Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Дядо и ВидеоИгра

Ей така ще съм и аз като ми побелее косата :D

Газ И Прас

Поредната доза Руски катастрофи
Ръца Пръца

P.Kostadinov

- Скъпа сънувах те !
- Нищо пере се.
Направо паднах като го прочетох това  :D :D :D
/Който сънувал - той си изпрал/ хахахаха
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

SICKandPROUD

AAAAAAAAAAAAAAAХАХАХАХАХА родната полиция е във вихъра си ....    (dwo) (dwo) (dwo) (dwo) (dwo)
Ханко Брат ...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

бвааахахахахахахахаххахаха  (nut)

hotblooded

:D :)) (rofl)
За съжаление в България никой не е достатъчно тъп и неграмотен че да не става за КАТ-аджия.

hotblooded

Danchev

How about a magic trick?

escobar

Престъпността на ниско ниво е много широко разпространена, да го еба.
Един приятел си остави раницата на задната седалка, при положение че е с Мазда миниван и 100ца фолио, паркирана под камера на 5 метра от Витошка, на ъгъла на Парчевич и Белчев.
Положителното е, че ключалката не е тотално разбита и работи. Е такъв гепач да го хвана, да си го бия, после ако съм с по-голяма кола бих го докарал в Княжево да го изнасиля с арматурно желязо.

Другото, което ми се случи днес. В Мол България глобата за загубено талонче за паркинг е 50 БГ лева. Това за мен е скандално и много несправедлива санкция. Ходих да цъкна за ново, но се оказа, че има датчик и ако няма кола не ти пуска талонче. Викнах един приятел с идеята да вземе талонче и да излезе на заден, ама в неделя следобед въпреки че се пробвахме да спрем колите да не го затапват не се получи. Тъкмо мислехме да излезем лепнати един зад друго и намерих друго загубено талонче.
Ебало си е мамата, тия не са нормални 50 лева?!?

Marlboro

"Карбоновото фолио съчетава твърдостта на природна субстанция диамант, обуславяща висока устойчивост на механични наранявания с меката субстанция графит, позволяващ отлична способност за термичнo огъванe и залепване."

От сайт предлагащ фолиране, тия си и вярват.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexi

Цитат на: escobar в 03 Февруари 2013 17:43:06
Престъпността на ниско ниво е много широко разпространена, да го еба.
Един приятел си остави раницата на задната седалка, при положение че е с Мазда миниван и 100ца фолио, паркирана под камера на 5 метра от Витошка, на ъгъла на Парчевич и Белчев.
Положителното е, че ключалката не е тотално разбита и работи. Е такъв гепач да го хвана, да си го бия, после ако съм с по-голяма кола бих го докарал в Княжево да го изнасиля с арматурно желязо.

Другото, което ми се случи днес. В Мол България глобата за загубено талонче за паркинг е 50 БГ лева. Това за мен е скандално и много несправедлива санкция. Ходих да цъкна за ново, но се оказа, че има датчик и ако няма кола не ти пуска талонче. Викнах един приятел с идеята да вземе талонче и да излезе на заден, ама в неделя следобед въпреки че се пробвахме да спрем колите да не го затапват не се получи. Тъкмо мислехме да излезем лепнати един зад друго и намерих друго загубено талонче.
Ебало си е мамата, тия не са нормални 50 лева?!?
тия случки за щастие са само в София .. не са широко разпространени .. тука съм си забравял колата с отворени стъкла ,отключена ,нищо не изчезва ..

Иван Вълков

Mondeo Mk2 седан като гледам цените чак немога да повярвам.....да взема да я давам мойта докато цената е изгодна  :)) :)) :)).....после Фордовете трудно се продавали.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

те тия скъпи ми се виждат като знам Милчо неговата 2.5ца Гия супер запазена за какви пари я даде ..

TourneoRS

Тоя смотан Пиксвалей пак не баца да го вземат мътните ,  (headbang) (af) (angry)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Чебурашка

Те фордовете са нищо -  http://www.cars.bg/u875523  нормален Голф 1999, за 9500 лв  :))

Marlboro

Еми така е, като искаш да си престижен и да караш ВАГ.  :D С малки преработки става 300 коня, 4х4, кабрио-комби...
Както е написал човека, всичко е направено с "табиат."

Pyrhel

Днеска на срещата имаше предложение да пусна един мейл до КАТ за отстъпки за клубните членове, какво мислите? (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Чебурашка

Еми аз определено съм за  :P ,само да стане по-бързо че след няколко дни кварталния ще почне да ме тормози  (coffee)

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 04 Февруари 2013 02:21:54
Днеска на срещата имаше предложение да пусна един мейл до КАТ за отстъпки за клубните членове, какво мислите? (rofl)
Може да им предложиш отстъпка от членския внос, ако станат членове на клуба :D

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

hotblooded

Цитат на: viksata в 04 Февруари 2013 13:10:53
http://fakti.bg/avto/58545-osobenosti-na-savetskoto-plagiatstvo
Ето как хора които не могат да произведат ножче за бръснене са "правили" автомобили

zliqiliq

Marlboro

По повод Ханко Брат и Рамбо Силек:
Сър Пичук
Дърт Aнян и тримата му с китари
Смело с ръце
Дон Дуков 2
Мони кабел учи
Арнолд Шварц е негър
Фанта с магории
Пияни виж ни!
Питат ли Медей Зората?
Николайко Перник
Доко, гащи чакам
Института по метеорология КАМБАН
Донки Ход
Добрич Интолов
Ей, сиди си
Паренка ша духа
Родна реч .. о, майна сладка

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

BIGFORDFAN

hotblooded

Мъж в тоалетната:

- Женааа, там ли си?

Тя:

- Да, какво, хартия ли искаш?

Той:

- Не, хартия си имам, рутера рестартирай!

Pyrhel

Трябва да си организираме такова:
Civil War 2013, Hednesford Hills Raceway, 13.01.2013.

Голям фън е, помня преди да взема книжка колко москвичи смачкахме така :)) :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Жокер за мъжете за Свети Валентин: кажете на вашата дама, че вече сте й взели нещо за празника и я накарайте да познае. Тя автоматично ще ви изреди всички неща, които иска.

Dmitarcho

Истинският джентълмен подава ръка да жена си, когато тя излиза от мазето с чувал дърва :D
Ръца Пръца