Обстановката на пътя

Започната от Backstage, 14 Ноември 2012 04:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ihovahi

Огромно свлачище затрупа пътя Асеновград - Смолян

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

чак пък огромно .. с 2.2 и нагоре се минава :))

radikn

Да ви се оплача...
Ситуацията е следната:
караме си от Пловдив към Бургас и преди Нефтохим-а гледаме нова отбивка, табела "Созопол 60км", и жена ми вика 'давай' да видим...
Слизаме от магистралата и АД - лунен пейзаж в който вкарах 17ките с 80км/ч- вече са на парцали сигурно ,но ме е страх да ги огледам...е нямат ЖАБИ :'(

За нищо на света не минавайте оттам-не вярвам до лятото да го подновят!

hotblooded

Цитат на: radikn в 15 Март 2015 18:47:42
Да ви се оплача...
Ситуацията е следната:
караме си от Пловдив към Бургас и преди Нефтохим-а гледаме нова отбивка, табела "Созопол 60км", и жена ми вика 'давай' да видим...
Слизаме от магистралата и АД - лунен пейзаж в който вкарах 17ките с 80км/ч- вече са на парцали сигурно ,но ме е страх да ги огледам...е нямат ЖАБИ :'(

За нищо на света не минавайте оттам-не вярвам до лятото да го подновят!
Колега,  чувствам се виновен защото знам проклетото място, но така и не написах тук да не минавате от там....  Няма да го оправят, това е най сбъркания път в окръга... Мястото е между захарния завод и нефтохим.  За СЛ. Бряг и Айтос няма проблем да ползвате тази отбивка,  но за нефтохим и Бургас и с трактор не минавайте, изродите ремонтираха здрав път а лунния пейзаж не го пипнаха

moni74

Аз все се канех да го проверя, и на мен ми идва най-пряко да минавам оттам лятото. Но все нещо ставаше и го отлагах... Иво, от отбивката излизаш до НХК, после къде водят табелите - през СОМАТ по Крайезерна до стадион Черноморец, или през Долно Езерово - Горно Езерово - и колелото на изхода?

----------------------------

radikn

Видях табела и за Долно Езерово,
после покрай Топлофикацията,
после по "Трапезица" и се излиза на светофара на "Била"
Тъкмо бях решил нови 17ки за другата зима да си взема-тоя път май ме отказа

hotblooded

Цитат на: moni74 в 15 Март 2015 19:36:07
Аз все се канех да го проверя, и на мен ми идва най-пряко да минавам оттам лятото. Но все нещо ставаше и го отлагах... Иво, от отбивката излизаш до НХК, после къде водят табелите - през СОМАТ по Крайезерна до стадион Черноморец, или през Долно Езерово - Горно Езерово - и колелото на изхода?
Минаваш покрай "захарния", Свобода, кенефтохим, първото кръстовище - направо си към Д.Езерово, надясно - към 1ви портал на НХК, наляво - към Джъмбо, на следващото кръстовище - надясно е 2ри портал на НХК, направо Д.Езерово (но не минавай от там), наляво - излизаш на Топлофикация и другия край на Д.Езерово...

moni74

Ясно, и избора е или през СОМАТ до стадион Черноморец, или по Одрин до Трапезица... Разбрах, но не виждам смисъл, защото времето от отбивката на магистралата до Трапезица по царския път е кратко и по-пряко.

----------------------------

hotblooded

Цитат на: moni74 в 15 Март 2015 21:30:08
Ясно, и избора е или през СОМАТ до стадион Черноморец, или по Одрин до Трапезица... Разбрах, но не виждам смисъл, защото времето от отбивката на магистралата до Трапезица по царския път е кратко и по-пряко.
Лятото когато се задръсти входа на Бс от към Ветрен ползваш отбивката за Нефтохим,  пътя между двата портала и след това покрай Д.Езерово, СО МАТ,  крайезерна и излизаш на околовръстното и караш към Созопол...

Pyrhel

Днеска отвсякъде си беше за летни гуми (над 20*), колко се пързалях по светофарите...
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

http://www.api.bg/index.php/bg/prescentar/novini/ot-1-april-skorostta-na-dvizhenie-po-opredeleni-uchastci-ot-am-trakiya-i-hemus-se-ogranichava-do-90-kmch/      :'( (batter) (box)  Върнаха камерите в патрулките и милиционерската измет трябва бързо да захлеби.... 

Dmitarcho

То не е ли заради момичето което е в кома, след като колата им се преобърнала на магистралата заради дупка ? ДА не оправят магистралите ... там където има дупки - ще караме бавно :D значи по цялата магистрала - поне към Варна ;)
Ръца Пръца

hotblooded

То там и без знаци не карам бързо....  Явно ще излезе истина че за да отговарят родните пътища на европейските норми е по лесно да се променят нормите....

radikn

Пример от Пловдив:

За нови велосипедни алеи 42 млн. лева-35 от Европа и 7 от джоба на българина...
Дотук нищо лошо, само дето са изкопали по 70см. , тоест идва ми малко грандоманска работата .
И пак - нищо лошо, ама има ЯМИ из целия град-дали не беше редно някое левче да се отдели за тях първо ?
Бахти, имам чувството че нарочно са ги оставили тези дупки...

"Ти дай 1000 лв. за гуми" после карай с 30 км./час да не ги сцепиш!

ihovahi

Пътят Асеновград - Смолян малко след "Петрол" е затворен. Отново свлачище. Пътят е пренасочен през Девин - Кричим.

radikn

На Девин-Кричим още ли му викат "път" ? (rofl)

hotblooded

Цитат на: radikn в 30 Март 2015 22:27:29
На Девин-Кричим още ли му викат "път" ? (rofl)
Лятото на места разбиваха новите кръпки и ги правеха наново :)

Pyrhel

Сливница - Брезник да не ви казвам какво е... НЕ минавайте от там.

К.Методиев

Цитат на: Pyrhel в 30 Март 2015 23:56:36
Сливница - Брезник да не ви казвам какво е... НЕ минавайте от там.
Ама питай бе, сърашно е там през Бабица маршрута е добре.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Мани, свлачища ли, какво е имало - то кал, дупки, реки по пътя, ужас е :(
Тия хора, където са там - тежко им :(

К.Методиев

Нямам си на идея за мен тоя маршрут не съществува.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

radikn

Почва да ме дразни АПИ !
Поне месец вече е така :

pic upload

Как някой не ги е осъдил ?
Това е точно под носа не Мото Пфое-може и те да са я изкопали !
А как асфалтират по Цариградско в Пловдив-не е истина, и година ако изкара...

tropper

В конкретния случай по-скоро е отговорна Община Пловдив, т.к. става въпрос за общинска улица, а не път от Републиканската Пътна Мрежа, но и АПИ не са "цвете за мирисане" на тема дупки ...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

radikn

Да, така е.
Ама нали идват избори и с дребни дупки на никой не му се занимава...
работи се по гръмки проекти-фонтан в кръговото до Панаира,
нещо голямо та да си кажат хората "ей тия колко работи направиха" !

pAbLo

И нови вело алей - аа да де паркинг места за джипки...
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

AlexanderBozhinov

Тези,които минават през Петрохан да внимават,днес се набих с летните гуми ... Ами пътя е долу горе изчистен,но отсрани има поне метър сняг.Част пт пътя е перфектен,а другия е тотален ужас ,огромни дълбоки кратери,очите трябва да са на 4 просто. За сметка на това си изкарахме супер на Клисурския манастир,както и на барбекю Сталин(уникслна пъстърва има там)

ihovahi

В Чепеларе вали сняг  :D даже побеля  :)) Да взема да си сложа пак зимните гуми...

Chr81

Бърз въпрос до тези които повечко пътуват. Какво е състоянието на следните проходи:
1.Твърдица-Елена
2.Котел-Омуртаг
3.Върбишки
4.Ришки
5.прохода Вратник - от Сливен към Горна Оряховица
6. Айтоски
Ясно е, че най-бърз, удобен и хубав асфалт е Прохода на републиката, но пък там са и всичките камиони.
Благодаря предварително!

V.Buzev

Цитат на: Chr81 в 24 Август 2015 11:11:24
Бърз въпрос до тези които повечко пътуват. Какво е състоянието на следните проходи:
1.Твърдица-Елена
2.Котел-Омуртаг
3.Върбишки
4.Ришки
5.прохода Вратник - от Сливен към Горна Оряховица
6. Айтоски
Ясно е, че най-бърз, удобен и хубав асфалт е Прохода на републиката, но пък там са и всичките камиони.
Благодаря предварително!

Каква е целта на пътуването - от къде до къде?  Прохода на републиката изобщо не е страшен откъм камиони!

momo76

Ришкия май е най добре. Пътя е чудесен и няма много движение.