Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

sstefan и 3 гости преглеждат тази тема.

Vasilev

Тема в раздел спорт и тунинг в Хонда форума!

Симулация на звук от турбина

Въпрос:
Здравейте колеги! Навярно не само на мен, а и на доста "манияци" им харесва звука на автомобил, който има турбина. Става въпрос за това специфично съскане.... не съм на ясно с нещата от какво се получава този звук, но лично на мен много ми харесва. :P
Та въпроса ми е има ли някакъв начин да издокарам подобено съскане както при турбо? Карам CRX 2ген - D16Z5 ако е от значение.:huh:

Отговор:
Слагаш си един компресор за въздух в багажника и си съскаш когато искаш или евтиния вариант взимаш една помпа за колело и когато искаш да изсъска я вадиш прз прозореца и помпиш  (rofl)

Bobi

Vasilev

Има и доста индивиди по форумите, дето искат blow off или антилаг на 80 коньови дзверове  :D

Bobi

Как се мие чисто нов Mercedes GLS 3 ..... по сръбски  ( (headbang)

Видео

amplified

Вчера видях новия фокус комби...  8)
Много добре, първо го взех за новото мондео, щото приликата отзад е много голяма.
После видях предния фокус, черен с хромирана долна решетка... леле колко добре му стои. Яд ме е, че колата ми не е черна, тъй като в момента съм с хромирана долна решетка, само щях да мина питата с черно  O:-)

Pyrhel

Кога ли ще ми остане време да сканирам хайнес-а за мондеото...
Ще е първият Хайнес за 2.2 мондеотата, публикуван в нета :P

А, и да се похваля! Фикснах я:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

petermitkov

sapienti sat

Pyrhel

Благодарят или не, доста хора се махнахме :)) И изненадващо, вивакомци имат далеч по-добро покритие - гори, балкани, включително и приличен нет. Скоро ми се обаждаха от мтел с някаква оферта, която честно казано доста примамливо звучеше, ще се замисля сериозно :)

petermitkov

Подлагай на съмнение сиренето което виждаш в капана за мишки.
Има много начини да те прецакат много тънко - я начално тарифиране на сесията на 64кбита, я безплатни минути към други мрежи а като говориш към мтел ти черпи от тях а после от безплатните към мтел и др. подобни магарий.

А и за покритието си много прав - особенно 3Г е страшно добро
sapienti sat

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

escobar

Цитат на: Vasilev в 10 Октомври 2011 22:55:14
Тема в раздел спорт и тунинг в Хонда форума!
Симулация на звук от турбина
Мани ебавката, но в последния АутоБилд пишеше за изпускателната система на AUDI 3.0TDI, която се базира точно на резонатори и дори говорители, но не е пред мен, за да го цитирам точно.

И за да не е празен поста...

amplified

(stir)

И една от аутобана до Мюнхен - разходът е приятен  >:D.

Danchev

http://www.youtube.com/watch?v=5mNcnj2l6RE

??? ? ???? ?????? ?? ????? ???? ?? ????? ? ? ???????????? ? ?????? ????? ????? ? ???????? ?? ????? ???? ????? ??????? ? ???? ????? ?? ??????.
Set my cruise control to hold 110km/h for the next 20km ^-^ ??? Open my front left window by 20 percent :D
How about a magic trick?

Bobi

"Колко дни има през месец април? От полученият отговор извадете числото "пи" (с точност до вторият знак след десетичната запетая) (Моля, попълнете отговора с цифри като при изписване на резултата за десетична запетая ползвайте точка "."!)"

Всякакви анти-спам кодове при регистрации бях виждал, но това изби рибата  (bow) (bow)

petermitkov

Така е в хардуерните форуми.
sapienti sat

Bobi

Неделя, понеделник, вторник и сряда ги дават минусови градуси сутринта  ??? Внимавайте, ако пътувате!

Alexi

Цитат на: Bobi в 13 Октомври 2011 20:42:21
"Колко дни има през месец април? От полученият отговор извадете числото "пи" (с точност до вторият знак след десетичната запетая) (Моля, попълнете отговора с цифри като при изписване на резултата за десетична запетая ползвайте точка "."!)"

Всякакви анти-спам кодове при регистрации бях виждал, но това изби рибата  (bow) (bow)
"да ги закръглим на 1024  :))"

Pyrhel

Цитат на: amplified в 13 Октомври 2011 21:46:11
Толкоз да са грозни... ама веднъж се закачах с такова G55 AMG... преодолява законите на физиката тоя хипопотам баси.
На трета със 100, където имам колкото си искам мощност... Онова ме направи спрял  :'(

Освен да разкажа как се закачах на един светофар на софийското околовръстно с една RS6-ца? Верно се скри в далечината (rofl)

amplified

На светофара на Г.М.Димитров посока хотел "Вега" бяха строени M5 и RS6 ... и аз с MK1 1.8 115коня(превключено на бензин за гонки). Еми познай, тия така се изстреляха, че аз едвам осъзнах да вкарам втора щото исках да ги настигна, а вече бях на 7000об/мин. :D

Иван Вълков

:D това ме разби "Пак по нощите ли седиш, Иван Вълков" - това ми е изписано срещу аватара. Супер готино е  (happy)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Утре си навий часовника в 6 и виж какво ще ти изпише тогава  :P

Иван Вълков

Ами аз тогава ставам ще си напиша напомняне  (hammer) (beer)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

petermitkov

sapienti sat

petermitkov

Your mobile phone has more computing power than all of NASA in 1969.
NASA launched a man to the moon. We launch a bird into pigs.
sapienti sat

pantata

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

Иван Вълков

petermitkov

sapienti sat