Mondeo Mk2

Започната от Светльо, 02 Май 2012 16:02:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Корите къде ги прави?

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Светльо

Отдавна ги правих, с кожа са те, не са трудни много

К.Методиев

Цитат на: Светльо в 21 Януари 2013 21:55:43
Отдавна ги правих, с кожа са те, не са трудни много

Е що си траеш нещо да видиме дай.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Backstage

Магьоснико...интересува ме брато от къде взе толкова яка крушка за задния плафон щото вече не помня от кога търся такава???

Светльо

Ми има ги на много места, платка с големината на крушката за плафона, с 3 диода е и свети яко! Такава ми е предната и задната, задния плафон ми е като предния само че не от джия, ами обикновения. Мисля че я бях взимал от ТопСпеед на Илиянци, за 8 лева. :)

Backstage

пробвах сума ти крушки с по 7-8 диода и отзад е пълен мрак..нали за тва исках да слагаме осветлението на гърба на стоповете (не съм се отказал де...просто няма време) ама ще търся неква такава платка....

К.Методиев

Ам не знам какъв ти е плафона от зад, но аз имам два малко на корите отстрани и светят доста силно, направо си е ден вътре. Крушките са ми с по 3 диода.

Backstage

обикновения правоъгълен плафон с копче с 3 степени мисля беше но проблема е че крушката се поставя водоравно и трябва да намеря крушка с наистина много диоди щото половината отиват фира (светят нагоре) или варианта е да преправям с диодна платка както вика магьоснико...нали има такива по магазините...някак си да я закрепя вътре

varby

Добре де,братоци 3 /три/ плафона има в купето и пак ли ви е тъмно?

Иван Вълков

Светльо колата става уникално красива давай все така!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Светльо

Благодаря за хубавите думи, старая се да стане като я видят да кажат "Бахти форда"  ;D
А днес ми дойде и крилото ST....  ^-^

Светльо

Днес се захванах с изолация на багажника, поради доволното му раздрънкване от музиката, и се получи много прилично, ползвах дунапрен 10мм, свалих всички кори и капаци отзад и ги облепих прецизно с дунапрена и лепило. След като ги монтирах разликата беше брутална 2-но по тихо в купето и никакво дрънчене при по силен бас.  ^-^

whaaazp

Според мен ако сложиш и битумна лента по ламарините ще стане още по-добре.. ;)

Светльо

Да обмислям още какво да лепна по ламарината, понеже дунапрена не става за там, и ако се попие с вода ръждата тръгва...  :)

whaaazp

Аз съм започнал да го облепям със самозалепваща битумна лента от Mr. Bricolage, за свръзки на покриви. /Снимка/

amplified

Остави я тая ламарина... искаме да гледаме спойлера сложен!

Светльо

Цитат на: amplified в 26 Януари 2013 00:20:30
Остави я тая ламарина... искаме да гледаме спойлера сложен!
Още Март месец се почва... заедно с броните и праговете на куп  ^-^

Светльо

Вече са при мен и пружините, червени на FK Germany, 40/60  ^-^

Bobi

Уха, честито! Но не са ли прекалено ниски?  ??? Ще чакаме да ги видим на колата.

Светльо

Еми да, но с 17-ски на 45, мисля че ще извади много прилична стойка, и ще прилично ниско + ST пакета ще красота.  ^-^

silver_lcs

Цитат на: Bobi в 19 Февруари 2013 21:13:15
Уха, честито! Но не са ли прекалено ниски?  ??? Ще чакаме да ги видим на колата.
винаги може и по ниски,само да имаше обаче :) ами аз му разправям да ги метнеме за 2 часа тия пружини и да си кара но няма кой да ме чуе  ;D ;D ;D

К.Методиев

Добре, добре не си се похвалил. :)

Светльо

Цитат на: DidiBao в 19 Февруари 2013 21:41:15
Добре, добре не си се похвалил. :)
За кое не съм се похвалил?  ::)

К.Методиев

Цитат на: Светльо в 19 Февруари 2013 22:09:34
За кое не съм се похвалил?  ::)

За червените, или те са от донора и чак сега си решил да ги снимаш?

Светльо

Еми днес ги почистих и снимах затова  ;D

Виктор Велев

чакаме снимки със сменените пружини... ::)

silver_lcs

рано или късно всяка кола отива там.....

Uploaded with ImageShack.us

mirohristov

Скраб не се ли пише с "П"  :D
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Backstage

Абе тва кво общо има с темата на Мага?

Светльо

Здравейте, както написах колата внезапно изрева за ангренаж и покрай него смених абсолютно всичко, ремъци, филтри, гарнитури, масла, всички течности  ^-^
Специални благодарности на Марто който уреди всички консумативи с огромна отстъпка, и на Кристиян който ми помогна при смяната на нещата!