Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

mike28

Мда, блажени са невежите  :'(
Вчера гледах новия спешъл на топ гиър - караха новата фиеста st и форд т, като последният се оказа доста труден за каране.
Малоумниците пристигнаха в Монако с последните модели на Бугати и Ламборгини и паркираха пред най-тузарския хотел, след което седнаха да пият кафенце отпред. Хвана ги яд, че колкото и да ти е гъзарска колата, пиколото ти я маха от пред входа, за това паркираха антиката, която познайте дали успяха от хотела да преместят. ;D

The Perfect Road Trip - Top Gear DVD Trailer

Dmitarcho

Чакам да му направят букви на това ... че 1/3 от бръщолевенията не им ги разбирам ....  Уникални са попринцип :)
Ръца Пръца

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

pAbLo

Цитат на: Alexi в 21 Ноември 2013 19:43:36
при фокус нормално ,и аз бих си купил нов Фокус с 1.0 вместо 1.6 дизела .. разликата е над 4к лв ,няма избиване .. доста субективна статия ,примерно да сравнят 528и с 530д е смехотворно .. дизела е 6 цилиндъра а бензина 4 .. в тоя клас да караш 4 цилиндъра е унизително .. тоя начин на мислене няма да се промени с години още .. все пак даваш 100+к за кола ебаси няма да ми пробутват някакви миксери с турбо ..
За Фокуса - най-накрая се съгласи на ЕкоБууст (rofl)
За БМВ-то...
535и вече е 6 цилиндрово,но там конете са...
И там както и при ФОРД е бунт защо няма 6-цилиндрови мотори,но такава е посоката на мислене на всички...
Просто в момента се влагат средства в турбо-бензиновите мотори,защото дизела почти си стигна оптималното

П.С.
И една РЕАЛНА снимка на колега от БМВ форума  :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

Marlboro

Надпис на вратата на шефа:
"Вазелинът трябва да се заслужи!"

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Vanko

ganador

Кварталната кръчма. Баща и син люскат рекия цел ден. По некое време бащата към сина:
- Що си фърлих я семето у макя ти, глеей къв си пропаднал?!?
- Абе тате ако сакаш се нагъзи да ти го върна ...

hitrata_lisi4ka

Просъница е когато се опитваш да си намериш джинсите в хладилника. Махморлук е тогава, когато наистина ги намираш там.

hitrata_lisi4ka

Marlboro

В продажба се появиха нов вид тигани с незалепващо електронно покритие - когато храната започва да загаря, интернетът автоматично спира.

Чебурашка

whaaazp

Marlboro

opex

Интернета е досущ като Древен Египет - хората пишат по стени и боготворят котки!
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Nebhotep

Учителката пита:
- Коя е фамилията на автор, която започва с К и завършва на В?
Иванчо казва:
- Каралийчев!
- Не, Каравелов, но ми харесва начина ти на мислене! Коя е фамилията на автор, която започва с В и завършва на В?
... – Вазов – отговаря Иванчо.
- Не, Вапцаров, но ми харесва начина ти на мислене!
След часа Иванчо пита госпожата:
- Кой е авторът, чиято фамилия започва с Х, в средата има У, а накрая – Й?
Госпожата го води при директора, а Иванчо казва:
- Аз ви питах за Хемингуей, но ми харесва начина ви на мислене!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

opex

..
И питах веднъж човек "какво му има толкова на кокаина, че го прави толкова прекрасен"
Той ми казва "еми, засилва твоята личност"
И аз казвам "ок обаче какво правим ако си задник"....
qaяכSTuning
Suum cuique

hitrata_lisi4ka

TourneoRS

http://youtu.be/VGRQGm4-A4k

ако сте вечеряли го прескочете 18+
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hitrata_lisi4ka

Влиза уискито в стомаха, там вече си лежи ракията.
Уискито:
- Направи малко място.
Ракията:
- Не!
Уискито :
- Дръпни се малко
Ракията:
- Не!
Уискито:
- Абе, я ела да се разберем навън!!!

hitrata_lisi4ka

Dmitarcho

Ръца Пръца

Marlboro

Хаха супер бачка, а? Жената ще те навигира.

Dmitarcho

Идеално е :) Бях забравил какъв е кеф :) половината стъкло да се изчиства за норматив .... а пред да е пълна мъглЪ :P
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: dmitarcho в 26 Ноември 2013 12:17:45
Идеално е :) Бях забравил какъв е кеф :) половината стъкло да се изчиства за норматив .... а пред да е пълна мъглЪ :P
Обърни волана - направи я англичанка и ще е чиста твоята половина. Или правиш "каско", описваш че предния джам е с подгрев, и малко преди да изтече каското - черпиш някой малчуган с прашка и ти го сменят  (rofl)

hitrata_lisi4ka

Оставете ме насаме с колата и един кози крак и няма да имаш грижи. :D

Marlboro

Закуска в леглото, обяд в леглото, вечеря в леглото - мислите си романтика... друг път! Дископатия.

hitrata_lisi4ka