Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 9 гости преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

V70807080

На български: Който плаща -той поръчва музиката.
Ако кучката ти събира кварталните кучета, не си виновен ти, а кучката ти...!

pAbLo

Цитат на: senatora в 20 Декември 2013 19:42:37
Дам... ;D
Я да видим кой чака вече сняг за да пробва новата си придобивка... (race)

Девойката на предната седалка (rofl)
Звъни на Минчо или на ЕМО Чолаков да поръча двойна доза сняг :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

Мъж и жена пътуват зимата с колата. Закъсали.
Мъжът излиза вън да оправя колата. След известно време се прибира и вика:
- Измръзнах! Може ли да си сложа ръцете между краката ти да се стопля.
Съгласила се. Стоплил се той и пак навън. Така няколко пъти. На поредното влизане тя го попитала:
- А не ти ли измръзнаха и ушите?  (baby) (tts)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hitrata_lisi4ka

escobar

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

amplified

Bobi

Това твоята елха ли е, Борко?

Alexi

hitrata_lisi4ka

TourneoRS

Не е виц , ами истинска случка .
1995-96 съм на наборна комисия , минава се преглед пред лекари ... като при единия се дупиш за проверка на задния номер .
Влиза един CD ром и отвътре се чува гласът на доктора

Ауууу човек , марш в тоалетната , какво е това кюспе на гъза ти  :D :D (rofl)  стотина човека пред кабинета всички са туш .

Vasilev

Малка порция коледен фън :)

Шофьор дава на заден и забърсва контейнер за смет. От контейнера изскача циганин, поглежда към изненадания водач на возилото и казва:
- Бате шефе, ша са опра'йм ли, или да викам КАТ!!!

- Пипни ми гърдите... Виждаш ли как са ми настръхнали зърната. Това е от студа.
- Иване, заеби тия глупости, давай да бачкаме.

Как можеш да разбереш дали една жена е нестинарка?
Ами лесно - вечер като се прибере краката и миришат на кюфтета!

Кратка новина от страната:Любител на четенето в тоалетната случайно се наср@ в библиотеката...

Грузинец гледа как жена му сменя памперса на тримесечния им син. Бебокът е изключително космат - цял бащичко! Гордият татко умилен и ухилен казва: -Тамара, скъпа, признай си честно! Ти нашия джигит роди ли го, или го изплете?

Съобщение: Дюнерджийницата на главната в Пловдив вече има WiFi.....Паролата е دونر بلوفديف

Той се прибра вкъщи в толкова лошо настроение, че жена му, като не беше сигурна какво ще поиска първо, легна гола в мусаката.

Чеченският диджей винаги може да взриви дансинга....

Дискотека У село Борован, Врачанско. КупонЯ е към краА си, ма Ората сакат музиката да продължи.Тогава диджея се обадил и казал: Ей, виА сте свободни ора, ма я сабалем съм овчар...

Alexi

escobar

Alexi

мм красавица ,ще я изпапкам .. особено с тия джанти  ^-^

Bobi

Реален ценоразпис на столична автомивка.  :))

Комплексно миене - 10лв.
Lux - миене (според желанията на клиента) - 15лв
VIP миене с помощ и/или непрекъснати насоки на клиента - 30лв.

hitrata_lisi4ka

Alexi

това е от БМВ форума ама не издържах :))
Цитат на: bum_bumНе съм казал, че ще оставям нещо за поколенията. Просто не ме кефи идеята да живея в къща от картон, мукава и шперплат. Ти щом си ОК с тая идея значи всеки е намерил това, което го радва. Не виждам проблема. Ти си живей у кондото па аз ще си страдам в енергонеефективната си резиденция  :mhihi:

Аа, освен тва и имам фитнес на третия етаж. Ако у ващо блокче имам да правя тяга си представям кво ще стане като пусна 200 кила от половин метър височина.  :mhihi:

hitrata_lisi4ka

hotblooded

TourneoRS

Тъкмо щях да напиша ..какъв е тоя маховик .... то било диск  :))

и да не съм офф

hitrata_lisi4ka

Когато мъжа й предложи да опитат садо-мазо, тя се съгласи. Но не защото й харесва, а просто отдавна искаше да му тегли един бой.

mitakinen

Alexi

линка нещо не се отваря ама му намерих шедьоврите на тоя пич :))

hotblooded

Alexi

половината като гледам не знаят що е то зимна гума и се кара твърде бързо за тия условия + липса на умения и празна глава :)