Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

escobar

Като знам какви са пожарогасителите в колите, и 10 няма да могат да изгасят Ескорта.
Иначе да се провери за застрашен човешки живот е задължително. Другото е тенекия.

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

TourneoRS

Събрали се на голям световен симпозиум по генно инженерство.
Първи се изказал американеца:
- На наш голям строителен инженер го затрупа срутил се мост- остана само ръката му. От нея взехме ДНК, създадохме човек десет пъти по-кадърен и десет човека останаха без работа.
Станал японеца:
-След аварията във Фокушима загина наш голям машинен инженер, остана само един пръст от ръката му. Създадохме нов, 100 пъти по- кадърен и сто човека останаха без работа.
Станал българина:
-Това вашето е нищо. Ние намерихме една пръдня, от нея направихме гъз, направихме гъза премиер и милион и половина останаха без работа...

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

P.Kostadinov

Влиза клиент в оръжеен магазин и казва:

- Искам пистолет!

- С колко патрона да е?

Клиентът се обажда в близката банка:

- Ало, колко души ви e охраната?
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

momo76

Седят двама приятели и ловят риба. На единия му кълве страшно много, а на другия изобщо не му потрепва плувката и той се обръща към приятеля си:
- Иване, абе на каква стръв ловиш, та ти кълве толкова много?
- Ами на червей, ей от там ги извадих! - показвайки му едно близко бунище.
Отишъл нашия човек да вади червеи, а приятеля му през това време хванал златната рибка, която обаче го помолила да я пусне с обещанието, че ще му изпълни 3 желания.
- Какво е първото ти желание? - попитала рибката.
- Искам да съм много богат!
- Готово! Какво е второто ти желание?
- Искам да имам много готина мацка!
- Готово! Третото?
Иван погледнал към приятеля си, съжалил го и казал на рибката:
- Изпълни му на на него едно желание!
А приятеля му в това време се провикнал:
- Иванеее, триста бика да те еб@т, за дето ме накара да търся тука червей!

Къртицата излиза по погрешка на нудистки плаж между краката на мадама.
-Ежко, ти ли си? - пита къртичето, но никой не му отговаря.
Пак:
- Ежко, ти ли си, бе? - мълчание. Души, души и през сълзи:
- Ма, ти си умрял, бе, Ежкооо! :D

Една семейна двойка нямала деца...
Какво ли не пробвали – модерна камасутра, гонене из спалнята с писъци и мяукане, върху работеща пералня, скубане под мишници... Явно проблемът бил сериозен. Почнали с лекари. По какви ли лекари не ходили - не става и не става.
Чули за един лекар в Ню Йорк, събрали пари и отишли. Ама проблем - те не знаят английски, той - само английски, наложило се да покажат как действат по въпроса... и... показали... даже останали с впечатление, че са го изненадали. Докторът написал рецепта и те се прибрали у дома. Отиват в местната аптека и питат:
- Имате ли тритхеотхерхоле?
Аптекаря:
-Ъъъ?!?!...Какво да имам???
- Тритхеотхерхоле ... с досада му повтарят те и му се чудят на невежеството.
Аптекарят поглежда рецептата и казва:
-...Аааа... ,,Try the other hole"... ми... нямаме...

Мъж се приготвя да си носи данъчната декларация при данъчните.Мисли си:
" Ако се облека с мръсни дрехи ще си кажат, че работя от сутрин до вечер и имам кинти, ако се облека с костюм пак ще си помислят същото". Решил да попита жена си, а тя:
- Ще ти разкажа една история, а после ти ще решиш какво да облечеш. Когато се омъжвах за теб, попитах мама каква нощница да си облека за първата брачна нощ - обикновена или специална. А мама ми каза:" Каквато и да си сложиш, все ще има е@aне"

Чебурашка

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Danchev

Кольо терориста йоооо .... думичката рандом току що изгуби всякакъв смисъл :))

Harlem Shake v3 (office edition)
How about a magic trick?

hotblooded

Marlboro

Ако ти се е разтекла очната линия, счупило се е токчето на обувката и заяжда ципа на полата ...ми така ти се пада, бе, пеерас!

escobar

hitrata_lisi4ka

Веднъж влюбен в американски автомобил, след време с ужас осъзнаваш, че за теб всичко прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично или не се побира в гаража...

Marlboro

pantata

http://iss.stormway.ru/?

Сайта на международната космическа станция, има и уеб камера.

Alexi

тая дето беше на 300к още се продава .. км още са паднали :)) вече не се споменава че е от МР :))

К.Методиев

Перничанин когато изпреварва , не пуска мигач , а аварийни , защото може да мине от двете страни :D :D

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

G_o_c_e_v

Възмущавам се, при наличие на толкова потребители на линия да няма едно ново мнение за четене, ади че ми е скучно бре :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hitrata_lisi4ka

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hitrata_lisi4ka

G_o_c_e_v

Ей заспала работа, окъпахме малкия, ям шопска салата и няма 1 ново мнение  (batter)
Що така, да не е празник нещо, а Аз да не съм разбрал?

Vas

Само салата ли? Нещо за пиене няма ли  (beer)

G_o_c_e_v

Я Не Пием, можем, ама Не щем :D

hitrata_lisi4ka

Аз досега ядох сладолед и портокал. Не пия! :D Щото съм сериозна!
Освен всичко това ми писна да гледам разни тъпи женски форуми...

Vas

А такааааааа влез тук при мъжете :D

PS: G_o_c_e_v ти поне можеш да пиеш, защото на мен не ми се отдава  :D

G_o_c_e_v

Поради 2 причини:
1 - поради системно препиване
2 - поради Не системно препиване :)) :))
:P

hitrata_lisi4ka

Vas...винаги при мъжете е по-готино :D
А аз мога и да пия...сок! :D

TourneoRS

Раздвоен съм , намерих си оригинални хубави тасове 7 бр за 30 лв , има да ги чупя и губя 5 години . Но и попаднах на оферта за едни добре запазени 14 лети джанти с гумите за 80 лв . Гадна работа  :-[
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Пфф, летите и не се разправяш с тасове, не се цапотиш, не връзваш и т.н... Затова и за зимата си взех лети, не искам вече тасове да виждам, писна ми :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Аз ако бях, щях да взема 14-ките, седят по добре от тас ^-^

Чао, довиждане, приятни сънища Мерси (wave)