Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

momo76

С какво ме изненадаха снощи след срещата

Човечето е по идея на дъщеря ми, а долната бисквитка по идея на племеницата.

Alexi

Marlboro

Катаджия спира странно движещ се автомобил, стъклото се сваля и вътре вижда видимо неадекватен младеж, който пита:
- Къде съм?
- Господине, документите за проверка ако обичате.
- Извинявайте, но къде съм?
- Господине, моля да видя документите Ви!
- Моля Ви се, кажете ми къде съм?
- Абе момче, ти знаеш ли аз какъв съм?
- Леле какво става тука бе - аз не знам къде съм, ти не знаеш какъв си...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hitrata_lisi4ka

Някакъв пич се прибира и пред асансьора се засича с дъщерята на съседите.
- Ей, много готина блузка!
- Нали? - цъфва в 24 карата усмивка момичето и прошепва с влажен поглед:
- А ако ти кажа, че под нея нямам нищо?
- А, не се притеснявай, ще пораснат...
Искам нещо русо, може и метла!

mike28

Бахти лудата кука!  (notworthy)
http://video.data.bg/24/123096

И туй за някакъв прошляк със Самара  (rofl)

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Dmitarcho

Цитат на: mike28 в 19 Ноември 2013 18:10:32
Бахти лудата кука!  (notworthy)
http://video.data.bg/24/123096

И туй за някакъв прошляк със Самара  (rofl)

Това бяха някакви демонстрации на някакви спец части ;)
Ръца Пръца

mike28

То е ясно, ще ми е интересно да скочи така срещу засилена кола.

Dmitarcho

Lamborghini Sesto Elemento , само за 10 000 $ ;) липсват му някой чарколаци ... но пък ще си имате уникална кола ... да Ви крави междублоковото пространство :D
Ръца Пръца

mitakinen

Нещо, което не е весело:

Google опитва всячески да премахне сателитна снимка от Google Maps, на която е показан трупът на 14-годишно момче. Това съобщиха от телевизия KTVU.
Кевин Барера е бил застрелян близо до железопътната линия в района на Санфранциския залив в град Ричмънд, а изглежда в същия ден Google е правил своите сателитни снимки. На изображението се вижда тялото на момчето, полицейска кола и експерти, оглеждащи местопрестъплението. Случаят остава неразрешен от местните власти.
Бащата на загиналото момче – Хосе Барера, споделя, че е попаднал на снимката преди седмица и веднага се е обърнал към Google с искане тя да бъде премахната. По негови думи изображението накърнява паметта на убития Кевин и трябва да бъде премахнато от уважение към него.
,,Когато видя снимката, преживявам всичко от начало" споделя Хосе Барера пред KTVU.
Още вчера от Google увериха, че работят по въпроса, но допълниха, че работата може да отнеме известно време.
,,Изказваме съболезнованията си на семейството на починалото момче" заяви Браян МкКлендън – вицепрезидент на Google Maps. ,,Веднага щом ни съобщиха за снимката започнахме работа по въпроса и опитваме най-различни техники да я премахнем. Никога преди обаче не ни се е налагало да премахваме сателитна снимка, но в случая искаме да направим изключение. Вярвам, че в близките 8 дни ще се справим със задачата."

Това е снимката от преди няколко дни:

А така е от преди малко - намерих мястото.

Тъпаците са изтрили образите на четиримата полицаи, а на убития продължава да е там, дори се вижда, че трупа явно е претърсван защото е преместен и сянката на едното ченге е точно до него. Как може тези шпиони да не могат да се справят с това, или мастодонта на шпиономанията Google го прави нарочно

opex

СИЛАТА НА МАНИПУЛАЦИЯТА

За пълнолетни 18+
"Пациент в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.

Лекарят в Зимбабве: А бе, това е някаква хуйня! А какво сте правили?

Пациентът: Ебах гъски.

Докторът: Значи имате гъша хуйня!

Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша хуйня.

Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша хуйня.

Журналист (записва си): Гъшата хуйня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.

Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша хуйня.

ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша хуйня" покосява населението на Зимбабве.

Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.

Научно светило А: Да, гъшата хуйня не е известна на науката - и в това е основната и заплаха.

Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша хуйня.

Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата хуйня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница.

Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!

Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша хуйня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.

Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.

Собствениците на ферми за гъски: Вие к'во, да не сте обезумели? (красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)

Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!

Фармацевтична компания Хофман Ла-Гуш: Единственото спасение за всички, заразени с гъша хуйня, както и за тези, които са здрави, но се страхуват да не се заразят, е нашето ново лекарство "Г-Хуйнифлу". Пие се минимум три месеца по 5 таблетки на ден. Страничните ефекти включват гадене, повръщане, опадане на косата, ноктите и зъбите, гърчове, припадъци и снижаване на IQ-то с около 30, но се наблюдават само в 75% от случаите. Ако след започване на курс с медикамента се появят някои от изброените симптоми, не прекъсвайте лечението си, а се обърнете към регионалния ни дистрибутор за други наши медикаменти, с които да се излекувате и от тях. За Ваше улеснение търговските ни и рекламни центрове в целия свят са обозначени със знак "червен кръст", а дистрибуторите ни носят бели униформени престилки.

Фармацевтична компания Гушайзер: Току-що създадохме първата и единствена ваксина, способна да предпази населението от гъша хуйня. Препоръчваме незабавна задължителна имунизация на цялото население.

Правителството: За предотвратяване на епидемията от гъша хуйня въвеждаме задължителна ваксинация на цялото население!

Еко-активист: Ваксината срещу гъша хуйня предизвиква слабоумие, аутизъм, паркинсонова болест, припадъци, гърчове или смърт в 90% от случаите! Отказвам да ваксинирам децата си! (самозапалва се публично в знак на протест)

Фармацевтична компания Гушайзер: Това са долни инсинуации на некомпетентни лица с крайни анархистични убеждения. Ние внимателно тествахме ваксината върху група от доброволци - осъдени на смърт цветнокожи серийни убийци. При нито един от тях след ваксинирането не е отчетено намаление на способностите да свирят на арфа, да решават частни диференциални уравнения и да изпитват съчувствие и състрадание към беззащитни животни. Следователно нашата ваксина е абсолютно безопасна и безвредна!

Правителството (след 55-тия самозапалил се протестиращ еко-активист): Хората имат демократично право да решават сами дали да ваксинират децата си, или не. За предотвратяване на епидемия сред ваксинираните деца, забраняваме на всички неваксинирани да посещават детски градини, училища, кина, театри и да пътуват с градския транспорт. Задължаваме всеки, който не е ваксиниран, да носи на една от ръцете си лента с изображение на оцветена в жълто гъска с размер, не по-малък от 15 см.

Интернет-обществото: В началото на всеки медицински форум модераторите въвеждат важна тема : "Ако за пореден път някой се опита да убеди хората в този форум, че ваксината срещу гъша хуйня е опасна за здравето и живота на хората, а вирусът на гъшата хуйня е безвреден, ще бъде баннат без предупреждение!"
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Backstage

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Dmitarcho

хаххаха пича си има "катеричка", а мадамата никога няма да скучае нощем :)
Ръца Пръца

hotblooded

Баба сяда в междуградски автобус и моли шофьора:
- Синко, нали ще ми кажеш, когато стигнем Сусурлево?
- Добре, бабе.
Пътуват час, пътуват два, шофьорът забравил за молбата на бабата и отдавна подминал Сусурлево.
- Синко, скоро ли ще стигнем до Сусурлево? - пита по едно време бабата.
- Скоро, бабе, скоро... - сепва се шофьорът, обръща автобуса и с мръсна газ се връща до Сусурлево.
- Ето го Сусурлево, бабке. Можеш да слизаш!
- Ама аз не слизам в Сусурлево, бе! Щерката ми даде некакви хапчета и каза, като стигнем в Сусурлево да пия едно от тях.

hitrata_lisi4ka

- Ало, удобно ли е да говориш?
- Не, с Samsung Galaxy Note съм.

Honda Civic 1.5 VTEC E

Marlboro

Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която пазя я за специални случаи. Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата си огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото, осъзнах, че днес в офиса ще съм номер едно. Излязох от нас, вървя и виждам, че определено цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми... и ми развали настроението само с едно изречение:
- Какво си облякъл бе, Трифоне?
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

ganador

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

hotblooded

Фотошопирана е :) Но майтапа си го бива!

pAbLo

Да е ///М-ка,М-ка е ама печката отзад каква ще да е (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

mitakinen

Некадърен фотошоп, че и цяла България се хвана. В долния край се вижда - Наказуемо превишаване - 152km/h  :D

Alexi

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

hitrata_lisi4ka

Пиян звъни на входната врата. От домофона се обажда женски глас:
- Кой е?
Пияният:
- Извинете, мъжът ви вкъщи ли е?
Жената:
- Не.
Пияният:
- А може ли да слезете да видите дали съм аз?

escobar

Бензин срещу дизел

http://autobild.bg/Вечният-дуел-бензин-срещу-дизел/a6319

Нижте кой Фокус препоръчват...

Bobi

Има доста добри....съчинения.

Alexi

при фокус нормално ,и аз бих си купил нов Фокус с 1.0 вместо 1.6 дизела .. разликата е над 4к лв ,няма избиване .. доста субективна статия ,примерно да сравнят 528и с 530д е смехотворно .. дизела е 6 цилиндъра а бензина 4 .. в тоя клас да караш 4 цилиндъра е унизително .. тоя начин на мислене няма да се промени с години още .. все пак даваш 100+к за кола ебаси няма да ми пробутват някакви миксери с турбо ..

ganador

Ако имате проблем с централното:

Цитатхора ако имате са6тия проблем като моита 6еви го направя за 40 лева проблема е следния купих един фокус комби преди 5 месеца до ф4ера нямах проблем с централното но преди един месец ми се появи проблема с вратите като стане 10 градуса спря да ми работи централното като пахна клу4а при завартване за отклу4ване или заклу4ване само работи таз врата а останлите не задеъства в момента като запаля като се стопли малко отклу4ва6е афтомати4но и другите врати проблема е от апратите на предните врати от пред двете врати се отварят смакватса апаратите и се прави не6то и няма да имате ядове поне ве4е аз нямам ако имате интерес тел за вразка :0896***** скп: sev******