече настъпилата зима Пътна помощ поздравява всички шофьори на БМВ с песента " Боксувай на място " ;D
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

escobar

hitrata_lisi4ka

Майка имала три дъщери, които обичала безумно, гледала ги с огромно внимание и старание и прекарвала всеки миг с тях.
Една вечер четирите седнали край камината, отпивали от чая и си говорели:
- Мамо, попитала най-голямата, защо си ме кръстила така?
- Когато беше мъничко бебе, и те изписваха от Родилния дом, една дъждовна капчица капна на челцето ти, ти се усмихна и затова те кръстих така - Капчица!
- Мамо, мамо, попитала средната дъщеря, аз за това ли се казвам Снежинка?
- Да миличка, когато те изписваха, валеше сняг и една снежинка се стопи на челцето ти, името си дойде само!
- Афъфъфа афъфа афа! - обадила се третата дъщеря
- Кажи, Тухличка, какво те притеснява?
Искам нещо русо, може и метла!

senatora

Разминах се на улицата до нас с негър, който носеше телевизор в ръце. Замислих се дали пък не е моят. Прибирам се вкъщи и гледам - моят си е там и ми лъска обувките.
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Bobi

hotblooded

momo76

Заможен мъж на 68 години отива на почивка във прехвалено ваканционно селище. Влиза в първия хотел и пита за места. Рецепциониската му обяснява, че курортът е от затворен тип и в него летуват само нудисти. Мъжът видимо безразличен към това се съгласява. Настаняват го в готина луксозна стая и по правилата на курорта, той се съблича гол и тръгва към плажа. По пътя среща 22 годишна гола богиня! Става му за пръв път от много време насам. Мацката като вижда това го улавя с две ръце за члена.
- Ама...
- Няма ама! Тука като видим на някой да му стане, значи е сигнал, че иска секс!
Качва го мацката обратно в стаята и правят 1 час страхотна любов, след което нашият човек преметнал хавлийка през рамо по адамово облекло пак се запътва към плажа. Намира си шезлонг и се разполага доволно. По едно време решава да се облекчи и подсвирквайки си с уста влиза в плажната тоалетна. От кеф се изпърдява мощно. На секундата се отваря вратата и един як младеж с 45 мярка го спъва по очи на земята.
- Ама!!!!
- Няма ама! Тука, който пърди значи иска хyй отзад!
Оправил го мощно младежа и го оставил да си ходи по живо, по здраво. Прибрал се пребледнял и на пръсти нашият човек в стаята и си събрал набързо багажа. Мадамата на рецепцията учудено го попитала:
- Не Ви ли хареса в нашия хотел?!
- Как да ми хареса! На мен ми става веднъж на 30 дни, а пърдя по 20 пъти на ден!

hitrata_lisi4ka

Само жена може половин час да ти обяснява причината, поради която няма да говори с теб.

mike28

ЦитатЗастраховат парламента срещу протести
(rofl)
Бахти изродите, дори от това ще правят пари - някой мята домат или яйце по НС - хоп, застрахователят плаща.  (nut)

mike28

Тренират вратар с... оръдия  (rofl)
На завалийката му мина мерака да пази след втория удар, що ли...

Nebhotep

Един поляк уловил златна рибка, и тя почнала да му изпълнява 3-те желания:
- Искааам, китайците да дойдат, да окупират Полша и след това да си отидат!
Речено-сторено.
- Амиии, абе айде пак китайците да дойдат, да окупират Полша и да си отидат!
Речено-сторено.
За третото, чудил се той, и пак казал:
- Абе, дай пак китайците да дойдат и да окупират Полша, та след това да си отидат!
Изпълнила рибката желанието на човека, обаче се зачудила защо тоя поляк все това си пожелавал и попитала:
- Абе, защо само това си пожелаваш, разбирам 1, ама 3 пъти!
- Е, аз може нищо да не печеля, обаче като дойдат китайците за да ни окупират и си отидат 3 пъти това означава, че минават 6 пъти през Русия!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

viksata

Кажи ми като мъж на мъж,
FORD-a ли те мина?
Със триста коня ли те би,
или пък с турбина?
Ще кажа като мъж на мъж
и да боли - ще мине,
не е лесно - но се дръж
не продавай гоуфу сине!
Остави ме нека се напия
компресор сложа ли ще се убия
Нека пием двамата тогава,
но тоталка тя не заслужава
Остави ме нищо не разбираш
как боли за кулер да умираш
Болка е по страшна и от ада
щом дори МЕГАНА те минава!

Това е кавър на кавъра на един чалга пич и сина му :D

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

hitrata_lisi4ka

Студенти по физика са провели интересен научен експеримент за силата на въздушния поток на сешоара. Застанали зад едно дърво на пътен участък с ограничение на скоростта, облечени за безопасност със светлоотразителни жилетки и насочвали сешоара към преминаващите автомобили. Установили, че насочването на сешоара към автомобил, движещ се със 120 км/ч води до намаляване на скоростта му до 60 км/ч за няколко секунди.

G_o_c_e_v

Цитат на: viksata в 11 Декември 2013 11:47:26
Това е кавър на кавъра на един чалга пич и сина му :D
Какво се получава, когато кръстосаш змия с Чалга певец? Анакондьо...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

hitrata_lisi4ka

Развод. В превод от латински, тази дума означава да изтръгнеш гениталите на един мъж през портфейла му.

TourneoRS

Професор пита студентка, явяваща се на изпит по математичен анализ:
- Дайте определение за разходящ ред!
- Амиии, това е когато всеки следващ член е по-голям от предходния.
Професорът(замислено):
- Това са само вашите женски мечти, живота е много по разнообразен

http://youtu.be/LVjbSx7hlOY
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

Ръца Пръца

Alexi

Цитат на: Marlboro в 12 Декември 2013 16:13:39
Пристигнала японска делегация от Сузуки в Русия по покана на АвтоВАЗ. Срещнали се директорите на двете компании:
- Ние произвеждаме автомобили. - започнал разговора японецът.
Руснакът отговорил:
- И ние с това се занимаваме.
- Имаме над 100 завода. - продължил японецът.
- Ние също имаме над 100. - отвърнал руснакът.
- При нас работят тридесет хиляди работника.
- При нас също толкова.
Японецът казал:
- За нас работят шест инженера.
Руснакът се замислил: "Ако кажа, че имаме 200 инженера, ще стане много странно. Тогава ще кажа, че имаме седем инженера."
- Ние имаме 7 инженера.
На следващия ден те се срещнат отново и японецът е с червени очи.
- Цяла нощ не съм мигнал! - оплаква се японецът. Постоянно мислех с какво се занимава седмия инженер?

Bobi

Днес за първи ми се наложи влезна в подземния паркинг на "Galaxy Trade Center" на бул. Шипченски проход ( мол-ът на светофара, където се завива за зала "Фестивална". Няма такова недоразумение! Не съм виждал по-скапан паркинг със завои, по-големи от 90 градуса,  брутални наклони и разграфения на паркоместа. Когато влизаш, ако изпуснеш 5 сантиметра, трябва да направиш маневра назад, за да не застържеш стената. А, забравих да добавя, че толкова голямо разнообравие от автомобилни бои по стени не бях виждал.  :))

Lucy

Само да не ти се налага да се паркираш след 22 часа, защото изкарването на колата е "лесно" в зависимост от настроението на охраната, независимо бариерата. Вчера това удоволствие ми отне доста време.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Dmitarcho

Ръца Пръца

TourneoRS

Колеги дайте мнение за тези два Е- магазина , плюсове , минуси и т. н . Той единият още с плащането си е на минус 500 лв  :D , другият е уж безплатен , но все още го разучавам  .От няколко години все ми е тръпка , гложди ме да го направя или не , най -накрая трябва да реша . Безплатният уж да не се окаже платен .

http://www.rexcart.com/

http://www.summercart.bg/
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hitrata_lisi4ka

- Ще се ожениш ли за мен, скъпи?
- Ами виж какво, не мога, казват, че си имала твърде много мъже...
- Ама не ти ли харесва как готвя?
- Ооо, много ми харесва!
- Не ти ли харесва как чистя?
- Напротив страхотно чистиш, перфектна си... при теб е чисто като в операционна.
- Не ти ли харесва как посрещам гости?
- Превъзходна си.
- Да не би да не ти е добре в леглото?
- Какво говориш, с теб съм на седмото небе.
- Е, какво си мислиш, че всичко това съм го учила задочно ли?

Bobi

Това съм го поствал и преди, но е прекалено добро, за да се забравя!  (rofl).

Цитат на: tdi_20yare
Цитат на: tdi_20yareБоша за мен са доста стабилни,купих си колата с Бощ-силвър и изкарах 2 зими,а акумулатора е произведен 2006,тоест 5 години бой,сега го дарих на един авер с Лада,и си купих Варта с отстъпка за 157лв 72 или 74А,и колата започна да пали много по бързо като е топла,става дума за АФН....Че с 2 думи намерете някой авер да ви вземе хубав с отстъпка,вместо да давате по 150лв за някви момбати или искра.... :screwy
Колега миналата зима направих точно това което си писал,чак ми стана смешно като ти прочетох мнениетоето защото и аз бях с Бош-силвър който изкара точно 5години и го подарих на авер с Лада,после си купух точно Варта и тично като теб за 157лв с отстъпка,и става дума точно за АФН.... :lol: И аз съветвам хората да си намерят някой познат и вместо да дават луди пари за измислени марки,за същите пари да вземат Варта или Бош....Другото интересно нещо бе,че проверих моята Варта колко струва в едно магазинче за акумулатори и човека като ми каза 240лв щях да се гръмна,скромна му е наценката... :D

tropper

Цитат на: TourneoRS в 12 Декември 2013 20:36:48
Колеги дайте мнение за тези два Е- магазина , плюсове , минуси и т. н . Той единият още с плащането си е на минус 500 лв  :D , другият е уж безплатен , но все още го разучавам  .От няколко години все ми е тръпка , гложди ме да го направя или не , най -накрая трябва да реша . Безплатният уж да не се окаже платен .

http://www.rexcart.com/

http://www.summercart.bg/
И двата са на основата на "open source" ситемата OpenCart, която също можеш да ползваш самостоятелно. СъмърКарт има внедрени повече допълнителни функции, което и го продава. Най-интересните такива са за бързо генериране на товарителници за Еконт и Спиди и платежни методи с Изипей и кредитни/дебитни карти. РексКарт поддържа генериране на товарителници на Еконт, но май не поддържа Спиди. Съмър дават и поддръжка, но не съм чел подорбно в какво точно се изразява. Провери таксата дали е еднократна или годишна вноска за поддръжка. Като цяло, когато нямаш опит като програмист и/или нямаш при тебе назначен програмист, е по-добре да избереш система с поддръжка, но това все пак е въпрос на сметка приходи/разходи.

Имай предвид, че освен това ще трябва да си плащаш домейн (8 USD/год. за .eu, 12 USD/годишно за .org, .net, .com ... или доста повече - не знам точно колко - за .bg), освен това и хостинг, като цените там ще са 50-150лв/годишно според услугите и качеството. За хостинг трябва задължително да търсиш такъв, който поддържа PHP/MySQL, за да може да работи който и да е от "магазините".
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/