Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Alexi

добре си върви кораба ти ,200 ще ги вдига

BIGFORDFAN

АААААААААА, жицата обаче е на 6!

TourneoRS

Само 3500 лв  (happy)

http://www.mobile.bg/11325427808474242

На тоя му трябва Ве 8 мак под капака , една тиква да с е подава над самия него , черна боя и става Интерцептора на Мад мАкс  8)  (bye)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

Подобен красавец също със ВТ номер и подобно обзавеждане, само че беше със две бели линии по дължината на кола (гледан отгоре) спираше едно лято до нас през далечната 1998-9 година.

Backstage

Цитат на: mitakinen в 21 Юли 2012 16:26:37
S Maximus

Направих опит да позасиля малко "Титаник", но няколко коли се изпречиха и се отказах. За КАТ - "В Русия съм, в Русия съм" :)

аааааааа mitakinen е металист!!!! Евала баце!!! (fri)

Alexi

последните 3 страници са в отделна тема за цените на горивата

viksata

Хахах ти ме хвана тоя съм му голям "фен"....

ето още едно страшно ХИТ парче на педала..

http://vbox7.com/play:40566a91

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

zliqiliq

Тоя гейтак е голям идиот  :D

hotblooded

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

momo76

П. Всеки ден, малката мравка пристигаше рано на работното си място и започваше да работи.
Произвеждаше и беше доволна.
Шефът, лъва, се учудил, че мравката работи без надзор.
Ако тя произвежда толкова без надзор, не би ли могла да произвежда повече, ако е под нечий надзор ?
Той нае една хлебарка, която имаше с голям опит като надзорник и изготвяше чудесни доклади.
Първото решение на хлебарката бе да въведе контрол на достъпа за мравката.
След това, на хлебарката й бе нужна секретарка, за да й помага с изготвянето на докладите и...
... Тя нае един паяк, който освен с архивите се занимаваше и с контрол на телефонните разговори.
Лъвът бе очарован от докладите на хлебарката и я помоли и за графики на производството и анализ на тенденциите, за да ги представи на срещи, специално организирани за тази цел .
За тази цел на хлебарката й купиха компютър , лазерен принтер и ...
... бе наета една муха, която да ръководи отдел информатика .
Мравката, доскоро продуктивна и весела, бе отчаяна от толкова хартии и срещи, които й заемаха цялото време!
Лъвът стигна до заключение, че е дошъл момента да се създаде длъжност отговорник за сектора, където работеше мравката.
Постът бе поверен на един щурец, чието първо решение бе да закупи килим и ергономичен стол за бюрото си.
Новият отговорник, щурецът, също имаше нужда от компютър и асистентка (която взе от предната си служба), за да му помага да подготвя стратегическия план за оптимизиране на работата и да контролира бюджета за ...
за сектора, където работи мравката, която на този етап вече не се забавляваше и с всеки изминал ден се ядосваше все повече .
По същото време щуреца убеди шефа, лъва, от абсолютната необходимост от проучване на средата.
След като проучи работната натовареност, лъвът забеляза, че секторът на мравката не произвеждаше вече колкото преди ; Той нае един бухал, известен консултант да осъществи одит и да предложи решения .
Бухалът изкара три месеца в офисите и направи огромен доклад, в няколко тома, със заключението : " Има много персонал в това предприятие. .."
Познайте първо кого уволни лъвът ?
Мравката, естествено, защото тя "проявява липса на мотивация и конфликтно поведение" .П. Същественото е невидимо за очите"

pantata

Tова горе щеше да е много смешно, ако не беше вярно.  :-X

BIGFORDFAN

Има, има... в Монтана!  :))

pantata

София 2034г.

Шофьор на пътя, резки спирачки, казва на пешеходеца: "Уважаеми ,
минете ако обичате, аз ще почакам! "
Пешеходеца: "Нищо нищо! Вие минете, аз не бързам!"
Баби на близката пейка : "Виж, Пено, как задобря народа от както приеха закона за свободна търговия на оръжия!"

Bobi

Останах изумен :)

http://vbox7.com/play:aff5bcf84e

форд мк2

Крадат банкомат с въже и микробус у Перник
http://fakti.bg/krimi/44900-kradat-bankomat-s-vaje-i-mikrobus

Въже си имам, но търся микробус  :P

Marlboro

Вчера са се блъснали Москвич и Mercedes S-Class. Шофьорът на москвича се е отървал с лека продажба на апартамент.

Bobi

Marlboro

Жена седи до леглото на умиращия си съпруг. Той я пита:
- Миме, помниш ли, когато ме взеха в армията, ти беше ли с мен?
- Да, скъпи!
- А помниш ли, когато ме уволниха от работа и няколко години не можах да си намеря нова, тогава ти беше ли с мен?
- Разбира се, скъпи!
- А помниш ли, когато ме прегазиха пиян и лежах в болницата три години. Ти и тогава ли беше с мен?
- (Плачейки) Да, мое съкровище!
- И сега, когато умирам ти седиш пак до мен. (Жената започва да ридае).
- Миме, мисля си, че ти ми носиш само нещастие!

Bobi

momo76

mitakinen

Така понякога ремонтираме компютрите  :))

Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

escobar

БАТЕ СА - BMW SWAG

Покъртителни рими!
Емблемата блести - баварско потеклото!
Нашите коли са от на БОГ реброто!

Alexi

мда и 600 коня под капака :)) явно говори за някой от прототипите които предстои да излизат :))

Pyrhel

Един ден... Когато станем богато клуб... И за нас песни ще се пеят (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Какво "казва" колата ви за вас?
Alfa-Romeo

Чувствителен и романтичен, харесва себе си. Малко ненадежден, също и ексцентричен. Мрази собствениците на БМВ, обаче мисли и действа точно като тях.

Audi

Иска им се да вярват, че са част от новото поколение, грижовни, екологично-чисти, и семейно-ориентирани. Всъщност доста отегчителни, нищо повече от прехвалени смешници. Някой ден ще карат Мерцедес, но за сега се чудят дали не са сбъркали като не са си купили БМВ...

BMW

Самоуверени, амбициозни, динамични. Може да са големи гъзари. Обичат да впечатляват. Юпита или кукли с изтекъл гаранционен срок. Мислят, че ще са директори някой ден. Всъщност - келеши, които се мислят за дар Божи.

Daewoo

Безличен, раболепен и престорено скромен. Счита за добър живот работа от 9 до 5, никаква заплата, и пак казва Благодаря. Чудят се, защо не им остават пари за излизане след работа.

Fiat

Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба, таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете.

Ford

Все още живеят в 70-те, опитват се да се справят с 90-те (не споменавайте милениума). Лойален, добър работник, мачкан от офис политика и трудови норми. Следващата кола сигурно пак ще е Форд.

Honda

Иска да кара БМВ. Досадници с големи усти. Суфражетка, идеалния подлизник на шефа (било то мъж или жена).

Isuzu

Обичат миризмата на дизел и имат тайна фантазия да бъдат ТИРаджии.

Hyundai /Kia

Прогресивни, интелигентни и практични. Но заблудени. Човек, който би предложил под-комитет да реши проблем, с който комитета не е могъл да се справи. Винаги твърдят, че корейската кола е по-добра от всеки японски модел.

Jeep

Искат да вярват, че живеят американската мечта и обичат природата. Гледат Days of Our Lives и Adventure Channel.

Land Rover

Дизайнер човек с дизайнерски живот, винаги плаща твърде много за всичко. Дизайнерската кал я получават безплатно с емблемата. Колониални расисти, фантазират за Кралицата... Ако карат Фрилендър, вероятно е разделен подарък от екс-приятеля/ката.

Mazda

Форд-шофьор с по-малко пари. Ужасно скучни, без имидж и още по-малко въобръжение. Пенсионери. Пречите, така че се махнете от пътя.

Mercedes-Benz

Отговорни, безупречни и консервативни типове. Скучни директори-клонинги с твърде много пари, или офисни супер-хаховци които не могат да си спомнят какво е да се забавляваш. Не стават за среща.

Nissan

Добър, солиден, отговорен, лойален офис работник. Обича да пътува и поддържа, че може да продаде лед на ескимосите. Любим отговор: "Служебна кола е".

Opel

Искат да са Шумахер. Биха предпочели VW, обаче са се хванали на въдицата за Германското машиностроене. Винаги бързат, но не вършат нищо. Изпреварват БМВ-та защото могат. Харчат всичките си пари да ги държат на пътя...

Pajero

Не толкова чувствителен относно етикетите колкото Ланд Ровър еквивалента, но вярват в Париж-Дакар Африкански приключения. Карат през локви за да създадат собствена дизайнерска кал.

Peugeot

Мислят, че Франция е най-хубавата държава в света и отегчава всички с ограничени познания по Френски и истории за Лувъра.

Porsche

Малка пишка.

Renault

Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.

Ssangyong

Глупак, иска Паджеро а не може да си го купи. Не знаят, че двигателите ги правят в Индиа, а не в Германия.

Toyota

Въпреки че има хиляди от тях, са трудно забележими в техните коли без имидж. Тойота са добри, надеждни коли, купувани от разнообразни хора без самоличност. Най-безличната кола в света? Бяла Корола.

Volkswagen

Силно надценени за надеждността им коли от дните на Костенурката, но пък имат добра стойност при препродажба. Обикновено практични, здраво мислещи хора, които обичат да карат бързо където никой не може да ги види. Обикновено са лойални на марката до раздразнение, защото са си загубили девственоста на задната седалка на Костенурка.

Volvo

Квадратни и безопасни също като колите.

Alexi

pantata

Водят двама българи към бесилото, а единият прошепва на другия:
- Хайде да се опитаме да избягаме...
- Ами по-добре да си траем, че да не стане по-лошо...

-------------------

-Докторе, боли ме черния дроб!
- Покажете си езика!
- А бе докторе, казах ви че ме боли черния дроб!!?
- Покажете си езика!
- Докторе, шегувате ли се!??
- Добре тогава, покажете си черния дроб!!!

-------------------

В бара:
- Какво ще ми предложите за пиене?
- Вода.
- А нещо по-твърдо?
- Лед.

------------------

Във Виетнам са забранили продажбата на плюшени кучета - децата се задавят с плюша...

------------------

- Идвам да ви оправя водната инсталация.
- Но тя е в изправност!
- Не живеят ли тук Стоянови.
- Ние сме Иванови. Стоянови се преместиха преди осем месеца.
- Майната им! Обаждат се спешно за водопроводчик, пък после се местят!

hotblooded

Чували сме какви ли не странни закони от цял свят, но тези, които ще ви представим са си направо абсурдни. На никой не му става ясно защо изобщо са били приети и въведени в действие, но повечето от тях са си реални и към днешна дата.
Това, което можем да кажем е, че трябва да се радваме, че не живеем на някое от въпросните места.

1. Има мъже в Гуам (островна държава в Тихия океан), чиято работа е да обикалят страната и да дефлорират девствени момичета, които пък им плащат за услугата. Причината за тази важна служба е, че законите в Гуам забраняват на девствените момичета да се омъжват.

2. Повечето страни от Близкия Изток споделят следния ислямски закон: След като си правил секс с агне, е смъртен грях да ядеш месото му.

3. В Ливан е напълно законно мъжете да правят секс с животни, но животните трябва да бъдат от женски пол. Ако ливанец се забавлява с мъжко животно и го хванат, той може да бъде осъден на смърт.

4. В САЩ е незаконно да използваш за секс животни от застрашен вид, с изключение на насекоми! Да живеят инсектофилите! Явно имат лоби в Парламента.[/b]

5. В Бахрейн, мъжете-гинеколози могат да преглеждат гениталните органи на пациентките си, но нямат право да ги поглеждат. Могат да използват само огледално отражение.

6. В Хонг Конг измамената от съпруга си жена има право да убие блудника, но може да го направи само с голи ръце. От друга страна може да убие любовницата му, както си пожелае.

7. В Санта Круз, Боливия е забранено мъж да прави секс с жена и дъщеря ѝ едновременно.

8. В щата Вашингтон (САЩ) е забранено на мъж да прави секс с девственица. Изключение прави първата им брачна нощ.

9. В град Кали, Колумбия жените могат да правят секс само и единствено със законните си половинки. Първата брачна нощ се разиграва пред очите на майката на булката, която е нещо като свидетел на отнемането на девствеността.

10. В градчето Тремонтън, щата Юта (САЩ) сексът в линейка е абсолютно забранен.
  (rofl)