Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Vasilev

Жена ми ми разправя как нейния шеф имал проблеми със служебната кола, при което в течение на обяснението се усещам, че става въпрос за филтъра за твърди частици. Та човека стига до офиса, при което му светва лампата, че филтъра започва действие. За жалост някой му е обяснил, че като светне тая лампа, трябва да повърти малко с колата. При което се започва един затворен цикъл "тръгва->вози се известно време->спира->лампата светва->и пак отначало". Цялата процедура се повтаря два часа и проклетата лампа така и не изгасва  (rofl) Аз доколкото съм запознат, просто като спреш на място трябва да изчакаш да изгасне. Ама човека си е повъртял доволно  (omg)

Bobi

Баща ми кара Пежо 307 и не ми се разправя какъв трън е този филтър...Най-добър ефект ( за съжаление кратък) има, ако изкараш колата по магистралата и врътнеш едно кръгче до Пловдив с 140-160 км/ч.

Pyrhel

Светне ли излизаш на извънградско и караш 60-70км с около 3000 оборота. Продължи ли да свети... Лошо за собственика и добре дошло за махащите DPF-и (clap)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Ами то май така е и станало. Качил се в офиса и дал ключовете да я карат в сервиз. Човекът тръгнал, посръчкал малко колата, спрял на място, изчакал, и всичко точно. От книжката за колата, а именно "Ръководство за експлоатация" има голяма полза  :D Почвам да си мисля, че човек като скочи на нова кола, трябва да положи изпит, че знае за какво става въпрос.

Bobi

Racinga

(-.(-.(-.(-.(-.(-.(-.-).-).-).-).-).-).-)

Китайската мафия ви наблюдава!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Срещат се президентите на Франция, САЩ и България.
Саркози: - При нас заплатата е 4000 евро, данъците като се извадят, получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите 1500 не ни интересува!
Обама: - При нас заплатата е 6000 долара, данъците като се извадят, получават се 5500. За живеене трябват 3000. Къде отиват другите 2500 нас не ни интересува.
Българският президент: - При нас заплатата е 600 лева, данъците като се извадят, получават се 500. За живеене трябват 1000. Откъде взимат другите 500 нас не ни интересува!

Тъжната действителност ! :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Един мъж качил жена на автостоп.
Спрял на първата отсечка - опънал я, тя не възразила... и така на следващите 2 пресечки и една отбивка, по едно време мъжа я попитал:
- Абе извинявай - аз не те питах. Накъде си тръгнала ?
- Еми ако ми издържи гъза - до Пловдив... :D

Иван Вълков

Отива мутра при шефа си:
- Шефе, ударих Мерсцедеса.
Шефа:
- Докато се прибера свичко да е изпъната както си беше.
Прибира се по-късно шефа удома си и какво да види, мутрата надува през ауспуха на мерцедеса
- какво правиш? - развикал се шефа
Мутрата:
- ми надувам всичко да се изпъне както си беше, ама нещо не се получава.
Шефа:
- Е как да стане като си оставил прозорците отворени!!!
:D :))

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

escobar

Alexi

със глас съм се смял аааахахаххахахахаха  :))

Vasilev

yoshi

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vasilev

Bobi

Дано денят, в който ще мога да си позволя тази кола дойде по-скоро! Само 700 кончета е, но ще го преживея...

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11319537603607346&f1=details

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Pyrhel

pantata

Иван Вълков

Нощен живот живееш, Иван Вълков   :D  :D  :D кой мисли тези коментари до аватара ще падна един път е  (thup)

Pyrhel

escobar

Pyrhel

Сега ще се пазаря с еврокарпартс-а за отстъпка за клуба (party)

amplified

Ох... мина едно фокусче под терасата. Като на Боби обаче...
Червено ST  >:D (happy)
Погледнах към моята мила и какво да видя? Водите й изтекли... какво да я правя сега, ще вземе да роди на паркинга, може пък да отслабне малко - голямо дупе е отпрала  :P :P А как мило ми се усмихва отвътре  ;D

Pyrhel

Що не спите бе, фордаджии (ford)

Bobi

Адаш, много дебело е станало Мондеото :D. Я му казвай да се стяга веднага!

Bobi

Искам да кажа благодарността си към Анатолий, който ми помогна да се сдобия с декоративна кора за двигателя за смешната цена от 12 паунда! Сега остава да намерим цаката да го сглобим  (wisdom)...

П.С. Отново с Анатолий днес имахме възможност да пообиколим Горубляне и да надлъгваме с джамбазите.Беше голямо шоу с едно Мондео Мк3 (rofl)

Pyrhel

Хехе, начи ще те вземам с мене като ходя на сериозно да гледам коли :))

А това тампонче дето го затрих за кората... (puke) Ще взема размерите и ще ти направя шпилки, имам и идея как да стане оригиналска работа

ForeverFord

Я кажете от къде я намерихте тази кора,за Мондеото ще има ли ?
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Pyrhel

търгове в ибея, ама с доставките имаше малко приключения, което пък ще ми помогне да ръчкам за отстъпка при тежки товари от Англия за форумджии :P

Трябва да се дебне, не става от 1 път :(

yoshi

Речник на средностатистическият софиянец

- О! = - Добър ден.

- Аре! = - Довиждане.

- Опа! = - Извинете, че ви настъпих.

- Охоо! = - Много си красива без дрехи!

- А? = - Би ли повторил, че не те разбрах...

- Ааа. = - Ясно разбрах те.

- Къде си бе копеле?/Къде ходиш бе, да те еба? = - Здравей приятелю, как си?

- Мотам се насам натам.../Нагоре, надолу... = - Добре съм, благодаря че попита.

- Аре бе пумияр/Аре ма овцо! = - Хайде де, докога ще те чакам...

- Я деба/Еба си мамата/Я глей! = - Много интересно.

- Чуеш ли бе пендел? = - Слушай ме внимателно!

- Глух ли си бе копеле? = - Нали ти казах да ме слушаш.

- Духай бе педал! = - Остави ме намира/Гледай си работата!

- Ти си ебати путката, сериозно говора. = - Много си хубава(за жена) - На теб не може да се разчита.(за мъж)

- Ей копеленце недоклатено! = - Внимавай, ще те бия!

- Немам кинти... = - Няма да излизам днес.

- Хуя ми фърчи!/Рипа ми гъзо! = - През онази работа ми е...

- Ебало си е майката ей! = - Положението е мого лошо.

- Алоо кво правиш ма курво заспала? = - Кой ти е дал книжка?

- Джам = Амфетамини

- Аре на кафе. = - Хайде да ходим в кръчмата.

- Аре в градинката. = - Хайде да ходим да се напием на открито.

- Изчезвай бе боклук! = - Няма ли да си ходиш?

- Айдее! = - Сега вече я фтасахме.

- Браво бе копеле!/Виде ли го тоа?/Абе ей дебил смотан! = - Много си зле, видя ли какво направи?

- Ебати тъпото копеле! = - Много си глупав!

- Курвии ставайте баща ви е пиян! = - Ох, как се напих...

- Ебати мутанта! = - Този е много висок.

- Е са, да изгърмим една липа и идвам! = - Изпушвам си тревата, и ще дойда.

и пр. и пр...

- Къде си (бе)?Къде си(бе)? - Здравей!

- Къде си (бе)?Как си?Къде си? - Здравей.Как си?