Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Радко

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

escobar

Fiesta 2013 Candy Blue aka Бонбонено синьо
Цвят трепач!

Bobi

Новата Фиеста много "женствена" стои... Ще ми е интересно кои мъже биха си го купили за лична кола.

valeri1972

Цък-цък
ааааааа, бате-бате таааааа много лачена бре :)) (beer)

Alexi

той тоя мотор е много здрав( но няма нищо вечно ) ,ама с тоя цвят ми намирисва на англичанка ..

whaaazp

Цитат на: valeri1972 в 16 Януари 2013 16:40:00
Цък-цък
ааааааа, бате-бате таааааа много лачена бре :)) (beer)

Цитат на: mitakinen в 16 Януари 2013 18:36:17
Тази съм я засичал на няколко пъти - много душманската се караше. Чудно ми е, че още е оцеляла.

И аз съм я засичал да прелита доста пъти. :D Доста лъсната е всеки път. ;)

G_o_c_e_v

Решават немците понеже са нация техническа да видят къде е предeла на технологиите им и правят много малко болтче, по малко от часовникарските и го пращат в Япония за мнение. Получават японците болтчето разглеждат го и понеже и те са нация техническа и не могат да останат назад пробиват в болтчето отвор и го връщат на немците. Немците за да не изостанат от японците в отвора нарязват резба и го връщат на японците, те от своя страна за да не останат по назад за по малката резба изработват болтче и завиват го и го пращат на немците. Получават немците болтчето, чудят се какво да го правят и решават дай да го пратим на българите да видим те какво ще кажат. След 24 часа се получава телеграма със следният текст: Имаше луфт и Ние навихме кълчища! 
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Он Борд Русия   Малко нагласено ми се струва .... но пак се посмях ;)
Ръца Пръца

hotblooded

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

ето фокусче на реални км .. като го гледам отвън и отвътре тия по Горубляне трябва да гонят 400к повечето ..

SICKandPROUD

Може да е нагласено, не съм го гледал цялото предаване, но поне се посмях!

http://vbox7.com/play:fb17ddebda

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

Цитат от форум:

" Въобще не ми го хвалете тоя Феликс, големия "търсач" на адреналин .... след малко отивам да тренирам крака (клeк) с разтройство " ( относно скокът на Феликс от 36 км височина)

" Виж сега, има разлика между калкулиран риск и гарантирано посиране."

:))

И спешъл за Pyrhel:

hotblooded

Боби ме подсети за 1 стар виц:
Салага (моряк-новобранец) ще заминава на първо плаване и пита старите моряци какво да си вземе...
  - Момче ще ти трябват кондоми (като слезеш на пристанищата) и хапчета против драйфане (като ни залюлее някоя буря)
отива салагата в аптеката и казва:
- Един презерватив и едно хапче против повръщане.. дават му, връща се на кораба..
- Абе салага, ти за 6 месеца веднъж ли ще ти прилошее и само веднъж ли ще чукаш - я отивай за още...
Връща се младежа в аптеката и казва:
Една кутия презервативи и кутия хапчета против драйф.... аптекаря го срязва:
- Абе пич, като ти се драйфа от нея - защо я чукаш

hotblooded

Pyrhel

Не спряха да ги подкачат пежата за нахилената им маска (laugh)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

amplified

momo76

Искам да поздравя всички "мили", "културни" и "съвестни" водачи на МПС (най-вече на камиони,  Голфчета и Астри) спазващи следните Аксиоми
- късите светлини са за движение през деня, за движение в тъмната част на денонощието се използват само дълги
- късите светлини трябва да светят на буквата Х и добре да осветяват короните на дърветата, там се крият какви ли не опасности.
- всички рефлекторни фарове (и най вече тези с оребрено стъкло) са проектирани специално за китайски ксенон.

Поздравявам ги (също поздравявам и всички техни роднини) с една песничка.

По ЗДРАВ

hotblooded

Снощи се прибирам към полунощ  и гледам "майсторско" паркиране - един с "ренде" меган - спрял така че запушил мен и още 2 коли... Викам си - сигурно ще тръгва сутринта рано, голям праз.... Да ама не - ставам сутринта, слизам на паркинга - рендето там. Запалих Форд-а, свирнах два пъти, купих си кафе, изпих го.... е няма го.... и скочих на клаксона.... след като събудих целия квартал - господина благоволи да слезе, запали рендака - да ама не го мести, ми чака да загрее... Отидох до него и почуках на стъклото - нямах намерение да се разправям и да си развалям деня, просто исках да му кажа - като ме запушва друг път - да си слага една табелка с номера на GSM-а на предния джам - та да не будя всички... И тоя като взе да се набира - "бил си спрял пред тях" - "Вии у Софията как паркирате....." (нали съм със СА - номер).... И... вече настъпа котето... ударих по тавана на рендето и му казах да излиза - заключи се вътре и се изнесе на задна с мръсна газ  :D

BIGFORDFAN

Alexi

В Германия в една дискотека влиза руснак облечен в бяла тениска с надпис "Турците имат три проблема".

Kъм него се приближава един турчин и му казва: -"Ти какво, проблеми ли си търсиш"? Руснакът спокойно му отговаря: - "Това е вашият първи проблем, агресията. Вие винаги създавате конфликти на празно място"...

След дискотеката, отвън, руснака го чакат група турци: -"Ела сега да видим, дали ще бъдеш толкова отворен срещу всички нас"! Руснака пак спокойно им отговаря: -"Това е вашият втори проблем, вие не умеете да решавате конфликтите си сами и винаги събирате своите дори и за най-малкия повод"...

"Сега ще те накараме да съжаляваш за твоите думи!"- викат турците и вадят ножовете... -"Това е вашият трети проблем"- пак спокойно им отговаря руснака,"вие винаги идвате на престрелка с ножове"...
:)

Dmitarcho

Ръца Пръца

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

G_o_c_e_v

Чел съм го това и пак си мисля, че не може да се стопи така двигателния отсек само от каране на 1-ва скорост. Може би се е запалил в следствие на някакъв бъг, ама ако почне да загрява двигателя, то би трябвало само да блокира, но не и да се запали...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!