Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Цитат на: BIGFORDFAN в 27 Януари 2013 00:09:23
http://www.jobs.bg/f1668606   WTF ???

Тия май не са много в час....въръти геврека до Германия за мерси...

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

не искат ли със собствен превоз да е човека ..  ???

Marlboro

Пътува бензиновоз, зад него се влачи верига. Спира го катаджия:
- Такааа, защо с верига?
- За да отива електричеството в земята.
- Това е ясно. А веригата за какво е?
- Хмм. Ами, ако удари мълния, всичко отива в земята.
- Абе, това ми е ясно, а веригата за какво ти е?
Мъжът не издържа, спира преминаваща Жигула и моли шофьора:
- Слушай, приятел, обясни му, за какво ми е веригата.
Шофьорът на Жигулата излиза:
- Разбирате ли, за да не се взриви бензина, за да не възникне искра.
- А-а-а, разбрах.
Бензиновозът щастливо си заминава.
А катаджията се обръща към шофьора на Жигулата:
- Такааа, защо си без ВЕРИГА?...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

BIGFORDFAN

Кефи ме това на таблото, дали е оригинално?  :))

hotblooded

Pyrhel

Марто, гледам ти аватара... Значи си сменил свещите, без тях нямаше да ги вдигнеш тия :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Марто, вързал ли си тасовете със свински опашки? Имам спомен с точно тая скорост как ми фръкна преден ляв тас и се разби на парчета в страничното огледало... :D

hotblooded

Мъж влиза в аптеката и иска два килограма памук.
- Защо ви е толкова много? - пита аптекарят.
- Защото миналата година тръгнахме с жена ми на туристически поход. Пратих я да ми купи цигари, а тя сложила в раницата тютюн. През целия поход се съсипах да свивам цигари...
- Е, и?
- Нищо, сега пак заминаваме на поход и тя ме прати да ѝ купя тампони...

Alexi

Христофор Колумб е открил Америка, защото е бил ерген!

Понеже ако беше женен, нещата щяха да изглеждат така:
- Защо трябва да отидеш точно ти?
- Не могат ли да пратят някой друг?
- Не мислиш ли, че те използват?
- Ти луд ли си или си обикновен глупак?
- Защо да не мога да дойда с теб?
- Не можеш да ме убедиш, че тръгвате само мъже!
- Каква кръгла земя бе идиот? Какво ли не би измислил, само и само да излезеш нанякъде!
- Ако тръгнеш, аз се връщам при майка!
- Какво от това, че земята ще си остане плоска?
- Значи отдавна си уредил нещата с индианските курви!
- Не те пускам и това е!
- Слушай животно мръсно! Не обувай обувките! Сваляй веднага шапката! Не разбра ли да не тръгваш никъде?!

Marlboro

amplified

Да видим кой ще се досети защо...  (hrn)

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

zliqiliq

Изненадващия секс е най-доброто нещо за събуждане сутринта, освен ако не си в панделата!

G_o_c_e_v

Цитат на: amplified в 29 Януари 2013 18:53:40Да видим кой ще се досети защо...  (hrn)
Може да го играе линейка, все пак човек може да се опне вътре ако си навехне пръста при отваряне на поредната биричкЪ :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

fozzy

zliqiliq

34 неща, които можеш да научиш от киното

1. Леглата се постилат със специални Г-образни завивки, които стигат до мишниците на жените и едва до кръста на мъжете, които лежат до тях.
2. Вентилационната система на която и да е сграда е перфектното скривалище.Никой няма да се сети да те потърси там, а освен това от там можеш да достигнеш до всяка точка на сградата, до която си поискаш.
3. Ако искаш да минеш за немски служител, не е необходимо да говориш немски. Достатъчен е и немски акцент.
4. Мъжете не дават никакви признаци, че ги боли, дори когато върху тях се изсипва една гора бой, но когато някоя жена започне да им почиства раните, винаги примижват от болка.
5. В кухните няма ключове за лампи. Вместо това влизаш в кухнята, отваряш хладилника и той ти свети.
6. Всеки, който се събужда от кошмар, скача внезапно и сяда запъхтяно в леглото.
7. Кашлицата обикновено е признак за смъртоносна болест.
8. Всички бомби имат дисплей с големи червени цифри, така че винаги да знаеш кога точно трябва да избухнат.
9. Ако решиш да се затанцуваш насред улицата, се оказва, че всеки знае стъпките на танца.
10. Когато се изправиш лице в лице със зъл международен терорист, най-доброто ти оръжие срещу него са сарказмът и остроумието.
11. Един мъж, който стреля по 20 други мъже, има по-голям шанс да ги убие, отколкото 20 мъже, които стрелят по един мъж.
12.Всеки лаптоп е достатъчно мощен, за да навлезе в комуникационната система на настъпваща чуждопланетна цивилизация.
13. Повечето хора си събират изрезки от вестници в специални тетрадки – особено ако някой от близките им наскоро е умрял при странен инцидент с плавателно средство.
14. Детективите са способни да разрешат заплетените случаи единствено след като бъдат отстранени от служба.
15. Когато са насаме чужденците предпочитат да си говорят на английски.
16. Ако си герой, никога няма да те обвинят в масово клане или криминално нанесени щети, дори да изравниш цял град със земята чрез действията си.
17. Винаги, когато ти потрябва ножовка, ще я намериш наблизо.
18. Всяка ключалка може да бъде отключена с помощта на кредитна карта или кламер и то за секунди – с изключение на случаите, когато става въпрос за врата, която води към горяща сграда, в която има оставено невръстно дете.
19. Когато караш кола, нормално е през цялото време да гледаш не пътя, а човекът на седялката до теб или зад теб.
20. Дори да караш по абсолютно прав път, необходимо е от време на време рязко да завърташ волана.
21. Шофьорите на такси никога не искат да им плащаш точно или дори приблизително – първата банкнота, която извадиш от джоба си винаги е подходяща.
22. Честните и работливи полицаи обикновено ги застрелват три дни преди да се пенсионират.
23. Колкото повече се мразят един мъж и една жена, толкова по-вероятно е да се влюбят един в друг.
24. Ако голямото стъкло на прозореца се вижда добре, значи след секунди някой ще бъде изхвърлен през него.
25. Айфеловата кула се вижда от всеки прозорец в Париж.
26. Вероятността да оцелееш в каквато и да е битка, в която и да е война е почти 100%, освен ако не направиш грешката да покажеш на някого снимка на любимата си, която те чака у дома.
27. Веднъж начервиш ли се, червилото остава на устата ти завинаги – дори когато се гмуркаш на дълбочина.
28. Във всяка пазарска чанта има поне по една франзела.
29. Вместо да си хабят куршумите, мегаманиаците предпочитат да уморят най-големите си врагове като използват сложни механизми, включващи фитили, въжета, смъртоносни газове, лазерни лъчи и човекоядни акули, които да дадат на пленниците поне двайсет минути за бягство.
30. Ако си руса и красива, вероятността да станеш експерт по ядрена физика на 22 е наистина много голяма.
31. Няма значение дали по време на битка, включваща източни бойни изкуства, противниците ти са много: те търпеливо ще се изчакват да те нападат един по един като те обикалят със заплашителни стъпки, докато не се справиш с този, който в момента се бие с теб.
32. Ако решиш да обезвреждаш бомба, не се притеснявай коя жица да срежеш – винаги ще уцелиш тази, която трябва.
33. Поне единият от двама еднояйчни близнака се ражда зъл по природа.
34. Широките и просторни апартаменти в Ню Йорк са по джоба на почти всеки – независимо дали работи или не.

BIGFORDFAN

Цитат на: amplified в 29 Януари 2013 18:53:40

Аааааааааа, ето това е истинска Пътна помощ вече, само един колесар от СБА и почваме да изкарваме кинти!

Pyrhel

Цитат на: amplified в 29 Януари 2013 18:53:40

Май аз трябва да се досещам? (facepalm)
Благодаря още веднъж :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Тая сиера да не пропусне нещо... :D

amplified

Ама как й тича буркана... :D
Сиерата е влюбена в бетонни колони и канали. Трябва интервенция, не знам на кой обаче... на нея или на някой друг...  (bang)

BIGFORDFAN

Цитат на: Pyrhel в 29 Януари 2013 13:40:36
Марто, гледам ти аватара... Значи си сменил свещите, без тях нямаше да ги вдигнеш тия :))
Не бе, идеята е с новите да го напълня докрай, а на битака после ще съм така:
Lexus IS-F drift in traffic   :))

Dmitarcho

Ръца Пръца

Marlboro

К.Методиев

Христофор Колумб е открил Америка, защото е бил ерген!Понеже ако беше женен, нещата щяха да изглеждат така:- Защо трябва да отидеш точно ти?- Не могат ли да пратят някой друг?- Не мислиш ли, че те използват?- Ти луд ли си или си обикновен глупак?- Защо да не мога да дойда с теб?- Не можеш да ме убедиш, че тръгвате само мъже!- Каква кръгла земя бе идиот? Какво ли не би измислил, само и само да излезеш нанякъде!- Ако тръгнеш, аз се връщам при майка!- Какво от това, че земята ще си остане плоска?- Значи отдавна си уредил нещата с индианските курви!- Не те пускам и това е!- Слушай животно мръсно! Не обувай обувките! Сваляй веднага шапката! Не разбра ли да не тръгваш никъде?!

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Bobi

Радко

Marlboro

Мъж казва на жена си:
- Парите ми са в джоба, вземи колкото ти трябват.
Жената, ровейки:
- Трябват още толкова!

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .