Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Как да си направим полу хибридно турбо за 20 долара (rofl)

От сайта им не успях да извадя много смешки, нищо не мога да видя :( http://exmotorz.com

Обаче намерих графика, на която също можем да се посмеем доволно... :))

Лека нощ, че стана 4 сутринта :!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Колеги, какво ще рече ако ви спре полицай, не ви напише акт, върне ви документите и ви каже:
"Ще те запиша в тая тетрадка, че съм констатирал нарушение"  ???

Alexander

Правят се на интересни.. Просто са длъжни да пишат в тефтера всяка проверка която правят! Поне аз така знам..
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Така и не си призна този, който е с гадния плъгин на лисицата  :D

Vasilev

"По-добре 2л пепси от 1.6л Хонда"  (rofl)
Отдавна не бях срещал тоя лаф.

Айде и една снимка:

G_o_c_e_v

Вече не ща да чукам 18 годишни!!! Велико, нали? Имам един Опел, дизел, хубаво топли, с овчи кожи на задната седалка.
Температурите вън 10 градуса в мороза, а вътре все едно е с парно от Жигули, 45 градуса на сянка, радиото Нощен блок на Хоризонт...
18 годишната на задната седалка...едно малко дупенце...прашчица...да ти потекат лигите...бях си взел и хляб да топя.

Ама не е хубаво. Хубава, ама ...Не си пада по оралния секс. Гнус я било. Мен как не ме е гнус? А?
Малките не ползват толкова кремове за лице, антипърспиранти...
Не се движат много по време на секс
Консуматорки
А искат..
След някой друг оргазъм, предимно мои и много пот поиска да се чукаме на капака на колата. "Ти луда ли си? В тоя студ" "Искам пък"
Ок! Излязохме и айде на капака на багажника. Метнахме се. И по едно време изрева
"Какво ти стана бе?"
"Ооооооооох.....залепна ми задника на багажника....оооооо....боли...."
Ами да, потта й замръзнала и ...дърпам я, а тя реве - боли я. Задника й трайно залепнал.
Отключих багажника и заедно с нея го отворих.
Тя, 18 годишната да е 45 кила, не тежи.
Напънах се вдигнах го докато й опре главата в тавана на капака. Тя реве, а аз в паника.
Имах горелка в багажника, викам си ще я подгрея отдолу белким я отлепя. Ама горелката я нямаше.
Сетих се, че я бях дал да пърлят едно прасе в Крушево.
Вадя запалката и паля....файда никаква...а онази горе реве с глас вече...Реших се - ПРАС!!! - рязко затворих багажника.
Онова изкрещя все едно се отели.
Затворих и какво да видя - боята на багажника останала на задника й. Вярно, че и преди това се лющеше щото Кольо Осталъка ми я боядиса,
ама сега две елипси с боя липсваха от багажника.
Сега го карам с ваденка на еди орел, половин метър и отдолу пише Монтана Райдърс...нещо на михайловградски ще да е ...

Ама не ща вече 18 годишни...нещо не е за мен
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Цитат на: Vasilev в 07 Ноември 2011 10:34:19
"По-добре 2л пепси от 1.6л Хонда"  (rofl)
Отдавна не бях срещал тоя лаф.

Айде и една снимка:

Другият месец ще си купя таква винетка  :))

Vasilev

Реално погледнато изпълнява законовите изисквания. Монтирана е в долния десен ъгъл. Друг е въпроса, че не се събира само в ъгъла  :D

Bobi

Искам да споделя с вас любимата ми фраза от ВАГ форума :

"Човек и добре да живее, рано или късно вижда белият пушек на счупено турбо в огледалото за обратно виждане."

Vasilev

А ТУК Alexi захранва в BMW форума разни капацитети :D

Щом минахме на други форуми, две фън теми, за който няма какво да прави:
1 2

Alexi

мда там съм много стар и уважаван член ,все пак 10 години съм карал БМВ .. ама напоследък само троля и ръся простотии  :)) (omg)

Pyrhel

amplified

Някой разбира ли от мрежи и рутери, че последните два дни станах зелен от яд...

Alexi

аз поназнайвам това онова ама вземам много скъпо  :))

amplified

То ако ще е скъпо  ще си купя нов рутер и тоя ще му видя сметката  :P

Bobi

Vasilev

Цитат на: amplified в 08 Ноември 2011 20:52:11
Някой разбира ли от мрежи и рутери, че последните два дни станах зелен от яд...

Пиши каква е драмата. Ако мога ще ти помогна.

amplified

Драмата е, че плащам за 34mbps, ама като вържа рутера и през кабел получавам 20mbps в най-добрия случай. През wifi 16mbps.
Звънях на доставчика, ама не знаеха за някакви допълнителни настройки. Рутера е dlink dir-300 с dd-wrt. По принцип не виждам защо през кабел има загуби и то почти 50% - през wi-fi ми е ясно...  :'(
Лошото е, че като се включим двама - един през wi-fi и един през кабел рутера не ни дава 20 на единия и 16 на другия(примерно), ами дава максимума на единия (20 или 16 и другия трябва да чака).
На друг доставчик съм сигурен, че рутера през кабел си поддържаше пълната връзка около 30-35мбпс.  :'(

Vasilev

Дано оживее след флаша  :P

Дойде ми една идея:
Internet setup - Виж на колко ти е настроено MTU. Сложи 1492 (default) ако е различно и след рестарт на рутера виж дали има промяна. Възможно е да е друга необходимата настройка. Затова може да питаш доставчика колко трябва да е.

amplified

Ами... аз от там почнах, първо пробвах от 1200 до 1500 през малки стъпки. Тестовете показаха, че 1500 е най-добре иначе загубите са убийствени.  Успях да го флашна отново. Той в момента е с dd-wrt фирм и искам да го върна към стария му за проба. Лошото е, че при опита ми да го направя даде грешка и не можа да си дръпне файловете поради "Access Violation" - сега ще търся защо се случи така. Доставчикът не знаеше какво трябва да е MTU  (omg)
Иначе дотолкоз го бях забатачил, че рутера блещукаше и бачкаше само като суич  >:D

Vasilev

Ами освен да опиташ над 1500 да видиш какво ще стане. А за доставчика подозирах, че няма да имат идея за какво иде реч, като ги питаш за MTU  :D В предишната работа имах ядове с въпросното MTU. В един магазин не можеха да отварят почти никакви сайтове, постоянно дропваше пакети и поща минаваше само без атачмънти. А като вържеш директно към кабела, никакви ядове. Доколкото помня му бяха сложили някаква стойност от рода на 300-400. И като ги питах защо са го намалили толкова, казаха, че не знаели за какво е, ама им се виждала много висока стойността  (omg)

amplified

Рутера си го връща до 1500 автоматично  :'(
Никъде не мога да намеря защо през лан ми прави 20мбпс само... при получавани 34.

Vasilev

Сещам се за още два варианта:
1. Някой ти цоца от интернета.
2. Махни firewall-a на рутера и опитай пак да видиш дали има резултат.
EDIT:
3. Пробвай да настроиш ръчно Link Speed & Duplex на 100Mbps Full Duplex (малко вероятно, при положение, че имаш проблем на повече от една машина).

amplified

Нещо прави рутера ... сега от 20мбпс вдига до 23мбпс на кабел.
firewall-a го махнах оня ден и нямаше разлика. За другото... няма такава опасност, защото без рутер си получавам 100% връзка

Vasilev

Ами изникна ми още една идея. Ако имаш QoS enabled на рутера пробвай какво ще стане като го спреш. Единственото, което се сещам ако това не стане, е ако можеш да пробваш с друг рутер.

amplified

И QoS-а е спрян... направо ме побърква тоя рутер.
Има някакви загуби дето не трябва да ги има. Явно ще търся друг рутер за проба...

Vasilev

Баси... Нямам идея от какво може да е :( Сподели ако откриеш проблема, че ми стана интересно.

EDIT: Какво намирам гугълвайки проблема на amplified:

Въпрос на автора:
I have Comcast 10mbps internet service. When connected through my router my service is VERY slow. I have five PCs on my network which reproduce this problem (3 wireless and 2 wired.)
и т.н. с условието по задачата
След 10-ки предположения и коментари, следва верен отговор - даден от... автора:
Checked network and one PC had a torrent application running on it... this was causing the issue for me.
(rofl)

Alexi

дай му едно ресетче от менюто .. ако не се оправи - следващия .. тия китайски устроиства се бъгват понякога и няма оправия .. скоро слагах суич на линксис за около 2000 лв .. оказа се ,че през определено време забива и се налага да го рестартират  (omg)

Pyrhel

Milcho

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова