Ford S- max Titanium. Магнетичният семеен ван.

Започната от Nebhotep, 03 Август 2013 22:56:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nebhotep

Настъпи време да представя и новият расов член на форума. Ford S- max 2.0 tdci 143 ps, Titanium, сив металик с рождена дата 22.08.2008 г. и пуснат в движение на 07.2010 г. Понастоящем само на 62 000 км. с пълна сервизна история и отлично запазен интериор.
Има доста екстри: ЕSP, Bi xenon, отопляемо и антисоларно предно стъкло, 6 степeнна ръчна скоростна кутия, двузонов климатроник, пълен зимен пакет и най- висок клас интериорно осветление. Сега не се сещам за всички екстри, но малко по- малко ще ги представям в темата.
Това, с което е поглезена колата до момента са, гуми:

KUMHO Ecsta Le Sport KU39 XL UHP 225/50 R17  98Y

Сменени оригинални масло 5W30+ маслен филтър, горивен филтър, въздушен филтър и филтър купе.

Ето малко снимчици:

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Pyrhel

Tъй, тъй, честита! Да служи вярно като Еско :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Честито и от мен! Колата е страхотна, пожелавам ти да ти служи вярно и безпроблемно дълги години и километри! Очакваме и допълнителните екстри :)

deshi

Супер е колата , честито , гумите незнам дали допълнително си ги купувал ... но като цяло са много добри , поне по мое мнение .
Грозен си кат` OHC  .....

ihovahi

Ейй само уникални коли взимате браво. Със здраве да си я караш.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Страхотна кола, честито, дълго време да се слушате..... Въпреки че е с високо ниво на оборудване - има и поле за изява - така че ще следя с интерес!

Dmitarcho

Пу Пу Пу Пу - ела по близо да те наплюя едно хубаво, да не ти е уроки :) Много е хубаво С-Максчето ;) Много безаварийни километри и безброй хубави моменти заедно ;)
Този симен пакет ... какво точно представлява ?
Ръца Пръца

Alexi

подгряване на предно стъкло седалки пръскалки и ключалки :)

Dmitarcho

Чак подгряване на ключалките ли бе ... пу ... аз моя ключ не съм го ръгал там :D само капака отварям с него. Но браво ... колкото повече - толкова повече ;)
Ръца Пръца

pantata

Докарай го днес да му се порадваме и на живо!

Иван Вълков

Честито и от мен колата е уникална, пожелавам ти много безавариини километри и много радостни мигове с нея.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

moni74

----------------------------

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

mitakinen

Отново честито за новата придобивка. Имаш голямо поле за изява към добавки. С каквото може ще помагаме
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Backstage

Един от най гъзарските семейни автомобили! В списъка ми със желания за в близко бъдеще. Браво братле, страхотен автомобил! Да си пътуваш безаварийно и с кеф!

fozzy

Честито колега само хубави моменти.
Колата чилл металик ли се води че от снимките не мога да разбера.
Поздрави

Nebhotep

Благодаря на всички за пожеланията! Да колата е цвят chill. На първо време ми се въртят няколко неща за ъпгрейд:

- Софтуерно активиране на дневните фарове;
- Поставяне на темпомат;
- Поставяне и активиране на bluetooth usb модул;
- Поставяне на ей такава мрежа в багажното отделение:

- Леко пипване на външния интериор с оригиналните хромни елементи.

По тежките проекти за нататък. Всичко с времето си... ::)  ^-^

tha22don

Честито и от мен! Красавец от всякъде! Много безаварийни километри и приятни моменти с него!

kaloqn

Много и само безаварийни колометри!

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Nebhotep

Започнах с подобренията на интериорното осветление:

В плафоните на тавана сложих светодиоди от ново поколение 5630:

Смених и осветлението в краката, багажника и под сенниците. Останаха плафоните в огледалата, жабката и осветлението на задния номер!

Ето как беше преди:

Как стана (интензитета на светлината се повиши с поне 50%):

Ще правя по нататък осветление в краката на пасажерите отзад по подобие на Ескорта.

hitrata_lisi4ka

Много готино! То светло като ден!:)
Искам нещо русо, може и метла!

Bobi

Не е ли прекалено силна светлината или снимките лъжат? От ибей ли си ги купувал?

Nebhotep

Силничка си е светлината, но не прекалено. Това са ново поколение диоди 5630 и наистина си заслужават по- високата цена. От ebay са купувани да. Различните модификации са точно пригодени за конкретния модел автомобил, а и потреблението им не е малко 3.8w всеки.

Alexi

Цитат на: Bobi в 17 Август 2013 17:53:40
Не е ли прекалено силна светлината или снимките лъжат? От ибей ли си ги купувал?
това изглежда така защото техниката с която е направена снимката не знае че е нощ и се опитва да докара "нормална" експозиция :) питай Борко той ще ти обясни :)

Nebhotep

Е не е чак толкова лоша техниката, а и диодите наистина са с около 20% по- ярки от останалите, които се предлагат.

Alexi

някакъв телефон е ,може би 15-20 мегапиксела :)

Nebhotep

Не е телефон,а цифров апарат Canon 16 МП, не е супер но е доста сносен.

mitakinen

Споделяй от къде ги взимаш. Не е хубаво да се криеш :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Nebhotep

Аз не крия от къде съм ги купил, ето линк към обявата и съответния търговец: http://www.ebay.co.uk/itm/310615224760?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

А пък този търговец предлага доста изгоден комплект за цялостно вътрешно и външно осветление на S-max: http://www.ebay.co.uk/itm/LED-SMD-INNENRAUMBELEUCHTUNG-Ford-S-Max-/110821070240?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item19cd7355a0