Mondeo Mk2

Започната от Светльо, 02 Май 2012 16:02:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

Пакетът е уникален, снощи като наложихме само праговете и направо е друга кола, ама мисля че ще е най-удачно да почака до пролетта, че зимата ще ''оре'' доста.

П.С. след като разкостихме максимално ''донора'', остана само задната броня ST и спойлера за петата врата, ако на някой му вършат работа, да ми пише на ЛС.

Светльо

Ето и още едно ново нещо от броени часове, километраж в мили  ;D много яко е че километрите светят в червено... а и отдавна се вглеждам в милите :)

К.Методиев

Сега остава да ти обърнем и волана и си Фриц за Англия. :D

ПП
Мога да ти помогна и с обратен салон. :D
Супер километража. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Светльо

Аз гоним американски стандарт, там са си нормални воланите  ;D ;D

Marlboro

Трябва с автомата да почнеш, другото после... Къв американец си с тая пръчка. :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

SICKandPROUD

Колата е повече от шукариика.
Все с такъв ентусиазъм да си е гледаш и караш!!!  (race)

ПС:да не би да остана читав километраж след разфасовката на СТ модела или може би твоя стар да е за продан,че си търся ???

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

amplified

didon80

Честита придобивка! За колко ги спазари всичките неща? Взе ли фарчетата за мъгла? Сега ми се струва че ще започнеш да мислиш и за по-големи спирачки и двигател, след като си тръгнал да тунинговаш в тая посока....
Гледам че се продава едно СТ200 за 3300 лв и направо си е без пари...........
Но тея коне искат много храна.....
130 трудно се гледат пък за 205 не ми се мисли! ж ;D

ffmk1l

Браво, нямаш спиране, давай все така!
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Светльо

Много се радвам, че ви харесва и това е само началото леко по леко я почвам вече сериозно, както казах по горе спираше ме че нямам СТ пакета...
По въпроса за километража: да беше здрав и ми харесва че е по различен, иначе моя стария си е здрав, ще покарам с този ако не ми допадне ще си върна стария, ако не ще го продам.
По въпроса защо мили? Отдавна им се кефя много даже доста заглеждах по и-бей за такива километражи + комбинацията, че изглежда по яко от обикновения викам това ще е.
По въпроса за двигателя: мисля да минавам на 2.5 V6 ама 170 коня където е! Има го доста не е скъп и е горе доло лесен за обслужване. А за спирачките големите дискове отпред и диск отзад от СТ200 и V6 моторите! :)

Радко

Ти направо скочи в сериозните работи бе Светльо! Евала :) Айде щом го има взимай го мотора ... и литровици има  (clap)

Светльо

Айде малко раздвижване, както повечето знаете имах автопилот... който не беше вързан дълго време, вече мога да се похваля, че е вързан и работи просто перфектно! Големи благодарности на колегите: "momo76" Който ми прати схемата и "DidiBao" който тормозех за разяснение по самата схема...  ^-^
Иначе пилотчето е вързано както е в дебелите книги, захранване, модул за лампата на таблото, бутони под педалите (за който видях много зор докато ги намеря), ако някой има затруднение с пилота на Мондео МК1 и 2, да се обажда, толкова въртене около това, вече ги права с затворени очи.  :D

Dmitarcho

Честито ;) Да си го ползваш с кеф автопилота ;) Чувам, че било голяма екстра това чудо :P
Ръца Пръца

Иван Вълков

Честито честито супер екстра.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Светльо

Бих казал, че е повече от екстра.. извън градско се родих, стига да няма много трафик може да минеш цялата магистрала без да пипаш педалите....  ^-^

К.Методиев

Със здраве да си го караш, аз вече мода да ги връзвам и по телефона. : D

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Светльо

Ето и една снимка в движение при работещ пилот  ;D

P.Kostadinov

Трепач колега,евала! Голям мераклия си :)
А при моето МК1 става ли фокуса или само при МК2 ? Просто чисто информативно,предполагам е голям калабълък и няма да ми се занимава..  ::)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Светльо

Става, даже моя пилот е свален от МК1 мондео :) Намираш пилота и е работа за 1 ден и се возиш с уникалната екстра :)

Светльо

Здравейте, малко да раздвижа темата... Вече имам и спирачки от V6 пълен комплект предни и задни  ^-^
Следва червени пружини + 17-ски който вече са в нас!

К.Методиев

Браво, браво, ще почнеш и да спираш. :)

didon80

Какъв беше донора за спирачките, гледам че предните са от тези с по-големите накладки! Какви 17-ки си взел?

Светльо

2.5 V6 170 коня, А ето и джантите ЕТ 35 на 7.5 J с гуми 225/45/17

Backstage

харесваш ми момче!  :))

Светльо

Малко да добавим неща, ето какво още взех тези дни АБС с Тракшън контрол!  ;D Като ще права спирачки да е всичко фулл екстри.  ^-^

Pyrhel

Тая букса много грозно си я отрязал, що не отвлече инсталацията и да я разплиташ на топло...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Светльо

Не ми трябва имам си инсталацията даже и до копчето вътре, просто моя АБС е с една голяма букса а този е с 2 малки, реже се моята и се наставя тази играта ще е да се проследи всеки кабел от какво е, но като има схемите не е проблем.

К.Методиев

Аз играта я знам, те датчиците са еднакви разцветки ама като им дойде времето ще ги изядеме. :D

ПП
Аз от тая купа съм кусал и друг път.

Светльо

Днес беше денят на тавана, вече е в черен плат, както и корите на колоните към него, стана много приятно и си сложих задния плафон най накрая...

whaaazp

Този светъл салон.. Много ми харесва :) Супер е Мондеото!