Mondeo Mk2

Започната от Светльо, 02 Май 2012 16:02:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Светльо

Ето го и мойто Мондео, най накрая го снимах да го покажа тук. Накратко ще изброя нещата който придоби от както е при мене и това далеч не е края...  O:-)
- Трип компютър
- Автопилот
- Кожен салон (от мк3 пълната джия)
- Цялостно сменена музика
- Лети джанти 16"
Сега следва правене на корите, колонките към тавана и самия таван в кожа, днес направих подлакатника :)

road runner

Много арно бре Атанасе   8) Супер е Мондьо :)

lazarkk

екстра е, другия път корите на вратите  (thup)

Backstage

хххоооооо    фул екстри жестокоооо!!! (happy)
Поздравления човече колата кърти!!!

Малко оффтопик : искаш да кажеш че седалките на МК2 и МК3 са еднакви!? (в смисъл пасват?)

Светльо

Мерси за хубавите думи колега! Предните са едно към едно доло релсите само вече кабеляка за еърбеците е по сложно, а задните трябва да се направят 2 дупки за облегалката среднире планки се разминават с 2 пръсна от обикновените седалки на мк2  ;)

Светльо

Здравейте колеги, днес пропуснах срещата защото почнах дълго чаканото сваляне на грунда, с който ми бяха опръскали цялата кола но уви за 1 след обяд успях само да я матирам с водна шкурка 2000. Но най важното е, че падна грунда сега остава само пастиране и полиране което ще е по лесното понеже ще е с машина.

didon80

Колега и твоето мондео гледам се е развило доста от както ти е попаднало в ръцете!  (fri)
Много добър мод с кожения салон, както и с интериора. Как си направил всичко в син цвят(боя ли е)?

Светльо

Мерси колега, да с боя и лак как то по дебелите книги, сега си търся кожени кори и тавана също ще стане в кожа. затъмних леко фаровете сега следва стоповете и задните прозорци  ;)

Виктор Велев

Много красиво мондео колега поздравления да те радва още много години  (fri)

Светльо

Монди към Бургас на новата магистрала....  ;D

Светльо

Малко раздвижване... Най-накрая една стара сбъдната мечта кожен салон от мк3, цвят Слонова кост... който даже е с подгряване... Интересното е как се връзва подгрева, но вече е вързан.

Backstage

Браво Светльо много гот ше стане с новите кори!!
И аз мисля за подгреви на седалките ама трябва да разбера дали имам инсталация та може да побутнеш едно рамо някой път като се захвана  :D

hotblooded

Ааааааааа, със светлия салон е трепач! Евала за отделеното време, желанието и труда да я модваш тази кола!

Светльо

Само намираш седалки с подгрев и веднага ги правим  (fri)
Ето едно ново нещо от днес кожата около лоста в цвета на салона... следват корите подлакатника и кожата на ръчната

Marlboro

Страхотно става!  (wdo)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Dmitarcho

Браво, Колега :D Много добре изглежда светлото салонче, отива му на лаченото Мондео ;) И като гледам е запазеничко /салончето и мондеото/. Много безаварийни ;)
Ръца Пръца

Радко

Браво Светльо! Супер е  :P Чакаме да видим със корите как ще изглежда, но не се съмнявам, че ще е страшна  (fri) И си се постарал да качиш подробни снимки как и какво си правил евала  (wave)

Светльо

Ето малко раздвижване, подлакатника, кожата на скоростния и ръчната в цвета на салона...  ;D

Jamari0

Здравей колега, поздравления за ентусиазма, вложените средства и чувства в колата  (happy) (happy) Страхотен е Мондю  :P Само безаварийни км да имаш с него и страшно много щастливи моменти да ти носи :) Мога ли да те попитам как си направи фаровете черни? И на мен ми се въртяха някакви такива идеи и си мисля, че би било полезно ако споделиш не само за мене :)

П.П. С риск да се повторя отново искам да те поздравя за лачения  (fe)  8)

Светльо

Мерси за хубавите думи колега, фаровете са с фолио 30% затъмнение дават го 95% пропускливост на светлина, да ти кажа разлика както светят при мене с фолио и без няма, но за по големите проценти затъмнение гаранция ще се загуби малко светлина. Иначе се лепи горе долу лесно, пръска се вода по фара налага се фолиото и от двама един опъва а другия с пистолет за топъл въздух нагрява леко и лепи като изкарва водата.  (fri)

kangaroo

Проследих историята, с много желание постигаш чудесни резултати колега. Много добре се е развило мондеото. Да си го караш с кеф и безаварийно.  ^-^

Светльо

Мерси за хубавите думи колега! :)
Иначе да се похваля последните дни се сдобих с нещо много търсено от мене но, неоткриваемо тоест ST пакет... Специални благодарности на колегата Марто (BIGFORDFAN) който е главния виновник да се сдобия с тази красота!!! Остава само да се пръсне и монтира  (happy)
Разбира се е без задна броня понеже донора беше хечбег.... но и това ще се намери като имам повечето неща ще падне и задна броня!

Bobi

Aaaa, красота! Браво, Ст пакетът е невероятен!  (pnga)

ffmk1l

Браво, честито! Радвам се, като гледам, че има и други болни като мен... :D
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Светльо

Как това ми е толкова мечта.... просто като гледах по ибея 60-80 паунда за една броня нямаше как да ги дам, но като ми изпадна тука веднага.... малко това ме спираше че нямам пакет иначе сега се почва много сериозно тази кола....  (happy)

Радко

Супер! Ще имаш работа по пакета, но бавно славно ще стане :) Рамо винаги ще ударим като се наложи  ^-^

Backstage

опааааа отпуската ще се оползотвори на максимум струва ми се  :D
готина придобивка брат!

Иван Вълков

ЕЕЕ браво супер ъпдейт ще стане. Чакаме снимков материал на завършен вид.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

whaaazp

Супер ще стане. Честито..  ^-^

К.Методиев

Супер е пакета, скоро го очакваме в действие. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.