Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 25 гости преглеждат тази тема.

Bobi

mitakinen

50 пъти по-скъпо ще ви излезе, ако "хипотетично" решите да сглобите нов автомобил от оригинални резервни части, които се предлагат на пазара, а не да го купите цял от вносителя. Това показа проверка на "24 часа" из оторизираните сервизи у нас. Почти няма разлика дали става въпрос за автомобил от малкия клас и лимузина, или всъдеход, защото по-големите возила са и по-скъпи. Ако един малък градски автомобил струва 20 000 лева, ако решите да го сглобите с нови части, ще ви излезе 1 милион лева
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Pyrhel

Не се очудвам като гледам едно маркуче 15см, че е 130 лева...
Моля ???
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Снощи отидохме с един колега да хапнем в Студентски град. На връщане към офиса спряхме на една лафка в Младост 2 да си вземем кафе. Точно там аз осъзнах, че чантичката ми с абсолютно всякакви лични документи, карти, разни книжки и очила продължава да си виси закачена на стола в Студенстки град. По пътя обратно към Студентски вече въртях сценария как да си подредя посещенията във МВР-та, КАТ-ове, застрахователи, банки и т.н. Точно тогава осъзнах, че съм психично много ЗЛЕ. Много ми беше гузно, че ръчках яко колата, защото двигателя не беше загрял хубаво  (nut). Все пак всичко завърши с happy end. Не можах да повярвам като видях през витрината, че чантичката ми още си виси на стола  (happy)

escobar

Щеше да направиш голям шлем на опашките по институциите, незагрелият двигател ти е последния проблем...

valeri1972

Bobi

?????? ?? ? ???????????? ? ?? ?????? ?? ????????? ?? ?? ????????????? ? ????? ??? ?? ?????? ??????? ??????? :
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/81922699

Iphone 4S vs Samsung Galaxy S II Crash test

http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw

Pyrhel

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

BIGFORDFAN

amplified

Имам си работеща навигация!
Само не ми работи voice контрол-а, ама и него ще разнищя!
Утре монтирам като ми пристигне панела  (happy) (happy) (happy)
Явно има по-добър усилвател вграден в навигацията, защото тонколоните бумтят яко, всичко се тресе без дори буфера да е пуснат  >:D

escobar

amplified

Колеги...
дайте едно рамо с микрокат. Трябва ми FINIS на двете капачета долу в дясно и долу в ляво на навигацията. Има ги като част, но не съм на windows и не мога да пусна микрокат-а.
Става дума за тези в ъглите - сивите.

Alexander

1676855 и 1483432(втория мисля че е това което ти искаш, другите са всички копчета на куп), но като дадеш запитване в сайте на Мото Пфое нищо не излиза!  ::)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

Цитат на: BIGFORDFAN в 20 Октомври 2011 00:29:47
http://www.mobile.bg/11318879889076030  е това е промоция...
че колко да струва .. 11 годишна ( а може би и повече ,обичат да послъгват) стария мотор е ,136 коня той не е комън рейл и е склонен да хвърля помпа ,няма особени екстри , и ако е в занемарено цялостно състояние може да се окаже даже ,че е скъпа ..  :))

G_o_c_e_v

ЕЗИКА НА ЖЕНИТЕ:

1. Да = Не,
2. Не = Да,
3. Може би = Не,
4. Съжалявам = Ще съжаляваш,
5. Трябва да поговорим = Искам да се оплача,
6. Прави каквото искаш = Ще си платиш за това по късно,
7. Не съм разстроена = Разбира се че съм,
8. Трябва да се научиш да общуваш = Просто се съгласи с мен,
9. След минутка сам готова = Събуй си обувките и си пусни TV
10. Слушаш ли ме? = Вече е твърде късно, мъртав си.
11. Бъди романтичен, изгаси лампата = Имам отпуснати бедра.
12. Ти си толкова ... мъжествен = Трябва да се обръснеш и освен това много се потиш.
13. Обичаш ли ме? = Ще поискам нещо скъпо.
14. Ти решаваш = Досега трябва да ти е ясно правилното решение.
15. Много си внимателен тази вечер = Винаги само за секс ли мислиш?
16.Колко ме обичаш? = Днес направих нещо, което ти със сигурност няма да ти хареса.

А езикът на мъжете е:

1. Гладен съм = Гладен съм.
2. Спи ми се = Спи ми се.
3. Уморен съм = Уморен съм.
4. Хубава рокля = Хубава цепка!
5. Обичам те = Хайде да правим секс.
6. Скучно ми е = Искаш ли да правим секс?
7. Какво има? (Какво не е наред) = Предполагам, че не може да става въпрос за секса.
8. Може ли да потанцуваме? = Бих искал да правя секс с теб.
9. Може ли да ти се обаждам от време на време? = Бих искал да правя секс с теб.
10. Искаш ли да отидем на кино? = Бих искал да правя секс с теб.
11. Мога ли да те изведа на вечеря? = Бих искал да правя секс с теб.
12. Ще се омъжиш ли за мен? = Искам да е незаконно да правиш секс с други мъже.
13. Изглеждаш ми напрегната, нека ти направя масаж = Искам да правим секс в близките 10 минути.
14. Нека поговорим = Опитвам се да те впечетля като ти покажа, че съм умен и след това бих искал да правя секс с теб.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Днеска се гласуваше бре (rofl) Добре че бачкат до късно, ще изляза по-рано за срещата ;D

amplified

Благодаря Александър,
така поне няма да го търсим в МП 100 часа, ами ще им кажа кода да проверят за цената. По принцип и предния път не излизаше в сайта.

Alexi

мда ако цената на артикула е прекалено висока за да е истина ( около 89% от случаите) дава грешка  :D

amplified

Pyrhel

Цъкни върху снимката, за да се увеличи :)

Danchev

Когато питаха Любо Мечков защо продава оранжевото коси, отговора беше, че е прекалено голяма да си я държи в хола .... за емките на Явор това не е оправдание :D
How about a magic trick?

Pyrhel

Данчев, деееееммнн...  (happy)

Долната снимка намерих във Фейсбукито със заглавие "Това е поздрав за всички, които си самовнушават, че все пак може и да няма машинации : ))"

Danchev

Чи то новото като старото .... дето имаше една реклама. Само дето ако на Гоце му дърпаха конците иззад паравана, сега си играйкат директно пред нас ....

How about a magic trick?

Bobi

Я да си признае онзи, който ползва разни plugin- и на мозилата, че бъгва форума  :D

Alexi

може човека просто да цъка бързо по страничките  :))

hitrata_lisi4ka

Леле преди малко стреснах един човек...Гледам аз пред мен някакво мондео МК2....зелено. И ООООООО! Фиксирах надпис ST24. Изравних се с него ...баси колко беше запазено и лъскавко. На следвазщия светофар спрях до него и му свирнах. Свалихме прозорците и му казах, че колата му е много хубава и го попитах дали е чувал за Форд Клуб и дали е гледал форуми едно друго...Той каза не. Все пак го поканих на неделна сбирка и каза, че може да мине някой ден, ако не е на работа бля бля....е като му поисках телефона, каза че е женен и ме изгледа стреснато :D
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

(rofl)(rofl)(rofl) Хиля се, обаче такъв примерен човек... Поне стикери/лайстни трябва да му дадем :))

hitrata_lisi4ka

Не може да си представиш какъв поглед ми хвърли и побърза да потегли след като ми каза: Ъъъъъъ ми аз съм женен.  :D

П.П. Взимай пример от такива хора Пърхи  (wife)
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel