Идиотите на пътя!

Започната от BIGFORDFAN, 22 Септември 2011 23:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

supertorr

И двамата- некадърен идиот и кадърен идиот :o

Nebhotep

Както казват руснаците: "Два дебила это сила" - Двама дебила- това вече е сила!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

pAbLo

Цитат на: supertorr в 30 Юли 2014 09:40:28
А кой от двамата е идиота?
Първо започна този с Яриса.По гласа му съдя,че е някъква чичка 60+...
Но после шаренето пред Яриса и очевидното му засичане...
Дали беше нужно :-X
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Nebhotep

"Чудесно" временце в София днес вечерта:

http://youtu.be/20s4n7U9Q5Q?list=UUG3GK4r2ntxWYLU3nrNPKaA

В рамките на 20 метра двама неадекватни водачи: 0,54- Скутерчето в насрещното и 1,08 отнемане на предимство от джипчето и всичко това на фона на проливен дъжд и силен вятър! Идилия а...?  (wtf) (bgm)

Nebhotep

Всяка сутрин на ъгъла на ул. Ивайло и Дамян Груев, няколко полицейски автомобила устройват красиво задръстване, поради неправилен престой:

http://youtu.be/ZvcYQZT5Hrw

Напоследък ми прави впечатление, че колите с фабричен DRL са доста трудно различими в дъждовно време например, защото не им светят задните габарите. Ето един пример с нова Мазда без задни габарити:

http://youtu.be/9gh2XEG8MII

Същата Мазда със задни габарити:

http://youtu.be/4n7E0EgNkjo

hotblooded

При намалена видимост (поради дъжд, мъгла, снеговалеж и др.) шофьорите са длъжни да включват къси светлини, при което ще им светват и габаритите. Отделно че повечето нови коли имат светлини за "лошо време"....  Но опираме до манталитет.

TourneoRS

Още един на пътя или до ... Всяка сутрин минавам покрай едно заведение , собственикът на което си мисли че асфалт, тротоар и всичко  в радуис от 15 метра е негова собственост . Сложил по една празна каса Кока Кола на пътя да не спират коли , да се вижда от пътя . Да но заради тези каси , аз мъкна тежко 30 метра по 3-4 пъти . Е миналата  сутрин ми писна , и му събрах касите  :)) , тази сутрин гледам сложил пластмасови 10 литрови туби от минерална вода . Ами , както се бях засилил с 60-70 и през тях  ;D..
Утре сигурно ще има каци със кисело зеле . :))
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Carina

Искам да ви разкажа една случка...
Тя не касае мен, а едно приятелско семейство (В. И Д.), постоянно пребиваващи в Холандия.
Прибраха се за кратка ваканция в родината и се отчаяха, понеже бързо и лесно свикнали на хубавото...
На втория им ден в България, на път за градски басейн, В. вози  жена си, детето си и племенниците си.  Улицата не е особено натоварена, но някакъв младеж със скутер ги засича. В. , опитен шофьор и автомонтьор по професия и хоби, избягва сблъсъка, но прави грешката да се провикне през прозореца със съвет към ,,моторджията" да внимава повече. И си продължава по пътя...
И тогава онзи със скутера ги догонва и с юмрук чупи дясното огледало. Спират, разменят си реплики, спират и други коли, свидетели на случката. А ,,моторджията" налита на ръкопашен бой... Докато пристигне КАТ едвам го озаптяват- ритал, буйствал, псувал, хвалел се как 3 пъти бил падал с "мотора", как двуколесните били с предимство... За щастие пострадал е само мобилния телефон на В.- онзи го изритал.
Е, ще му се размине на този... За 2 седмици в родината остава и със съдилища да се занимават, така че са казали на КАТ-аджийте, че нямат претенции. А дали нашата държава самосиндикално ще предприеме нещо- надали.

martin1977

Цитат на: Carina в 15 Август 2014 23:11:30
но прави грешката да се провикне през прозореца със съвет към ,,моторджията"

Е нали уж много културен бил .... холандска култура - и в Холандия ли псуват като каруцари през прозореца? Че и на бой налита .... много ги обичам такива - идват наперени със самочувствие от немай си къде и всички сме длъжни път да им даваме, щото видиш ли - европейците дошли и псуват наред .... да си имаме уважението - никой не обича да му се дават съвети през прозореца как се шофира.

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

opex

Цитат на: martin1977 в 16 Август 2014 00:12:24
Е нали уж много културен бил .... холандска култура - и в Холандия ли псуват като каруцари през прозореца? Че и на бой налита .... много ги обичам такива - идват наперени със самочувствие от немай си къде и всички сме длъжни път да им даваме, щото видиш ли - европейците дошли и псуват наред .... да си имаме уважението - никой не обича да му се дават съвети през прозореца как се шофира.
??? (omg)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

абе това със средните пръсти и с провикването и аз не го практикувам вече ,че един път в Русе от една изгнила Астра слезе един ( не знам как се е събрал вътре ) към 2.20 и към 150 кила с бухалка и космати гърди :)) до 3та бягаше наравно с колата ми :)

kenwood

Toва ми напомня една случка преди 7 години...карам по околовръсното на София около Люлин и влизам в бриколажа...беше къса и еднопосочна уличка и често се ползваше от нахалниците да излизат по бързо на околовръсното, за да не обикалят. Та навлизам от околовръсното и срещу мен в уличката се засилва един черен джиБ "с предимство" (някаквъ огромен рейндж ровър с тъмни стъкла) и аз си викам ми няма да те пусна и срещу него и се заклещихме. Оня ми ръкомахаше нещо, а аз също и му показвам знака до мен. Така 1-2мин и оня като се ядоса и от тоя джип като излезе една огромна мутра, ама огроомен мамут излезе и тръгна към мен да удря колата, аз няма къде да избягам зад мен коли и подпря се на мойта кола и вика "Ей мърдай назад ве пишльо" и аз мръднах  (rofl)

Dmitarcho

Аз щях да набия днеска едни чичко с едно Ренде Сценик. Прибирам се от Варна, изгорял, едвам търпя седалката и колана, мехури на левия крак имам - едвам натискам съединителя, нямам търпение да се прибера вече, 4 часа се дундуркам по дъжда и трафика ... и точно на 5 км. преди табелата Габрово, на едно дъъъъъъълго изкачване /но не е никак стръмно/, пъпли със 60 км/ч и по осовата линия - да не мога да видя идва ли насреща някой. Събрахме се 4-5 коли зад тоя хубосник. Голямо бибиткане, святкане и ръкомахане - никаква реакция. Изпреварих го накрая, набивам спирачките и почвам да карам с 30 км/ч /чак съжалих хората зад него/, оня започна да си бърка в носа и намали още повече :D :D :D Имаше и други индивиди по пътя, които карат с 80 км/ч, и се събират доста коли зад себе си, но не правят нищо за да можем да ги изпреварваме лесно/безопасно и бързо.
Ръца Пръца

Pyrhel

Варна, новоизградени "зелени площи" с капково напояване:

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Carina

Какво видях днес... Не идиот, а баш тарикат!
София, кръстовището на бул. "Рожен" с ул. "ген. Никола Жеков".
Истина е, че светофарът е регулиран обратно пропорционално на трафика, в 8 сутрин и 5 следобед завиващите на ляво/дясно към "Жеков" са повече от продължаващите направо по "Рожен" и си става тегаво задръстване. 
Та тоя тарикат реши да мине по тротоара (да, тротоара!!!) и си зави надясно при червен светофар (?!), а опашката за чакащите за десен завой беше  поне 200 метра.

SICKandPROUD

В Русия е повече от нормално да видиш коли движещи се по тротоарите за да спестят време. Може и тук вече така да правим. Аман от темерути... Такива само 9мм в тила ги оправя.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

hotblooded

Цитат на: SICKandPROUD в 09 Октомври 2014 00:39:57
В Русия е повече от нормално да видиш коли движещи се по тротоарите за да спестят време. Може и тук вече така да правим. Аман от темерути... Такива само 9мм в тила ги оправя.
В Русия може и да видиш да вадят патлаци... тука все още разчитаме на шамари :)

Chr81

Да, ама не. Вече и тук е пълно с ненормалници, дегенерати, пропаднали, комплексари, пияни и всякаква измет. Справка от вчера.

Мъж се бори за живот, прострелян след спор на пътя
И двамата стрелци са задържани (Сн. Архив)

51-годишен шофьор на камион се бори за живота си, след като е бил прострелян от друг водач при скандал на пътя, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Инцидентът е станал вчера около 16 часа на кръстовище в град Свищов.
51-годишен шофьор на товарен автомобил ,,Татра" отнел предимството на лек автомобил, управляван от 56-годишен свищовлия. Между двамата водачи възникнал скандал, при който по-възрастният прострелял опонента си със законно притежаван пистолет в областта на гърдите.
Пострадалият е откаран в плевенската болница с опасност за живота.
56-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Пред криминалистите той заявил, че е произвел изстрела неволно. Оръжието е иззето.
По случая е започнато досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда.
Айтозлия стреля по семейство
2,5 часа след инцидента в Свищов, около 18.30 ч. вчера 53-годишен мъж от Айтос е стрелял с газов пистолет по лек автомобил, в който е пътувало семейство, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Бургас.
Сигналът е подаден в РПУ-Руен от 28-годишен мъж, който разказал, че докато пътувал със семейството си от Айтос към село Ръжица, по колата му "Шкода" е стреляно.
Установено е, че стрелецът е 53-годишен мъж от Айтос, който е управлявал мотоциклет. На главния път Айтос-Провадия мотоциклетистът изпреварил семейната шкода, показвайки неприличен жест с ръка.
Минути по-късно в началото на село Руен, шофьорът на лекия автомобил забелязал мотоциклетиста, който бил спрял край пътя. Когато шкодата преминала покрай него, мотористът стрелял два пъти. Шофьорът на колата не спрял и продължил в посока село Ръжица, като оставил съпругата и едногодишното си момиченце в селото, след което подал сигнал.
53-годишният мотоциклетист е стрелял с газов пистолет, който е иззет. Той е бил в нетрезво състояние и е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

pantata

Dmitarcho

Ужас ... На такива им препречвам пътя :D Пък ако щат да слизат да ме бият. Случвало ми се е няколко пъти така да препречвам "тарикати", спират и си чакат зад мене ...
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Днес по обяд, километър преди Пловдив, бях на косъм да ме размаже линейка, излезна в насрещното платно точно срещу мен. Трябваше половината кола да я изведа от пътя за да не ме размаже  (bi) . Нямаше нито светлини, нито звуков сигнал за да сме предупредени водачите.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

tropper

За колегите, които правят снимки и клипове - тия дни започна капания на радио Z-Rock, радио N-JOY и ДЗИ "Не си сам на пътя", в рамките на която всеки, който е заснел нередност по пътищата, може да я качи на сайта за обществено обсъждане и поругаване  (rofl)
Снимките и видеоклиповете ще бъдат редактирани до толкова, че да бъдат замазани регистрационните номера и лицата на хората.

ЦитатI. ОБХВАТ НА КАМПАНИЯТА
...
2.  Цел и предмет: Чрез публикуване на снимки или кратки видео клипове да се показват нередности и нарушения на правилата за движение по пътищата, да се показва неправилно и/или агресивно поведение и незачитане на правата на останалите участници в движението по пътищата, като по този начин да се насочва внимание към по-внимателно шофиране и зачитане на правилата за движение по пътищата.

Всеки ден има по една дребна награда, всяка седмица - по един таблет.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

emkata

Да бях го прочел по-рано да снимам 2 мангала как затварят цяла улица с бусовете си и си плюскат баничките. Тук по нашия край за тях закони няма.

martin1977

Цитат на: emkata в 28 Октомври 2014 08:39:13
    Да бях го прочел по-рано да снимам 2 мангала как затварят цяла улица с бусовете си и си плюскат баничките. Тук по нашия край за тях закони няма.
Не само по вашия край - за тях закони никъде няма!

emkata

Така е, ама тук са може би 60-70% от населението на града. Сам разбираш какво е.

martin1977

Цитат на: emkata в 30 Октомври 2014 23:44:01
  Така е, ама тук са може би 60-70% от населението на града. Сам разбираш какво е.
За съжаление са 60-70% от населението на цялата държава, не само на вашия град ..... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ... след 20-ина години ще са 90%.

Carina

My Link
Нямам думи...

hotblooded

http://petel.bg/Arestuvaha-27-godishen-narkoman-za-naryazanite-gumi-na-150-koli-v-zh-k-Meden-rudnik__90755

Деба и боклука, едва ли го е направил защото се е напоркал или надрусал....   

escobar

Сетих се за статия, на която попаднах днес

Юнаци разкостили всички гуми на дилър на VW.
Рязането на гуми е страаашна мизерия.