Идиотите на пътя!

Започната от BIGFORDFAN, 22 Септември 2011 23:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Дано му държи влага дълго време... и да му уври главата да не прави повече така, че и за машиниста не е малък стреса!

TourneoRS

Доста често една кантонерка е на служба  ^-^  и мен щеше да ме сгащи наскоро същата бариера . Нямаше звуков и светлинен сигнал !!Точно от позицията на мерцедеса тръгнах бързайки защото отляво  идваше кола , добре че дежурната видя и я спря , застанах точно като голфаджията . Отстрани понякога е смешно ... но бях с децата и никак не е приятно . Може да се случи на всеки .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mike28

Аз тази улица просто я избягвам, през деня винаги се образува тапа (в посока към пазара), светофарът свети повече от минута червено, тясно е, за капак има и паркирали коли. Като отивам за работа минавам по международното, а на връщане заобикалям по "Черни връх" и "Згориград" - пак по-бързо става. Само нощем минавам през прелеза, че инак голямото чакане не ми мърда.

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mike28

Сеат и Опел се "целунаха"...

Не всеки ден се вижда стърчаща от шофьорската врата полуоска... Коментарът под статията, който е на един от потърпевшите кърти.  ;D

П.П. Това е сайтът на доставчика ми на нет и цифрова.

opex

чшшш ей, по гръб ня да падне! :D т'ва е Сеат ве - как така полуоска ще му мине през купето и вратата!?  >:( (rofl)
(всъщност правилното название е полувал)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

Цитат на: opex в 18 Януари 2014 15:03:04
(всъщност правилното название е полувал)
Полувал, полуос(ка) и полубременна жена - няма!  Или е вал или не е, или е ос или не е....

Nebhotep

http://youtu.be/jgiP85isn1I

*Гледайте от 2.00 и изберете 720p за добро качество

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Nebhotep

http://youtu.be/sP7xWRIzxvU

Гледайте от 0.40, как щеше да стане сакатлъка от неправилно пресичащи деца с колело на червено!

Dmitarcho

Защо не ги настигна да им лепнеш по едно шамарче, и да им спаднеш гумите !!!
Ръца Пръца

Nebhotep

Чичко полицай с лада Нива и полицай на колело си приказват по средата на кръстовище!  (rofl)

Гледайте от 2,20:

http://youtu.be/K3QcGIfSymk

*1080p за добро качество

Backstage

коя е бандата дето се чува от клипа?

Nebhotep

През цялото време звучи: Godsmack - Cryin' Like a Bitch

freeflight

Цитат на: Nebhotep в 25 Юни 2014 10:18:30
Чичко полицай с лада Нива и полицай на колело си приказват по средата на кръстовище!  (rofl)

Гледайте от 2,20:

https://www.youtube.com/watch?v=K3QcGIfSymk

*1080p за добро качество
Вчера в Младост видях нещо подобно. На светофара юнаците от патрулката си приказват с приятел от цивилна кола в съседната лента, светва зелено... И никаква реакция.
Повечето проблеми идват от главата... Особено ако е празна.

Nebhotep

Eй такива опасности дебнат зад всеки ъгъл в София!

Без да се огледа изобщо, хубаво че се видя първо лопатата:

http://youtu.be/F7m3l7LFj4g

Гледай от 1:20

*1080p за хубаво качество

Nebhotep

Безумия по АМ Тракия при 67 километър:

http://youtu.be/wodAyhrnsL4

*За добро качество: 1080p

Хубаво, че чичко Полицай се намеси навреме:  ^-^  ^-^

http://youtu.be/eiCAPeG19OE

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Nebhotep

Неадекват на колело в София на бул. "Гоце Делчев". Някой малко по- засилен и ще го отнесе някъде с такова пресичане:  (hammer)

http://youtu.be/hI4fVvwxPG4

Pyrhel

Пресичащите с колела много ги мразя, карат си с 20 км/ч по тротоара и изведнъж изскачат и минават. В Младост им направиха алеи, по които да карат и мислят, че като има алея... Не трябва да намалява. Пред мен един човек точно минаваше през алеята на колоездачите, когато един такъв вело-тъпанар дори не успя да спре и се самоудари в колата му (facepalm)

randity

Нали знаете, че тоя с кулулото е с предимство на пешеходната пътека, само ако е слезнал от него. Ако е на него важът правилата за движение по пътищата и за него, демек ако е без предимство не сте длъжен да го пуснете.

Аз така преди месец си карам по една уличка с 40км/ч. максимум. Наближавам пряка и в последния момент един глупак излиза с колелото, доста засилен директно към колата. Аз спирачки и бягам в ляво да не го ударя глупака. Ония зави рязко и мина от дясната страна на колата. Седях 1мин. и се чудех, да обърна и да го настигна и да му бия два шамара да се освести или да си продължа, като го следях в огледалото как се обръщаше и гледаше към мен. В крайна сметка си тръгнах, псувайки...

Та, аман от идиоти, ше го бутнеш и после тре'а да го лежиш заради тъпотията му...
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

Nebhotep

freeflight

Повечето велосипедисти май не са чували, че по пешеходна пътека не се пресича на колело (най-малкото защото колоездачът по закон се приравнява към пешеходец само ако бута велосипеда). Та, вчера един такъв "веселодупист" от велоалеята вдясно без да се огледа се засили по повдигнатата пътека пред мен и се пльосна точно на средата и. Аман от такива "акробати", добре че спрях поне 3-4 метра пред него.
Повечето проблеми идват от главата... Особено ако е празна.

Carina

Привет, колеги!
От скоро съм шофьор и днешната ситуация ме хвърли в потрес!!!
Аз ли съм идиот, или...
Та, карам си аз по Ломско шосе (София), в по-лявата от 2 ленти съм, карам с 60 (?!)...
Да, знам, в населено място са мах разрешени 50, и , да, имаше знак за ограничение 40км/ч. И....
И, какво се случи, че се толкова се изненадах?
Ами, БМВ-то, което видях в задното огледало. Мигаше с дълги, бипкаше с клаксона- да му дам път.
Малиии...
М, добре, престроих се в дясната лента, скоростомерът показваше  50+, а бмв-то ме отмина на фиюююю....
А на 50м по-надолу  има пешеходна пътека... А те, пешеходците, имат навика да изкачат на пътя...
Та, колеги, идиот ли съм?
Да карам с 10км/ч над разрешеното и да ме пресират, че преча на пътя?!

opex

Да.
Всъщност не с 10, ами с колкото трябва (дали с ограничението или колкото позволява все едно), а който ти свирка и светка отзад му тегли една майна. Представи ви, че огледалата не ги виждаш ;)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Понякога са идиоти, а понякога наистина трябва да се бърза...

hotblooded

Цитат на: Carina в 11 Юли 2014 16:57:09
Привет, колеги!
От скоро съм шофьор и днешната ситуация ме хвърли в потрес!!!

Да карам с 10км/ч над разрешеното и да ме пресират, че преча на пътя?!
Щом си от скоро шофЕр - спазвай правилника, постепенно ще се научиш къде, кога и как може да си позволиш да нарушаваш...

martin1977

Сори, ама ако се спазват абсолютно всички ограничения, ще пътуваш от София до Петрич примерно 9 часа. И това ако е нормално? Голяма част от ограниченията са пълна глупост и измислица .... и много ми харесва, когато бързам за някъде и на хубава права отсечка на двулентов път някой хубавец ми кара в лявата лента с 40, щото разбираш ли имало ограничение 50. Не съм състезател и почитател на високите скорости и не превишавам ограниченията с повече от 20-ина км. в час и аз също много мразя състезателите дето карат със 100 в град покрай спирки, но много ми харесва като видя на първокласен път 60 защото отстрани има селски път, по който от години не е минавало превозно средство.

Marlboro

Карай си в дясно, като не бързаш. Защо караш бавно в лявата и пречиш? Писнало ми е, да ми се разнасят с 40 по левите ленти и с по 80 по цариградско и "били си с ограничението"...
Покарай още и ще разбереш сам, кой е идиота на пътя в поста ти.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Backstage

не ми приказвайте глупости....ограничението на цариградско е 80 за всички ленти!!! и аз съм карал с 80 на Ботевградско в лявата лента и bmw-то или мерца ми присветва отзад....найш кога ше го пусна? нема такива филми....и все пак не съм идиот,като  си е пуснал човека аварийните го пускам,може жена му да ражда..но нема такива привилегии за лява лента в градски условия...са естествено че нема да карам с 40 в лява лента.....

Marlboro

При свободна дясна, да висиш в лявата и да бавиш хората, си е тъпотия. Ограничението си е ограничение, всички ги знаем. Като някой има бърза работа или вози болен, защо нарочно трябва да се пречи? БМВ-то в конкретния случай, не е дошло от нищото. Автомобилите имат огледала (повечето), като виждаш че някой бърза и дясната ти е свободна, най-нормалното нещо е да се преместиш там и той да мине, не да се разсъждава "Аз карам с 50, няма да мръдна, той нарушава".
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!