Идиотите на пътя!

Започната от BIGFORDFAN, 22 Септември 2011 23:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

radikn

А ако знаете в Пловдив какви звезди гастролират - "удрят и бягат"
разни по-мургави , от околните села с някакви абсолютни бараки с гуми от балатум, без светлини за застраховки ме е страах да мисля...

escobar

По моето скромно мнение, нещата отиват към по-добро.
Но не бива да се забравя, че сме наследници на траките, а те са обичали да пушат марихуана, да пият вино и да се състезават с каляски след това...

mike28

Честно казано, не знам за коя тема е тази снимка (може би за "идиотите край пътя")

"Някой се е изнервил много от този шофьор и е забил колче против паркиране в задното стъкло", обяснява читателят, подал сигнала.

Колът е изтръгнат заедно с бетонната основа и забучен във возилото. Възможно е и да става въпрос за хулиганска постъпка без ясен мотив.

Подобни инциденти е имало и преди във Варна, но толкова фрапиращо наказание досега не е изпълнявано. Имало е случаи на надраскани коли с боя и счупени огледала

hotblooded

Това не става с голи ръце - тоя кол с бетона хич не е лек, че да го вдигнеш до толкова  ???

escobar

Има ли желание, има и начин.

Alexi

хаха има типове по цял ден ще си го разнасят това колче явно е някой такъв понервен

mike28

Имам един комшия, който си беше докарал от Германия едно ренде Еспейс, за да го продава. Стоя повече от година пред блока, точно 3 или 4 пъти излезе да го покара и всеки път се връщаше със счупен джам, защото онова си е бая чудовище и явно е заемал нечие място, като е спирал някъде. И какво е виновна колата, че трябва да си я изкарват на нея? То бива избиване на комплекси, ама това ми идва в повече.

hotblooded

Цитат на: mike28 в 17 Април 2013 19:55:06
Имам един комшия, който си беше докарал от Германия едно ренде Еспейс, за да го продава. Стоя повече от година пред блока, точно 3 или 4 пъти излезе да го покара и всеки път се връщаше със счупен джам, защото онова си е бая чудовище и явно е заемал нечие място, като е спирал някъде. И какво е виновна колата, че трябва да си я изкарват на нея? То бива избиване на комплекси, ама това ми идва в повече.
Какво да ти кажа, човек - Бай Ганьо е странен добитък - наскоро се разправях с един дето ме беше запушил защото "съм спрял на неговото място" Нотариален акт ли имаш бе да... 
  Друг искал да ми чупи стъклото и да избутва колата защото пречела на майка му да мине с една корса... Това че вечерта до Корсата имаше бус, които беше излязал без да му преча - явно им беше убягнало...
Веднъж пък стоя в колата, запалил съм чакам да загрее малко и един бакши спира пред мен  запушва ме и излиза от колата ... натискам клаксона, а оня - "аз ей сега ще се върна"....

TourneoRS

Забележете , че на горната снимка всички колчета са изкривени . Някой май просто мрази Волво с такава регистрация , и е използвал някое изтръгнато .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Това, което написа Иво ме подсети... Преди няколко дни спирам в една кал (в кал да спра... значи нещата не са добре, обикновено ходя 1 км, ама в кал не спирам), за да не спирам върху тротоара или на една алея. Отивам в една поликлиника, излизам след 15-20 мин и един капацитет спрял на тротара ме запушил. Посритах го няколко пъти да писука алармата да се появи, идва по едни джапанки и вика "ко е?" и се сърди, че съм му разбутал рахата. След известна разправия, вместо да я мръдне и нещата да приключат за около 20 секунди почна да ми обяснява, че ме бил запушил, защото съм бил спрял неправилно. ???

Та, капацитети - всякакви. По тази причина обичах да излизам със Сиерата. Не я жалех - някой кара срещу мен - газ до долу и пускам съединителя. Някой ме е запушил - газ до долу и пускам съединителя. Много голяма част от броните й ги свалих така и в последствие с гръмналите гуми ги довърих, но - с идиота по друг начин не става. Между другото сиерката нямаше мощност, ама буташе и бусове :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Най-големите идиоти на пътя са "Столична община" . Сложиха най-безумният и опасен легнал полицай в цяла София до НСА и за два дни е луд късмет, че няма загинали. Снощи моторист се е спасил на магия след полет от 30 метра и падането му в кофа за боклук го е спасил. По-късно комшия с ауди е минал бързо и е счупил картер- целият паркинг е в масло. Заеби, да им таковам мамата на всички, виновни за този легнал полицай. Може ли да направиш легнал полицай, висок 30-35 см?!? Утре ще го снимам.

Dmitarcho

Ако са го направили като стъпало и няма обозначения за това чудо на пътя...  В Габрово бяха сложи един легнал милиционер на изхода за Севлиево, точо по средата на един лек завой - без маркировка,за знак не съм много сигурен. Сложиха го,защото ставаха много катастрофи - с висока скорост в завоя,събираше се пясък...много дървета имаше отсечени. След като сложиха милиционера ставаха още повече катастрофи докато го научат хората...и след време го махнаха.
Сигурно има много подобни недомислици в милата ни родина.
Ръца Пръца

Bobi

Забравил съм да спомена, че маркировка, знаци, хуйни, естествено, няма!

mike28

Най-големите идиоти са руснаците. В ютуб има цели сериали с катастрофите по пътищата им, някои дори са в HD.
Car Crash Compilation # 44
Прекарвал съм цели часове да ги гледам. От някои неща буквално са ми се изправяли косите и ченето ми се откача. За 12 г. стаж никога не съм виждал чак такива идиоти по нашите пътища, тук сме просто дечица пред тия. За тези джигити е съвсем нормално да минават на червено, да завиват внезапно от най-дясната лента вляво (често без мигач и винаги без да се оглеждат), да карат като бесни на сняг и лед. Наслушах се на "бляд" и "тваю мать" ;D. Нямам абсолютно никакво желание да карам по руските пътища. А след гледането на зверските им изпълнения, определено се замислям, като сядам зад волана.

hotblooded

Аз принципно ги мразя тези дебилщини. Понеже общината (овчината) и КАТ не могат да се справят с 10% от шофьорите които са пълни кретени - наказват всички останали да си трошим колите и в същото време се бият в гърдите че са свършили нещо!
Маик, на "братушките" съм им фен от всякъде - имат такива изпълнения че ако някои ми ги разказва ще помисля че се базика!

Dmitarcho

Братушките са уникални - спор няма. И аз нямам никакво желание да шофирам там - освен танк :D
Ръца Пръца

Bobi

mike28

Мани, бях набарал една яка серия, ама и изгубих следите - там накрая на всяко видео имаше "фишки дня", където слагаха някоя забавна простотия. Няма да забравя как един с лада комби блъсна леко пешеходец, онзи бръкна в една торба и изпразни цял пълнител в ладата, или как един докато си кара и изтребител прелетя буквално на метри над него, на мен ми изкара акъла, а за шофьора не знам. Най-големите идиоти са с лада самара, а от товарните - с газелите.

Подборка ДТП с видеорегистраторов 53 \ Car Crash compilation 53

Май беше в тази компилация. Руснаците са вкарали жестока версия на "Притурила се е планината", а шофьорката в самото начало кърти мивки и лепи плочки.

Bobi

Bobi

Новият хит за паркиране!

hitrata_lisi4ka

Мамин той 'убавец! Като видя такива и съм на косъм да мина с ключа от край до край...
Искам нещо русо, може и метла!

mike28

Ма как само е сложил слънчогледа на видно място.  >:(

Илко

То  това не е  ново  те са си  така от както  свят  светува  :)  Това  означава  ЗА МЕНЕ ЗАКОНИ НЯМА
Илко

hotblooded

Цитат на: Илко в 13 Юни 2013 09:55:48
То  това не е  ново  те са си  така от както  свят  светува  :)  Това  означава  ЗА МЕНЕ ЗАКОНИ НЯМА
В Бургас - от Паркинги и Гаражи се обаждат в 1во РПУ - милиционерчетата да си махнат колите  от синята зона, минават снимат че всичко е чисто или вдигат 2-3 коли за парлама, после мильовците се връщат и ти като имаш работа в района или живееш там - к*рец място... И това е за личните им коли, за минцифайките си имат отделно място.
В хубаво време има сума ********* дето ти вадят очите с ментеливи дневни светлини, а миналия петък - пороен дъжд - чистачките на "макс" - поне 5 дебила от Бургас до петолъчката караха на габарити....

Bobi

Хванаха рускиня, карала пияна 20 км в насрещното на "Хемус"

http://dnes.dir.bg/news/mvr-magistrala-hemus-nasreshtno-dvizhenie-14209661?nt=4

Pyrhel

Днеска чакам на светофара на семинарията... Аз съм на Яворов, посока ТВ кулата и съм на 50 метра от светофара. Червено - колона. Един дядо от другата страна тича между движещите се коли, прескача едната мантинела, прескача другата мантинела и застава пред капака ми и тръгва по нашето платно. Да спомена - там има 3 платна в посока и пак да кажа - светофарът е на 50 метра.

Освирих го хубаво и той се връща и почва да търси дали не е загубил нещо по пътя (omg) и вика "ко уа?"... - "Що прескачаш тука уа, светофара е 50 метра по-нагоре, да те е*а в идиота." - "Е чак до там ли да хода ва, пууу, що ме върна!" И продължи...

Бааааси олигофрените. Да беше някой млад - да го попревъзпиташ малко, а т'ва... (omg)
И другото - искам камери и да почнат шофьорите спокойно да ги блъскат тия олигофрени...

Колко лесно могат да влязат в ред нещата, а никой не иска да поеме инициатива - глобяват шофьорите, ами да почнат да глобяват всички шибани пешеходци и колоездачи-нещастници, които също не спазват правилата. Пресичаш на червен светофар или с колелото минаваш по пешеходната пътека (карайки го) - първа глоба 100 лева, второ нарушение - 500. Имаш правото да стоиш 5 месеца без ядене и лекарства. Безработен и не можеш да платиш - няма проблем, обществено полезен труд - 5 месеца ще чистиш каналите за отводняване и коритата на реките с работна седмица 40 часа.

Ей ти още приходи, ей ти и почистени канали, не като оня ден - заваля дъжд и 20 санта вода в центъра.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Backstage

Цитат на: Pyrhel в 21 Юни 2013 02:12:14
да почнат да глобяват всички шибани пешеходци и колоездачи-нещастници, които също не спазват правилата.
от кога го чакам тва ама....на......няма

pantata

hitrata_lisi4ka

Напълно съм съгласна с Анатолий! Най-омразни са ми старците с по няколко бастуна да пресичат диагонално по платното на 10 метра от пешеходна или светофар.
Искам нещо русо, може и метла!

mike28

... при това без изобщо да се оглеждат.  >:(