Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

Цитат на: G_o_c_e_v в 10 Ноември 2013 18:29:03
Лесно, въртели са болта.
Не болта е четвъртограм и главата му е потънала в канала..... Нямаше как да снимам и двете страни така че да се виждат.....

G_o_c_e_v

Тогава ако забелязваш, ръбчетата на гайката са загладени, което означава, че са преплъзвали една спрямо друга, докато я завият, пружинката не е стегната на самия болт, което означава, че има място той да отдава и да се навива гайката му. :)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

mirohristov

Първо е завит болта на стегателния комплект/този долу/. След това е монтирана джонтовата връзка и сложени болтовете. Отвора на връзката и тези в релсата са ф30 , болта е М24. В момента на монтажа е било възможен монтажа, но обикновено с течение на времето релсовият път има температурни разширения води и до такива ситуации.    (hello)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

opex

-Скъпа, хайде тая вечер да вечеряме някъде навън!
-Хайде! А къде?
-Пица да хапнем?
-Не -е...
-Китайско?
-Омръзнало ми е!
-Рибен ресторант?
-Не ми се яде риба в момента!
-Нещо на скара?
-Стига с тая скара!
-Суши?
-Оризът им е гаден!
-KFC?
-Пърженото е тежко!
-Да боднем в Хепи?
-Само селяни ходят там!
-Добре, къде тогава искаш да идем?
-Все ми е едно! Където ти предложиш.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

mike28

hitrata_lisi4ka

Селско момче се влюбило в най-красивата селянка. Не знаело как да процедира, затова попитало най-стария плейбой в селото:
- Немаш проблеми, момче! Водиш я в градо, отивате в парка, сядате на пейка до други влюбени и правиш каквото прави градския младеж.
Отиват в града, намират пейка с влюбени и сядат до тях. Градското момче пита:
- Желаеш ли нещо, миличка?
- Ами, един сметанов сладолед.
Носи момчето сладоледа и селският момък запитва приятелката си:
- Сакаш ли нещо, ма?
- Сакам, сакам еднъ баничка и еднъ бозъ.
Носи селянчето баничката, а градското момче пита приятелката си:
- Миличка, желаеш ли нещо друго?
- Ами, искам един шоколадов сладолед.
Отива за сладолед, а селянчето действа по план:
- Сакаш ли нещо,ма?
- Сакам, сакам още една баничка и една бозъ.
Докато си дояжда баничката, селянинът чува:
- Миличка, желаеш ли още нещо?
- Не, благодаря. Сега искам да съм твоя цяла нощ.
"Охо, действа!", казал си селянинът и пак питал приятелката си:
- Сакаш ли още нещо, ма?
- Сакам да акам, после може още една баничка с бозъ...
Искам нещо русо, може и метла!

ganador

opex

Учител по Природознание влиза в час.
- Добър ден, деца. Седнете.
Сяда на катедрата и започва:
- Деца, днес ще говорим за вълка.
Отваря куфарчето си, вади торба с трева и започва да си свива джоинт.
- Вълкът е средно голям горски хищник. Сив, малко по-голям от кучето. Живее на групи, които се наричат глутници, но понякога се среща и самостоятелно.
Облизва джоинта и го захапва.
- С настъпването на зимата...
Пали. Вдишва дълбоко дима. Издишва. Поглежда към тавана...
- ...отлита на юг...

В автобуса се возят баба, наркоман и моряк. Бабата моли наркомана:
- Сине, я ми продупчи билета.
Наркоманът го подава на моряка:
- Войниче, я продупчи билетчето.
- Аз не съм войник, а моряк!
- Бабо, оплескали сме я с тебе - връща й билетчето наркоманът. - На кораб сме!

Яко напушен наркоман се движи с кола по пътя. На едно място красива девойка му маха, да я вземе на стоп. Наркоманът набива спирачки, красавицата влиза в колата, сяда на задната седалка и казва:
- Ще ме закараш ли до гарата, ще изпусна влака, моля те!
Наркоманът:
- Немаш проблеми, маце, тръгваме!
След половин час, девойката ядосано пита:
- Ама ние вече минахме оттук... И въобще ти се въртиш в кръг...
Наркоманът стреснато се обръща и тихичко пита:
- Кой говори...

Двама приятели си седели край шосето и пушели трева, при което покрай тях профучала пожарната с включена сирена и най-малко 100 км/ч. Двамата поседели, поседели и след малко единият казал:
- Братче, започнах да си мисля, че тия пичове с червената кола ще останат цяла вечност тука!

Eдин наркоман си пътува в рейса, идва кондуктора и го пита:
- С карта или с билетче?
Пича взел да се претърсва.
След няколко минути яко търсене казва:
- Леле, колко съм отслабнал...
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

escobar

ihovahi

opex, с тия вицове цяла сутрин се смеем на работа  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Marlboro

Спират Иванчо с колата късно вечерта.
- Моля, слезте за алкохолен тест.
Иванчо слиза олюлявайки се и казва:
- Мммм, супер, какъв алкохол ще тестваме...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

ganador

Средновековен спам през 15-ти век:
Стои принцът, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: "Точа мечове. Изгодно."

mitakinen

Bobi

ganador

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

Marlboro

Среща на високо равнище СССР - САЩ. По някое време Рейгън и Горбачов остават насаме - няма преводачи наоколо, няма никой... Рейгън се хвърля на рамото на Горби и почва да му плаче:
- Миша, не могу я больше так!
Горбачов го тупа успокоително по гърба:
- Надо, Щирлиц, надо...

Щирлиц самодоволно крачеше по "Фюрерщрасе" и нищо не издаваше че е руски шпионин, с изключение на руската му униформа и парашута, който се влачеше след него...

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

1942, източния фронт... руски войник стои на пост в гората и от храстите се чуват стъпки. Войниът плахо пита:
   -   Серьожа, это ты?
   -  Ja, Ja....
------------
   Края на 60те години, на плажа в слънчев бряг се излежава Бай Ганьо. До него - германец... Ганьо се опитва да завърже разговор, ама не го бива с немския:
  - Дойч?
Германеца:
   Ja, Ja....
Ганьо:
Майката ви разплакаха руснаците 1945та....
  Германеца:
Was, Was?
- Aбе 45та на вас, после на нас........

Alexi

Специалистът човешки ресурси с досада гледаше огромната купчина молби за работа на бюрото си .. в миг на просветление грабна половината и ги хвърли в коша :
- Каръци не ни трябват !

hotblooded

Пловдивчанин решава кръстословица и стига до: Горско животно с 9 букви... След кратко мислене написал: ИЛЕНМАЙНА

mitakinen

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

mike28

ganador

Alexi

Мъж влиза в кабинета на доктор по уши, нос и гърло. Разкопчал дюкяна и извадил кура.Кура му сплескан и посинял.
- Чакайте, чакайте – развикал се доктора. – Вие сте за уролога.
- Не, не. Чакайте! Изслушайте ме. След работа с приятели обичаме да си пийнем...
- Аз лекувам уши, нос, гърло а не алкохолизъм.
- Не, не, чакайте! За вас съм. Та значи след като пийнем с колегите в банята на завода играем една игра. Нареждаме се в кръг около един стол и си слагаме достойствата на него. След това един от нас взима един тиган. Вика: ,,Хоп" и удря с тигана по стола. Трябва да успееш да си дръпнеш кура.
- Абе господине! Вие сте за психиатър – възмутил се докторът.
- Не! За вас съм. Точно тук ми е проблема. Не чувам добре когато викне: ,,Хоп".

ganador

hotblooded

Тате, учителката по математика те вика.

- Какво се е случило?

- Тя ме пита:

"Колко е 9*7?", а аз й казвам:"63", тя пита:

"А 7*9?", а аз:

- Същия х@й е...

- Наистина, същото е - чуди се бащата, - Добре, ще отида.

На следващия ден синът пита:

- Тате, а ти в училището ходи ли?

- Още не съм.

- Като отидеш, отиди и до учителя по физкултура.

- Защо?

- Имахме час, той ме накара да си вдигна вдясната ръка, вдигнах. После лявата, вдигнах я, после ме накара да си вдигна десния крака, аз го вдигнах. А сега, казва, вдигни левия. А аз му отговоря:

" А на х@я ли си да стоя?"

- Наистина, - казва бащата, - добре, ще отида.

На следващия ден синът пак пита:

- Тате, ти в училище беше ли?

- Още не.

- Не отивай, изключиха ме.

- Защо?

- Викнаха ме при директора, влизам при него, а там седят учителката по математика, учителя по физкултура и учителката по география.

- А учителката за по география за чий х@й е дошла?

- Аз попитах същото

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"