Mondeo 2,0 16V >> RS

Започната от К.Методиев, 03 Август 2012 17:26:01

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

К.Методиев

Работата по колата продължава, дано скоро завърша започнатото,

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

К.Методиев

Напредваме.

и веченот другата страна

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

К.Методиев

Иван Вълков

Уникална...... просто няма друга такава.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

whaaazp

Супер е! От доста време чакам да я видя завършена.. :)

sierras

Радко

Станала е страшно красиива! Труда се е оправдал на 100%. :)

ihovahi

Много лъскава тая кола бре  8) Супер е. Кога я почна... кога я завърши. Браво.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

martin1977

Браво бе Кристияне, скри ми шапката. Страхотнааааааа е! Евала ти правя....положеният труд си заслужава. Това е най-красивото Мондео МК1 в България (особено пък сега) .... ай честито да ти е и мнооогооо милиони безаварийни още!

hotblooded

Е това е кола-уникат, а не онези по обявите!  8)    (wdo)

К.Методиев

Стана си колата според мен добре, много ми помогна Светльо за подготовката по боята, че иначе още да си търкам сам. :) Тези дни ще и монтирам и праговете да е завършена на 100%.

К.Методиев

Днес вече малко снимки на хубавото слънце.

Светльо

Аааа луд е станал немския москвич, обаче вземи го освети малко, през нощта ще те подмина няма те видим  :D

ihovahi

Много, много добра работа. Браво. На живо сигурно е трепач.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Цитат на: ihovahi в 03 Юли 2014 08:13:11
Много, много добра работа. Браво. На живо сигурно е трепач.

На живо си е същата като на снимките. :)

hotblooded

От тук нататък остава само да добавиш някой цилиндър под капака....  8)   (wdo)  (bow)

К.Методиев

Мда но по добре да се пораболее и да киха.
Между другото вече с прагове.

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

whaaazp

Още веднъж - супер е станала, но можеш ли да изправиш задния номер и може би ако се затъмни задния прозорец ще стане още по-добре.  ::)

К.Методиев

Задния прозорец ще се сваля скоро да се прелепва, че е залепен кофти, и след това ще се затъмни, а за номера е много сложно и не ми се занимава.

amplified

Много добра!

Задният номер ако му се махне пластмасата няма ли да легне?

К.Методиев

Цитат на: amplified в 04 Юли 2014 18:54:21
Много добра!

Задният номер ако му се махне пластмасата няма ли да легне?
Ще легне, но нита ми прави проблеми малко.

whaaazp

Като гледам какво направи с колата, съм сигурен, че ще го нагласиш ;)

К.Методиев

Още една довършителна щриха.

К.Методиев

Още малко мк2 части за ъпдейт.

К.Методиев

Малко ъпдейт от днес. Сутринта се почна така.

Вече е така.

Черно табло от мк2, ел. километраж от мк2, климатроник от мк2, airbag вече са 4 броя + натягане на коланите, черен мокет и малко други изменения под таблото.

2.9

впечaтлен съм....човек ти нямaш спиркa.климaтроникa рaботи ли сегa?

К.Методиев

Работи перфектно всичко, имам за момента проблем с нивомера на резервоара и отчита на обратно, но тези дни ще го мисля.

TourneoRS

Браво , добра работа , удоволствието че си я свършил сам е още по голямо ..
само един кусур ти е останал , да си намериш химикалка с  цвета на колата  :D/ като няма други неща за хващане , химикалката остана  (rofl) /
IVECO -  с него не се ходи надалеко .